Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai..., ... ir

QUOTE(vivir @ 2010 11 15, 14:39)
imerkiau ir su teptuku pakoregavau  4u.gif
As visad kepu pagal Jolkos 999 receptuka. Jie nerealiai skanus ir minksti.  thumbup.gif


Aciu 4u.gif
Atsakyti
niekur nerandu brazskiu,kastonu ir eziuku recepto,ga kas zino?
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 11 17, 10:21)
niekur nerandu brazskiu,kastonu ir eziuku recepto,ga kas zino?

aš turiu išsisaugojusi tokį receptą. BRASKES: 0.5KG CUKRAUS PUDROS,2 SAUKSTELIAI KRAHMOLO,DAZU VALGOMU,KRISTALINIO CKRAUS.KRAHMOLA SU TRUPUCIU VANDENS PAVIRINTI IR PO TRUPUTI DET C.PUKRA.PASKUI MINKYTI PAKOL BUS VIENTISA TESLA,SUFORMAVUS BRASKE APVOLIOTI NUDAZYTAME RAUDONAI CUKRUJE ZALIAS KOTELIS DAROSI ATSKIRAI.
kaštonus,bei eziukus darau iš grybukų masės,tik dedu šiek tiek daugiau miltų
Atsakyti
QUOTE(wis @ 2010 11 17, 12:57)
aš turiu išsisaugojusi tokį receptą.  BRASKES: 0.5KG CUKRAUS PUDROS,2 SAUKSTELIAI KRAHMOLO,DAZU VALGOMU,KRISTALINIO CKRAUS.KRAHMOLA SU TRUPUCIU VANDENS PAVIRINTI IR PO TRUPUTI DET C.PUKRA.PASKUI MINKYTI PAKOL BUS VIENTISA TESLA,SUFORMAVUS BRASKE APVOLIOTI NUDAZYTAME RAUDONAI CUKRUJE ZALIAS KOTELIS DAROSI ATSKIRAI. 
kaštonus,bei eziukus darau iš grybukų masės,tik dedu šiek tiek daugiau miltų

kaip idomiai
o cukraus pudra deti jau nukelus nuo virykles,ar vis dar verdant. ir kiek mazdaug vandenuko deti? 2 saukstus kokius?
Atsakyti
Sveikos, gal kas is Vilniaus pagal uzsakima kepate grybukus, riesutus ir visokius kitokius gerius? labai lauksiu i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diwa27 @ 2010 11 17, 13:12)
Sveikos, gal kas is Vilniaus pagal uzsakima kepate grybukus, riesutus ir visokius kitokius gerius? labai lauksiu i AZ  4u.gif

mane irgi l domintu del grybuku 4u.gif
Atsakyti
Laba vakareli, noriu paklausti gal zinote kur Klaipedoje nusipirkti voveraitems kepti formeliu?niekur nerandu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2010 11 18, 00:03)
Laba vakareli, noriu paklausti gal zinote kur Klaipedoje nusipirkti voveraitems kepti formeliu?niekur nerandu tongue.gif

as esu maciusi vena karta tilzes turguj
arba dar gali buti senajam turguj
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 11 17, 11:21)
niekur nerandu brazskiu,kastonu ir eziuku recepto,ga kas zino?



va tikras braškių receptas (issisaugojusi turiu):
labas rytas,braskiu receptelis bigsmile.gif 1 virta bulve didesne,cukraus pudra, rugsteles,kvapu truputis ir 1 kiausinio baltymas.
virta bulve sutarkuojama per tarka burokine, dedama cukraus pudra ir baltymas,viskas minkoma,o cukraus pudros dedama tol kol tesla pasidaro kaip "plastelinas", suformuojam braskyte dedame i dazus, poto i cukru,dziovnau kiausiniu indeliuose,poto padaryt lapeli is glaisto.

o kaštonus darau pagal šį:
100g margarino
1/4 stiklines cukraus
2 kiausiniai
100g majonezo
1/3 stiklines bulviu krakmolo
1 arb. s. sodos
1 valg. s. acto
vanilinio cukraus
apie 3 stiklines miltu.

ežiukams irgi, manau, tiktų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(braske24 @ 2010 11 18, 00:03)
Laba vakareli, noriu paklausti gal zinote kur Klaipedoje nusipirkti voveraitems kepti formeliu?niekur nerandu tongue.gif



kažkada ieškojau, niekur neradau, už tai Gariūnuose buvo net iš ko rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2010 11 18, 14:16)
va tikras braškių receptas (issisaugojusi turiu):
labas rytas,braskiu receptelis bigsmile.gif 1 virta bulve didesne,cukraus pudra, rugsteles,kvapu truputis ir 1 kiausinio baltymas.
virta bulve sutarkuojama per tarka burokine, dedama cukraus pudra ir baltymas,viskas minkoma,o cukraus pudros dedama tol kol tesla pasidaro kaip "plastelinas", suformuojam braskyte dedame i dazus, poto i cukru,dziovnau kiausiniu indeliuose,poto padaryt lapeli is glaisto.

o kaštonus darau pagal šį:
100g margarino
1/4 stiklines cukraus
2 kiausiniai
100g majonezo
1/3 stiklines bulviu krakmolo
1 arb. s. sodos
1 valg. s. acto
vanilinio cukraus
apie 3 stiklines miltu.

ežiukams irgi, manau, tiktų  4u.gif
Papildyta:
kažkada ieškojau, niekur neradau, už tai Gariūnuose buvo net iš ko rinktis smile.gif

aciuks.gif didelis aciukas
Atsakyti
Labas vakaras.

Nu leisiu sau pabuti labai labai ikyriai. bet...
tai va siandien kepiau grybukus ir kaip ir visda (jau eilinis kartas) nesigavo man balta sglajus koteliams. Dar pilnai nenudziuvo, o jau matau kad trupes sad.gif((((((((((((((((((((((
tikrai daug kartu jau ci abuvo diskutuota, ir kalbeta, ir aiskinta, nu bet man nesigauna.
Bukit geros, jei kuri kepsite nufotkinkit kokios konsistencijos galjus turi gautis.
As dariau taip 1 kaiusinio baltymas+ stikline cukraus pudros+ citrino srugstele.
Nu bet baltymas baltymui nelygus, gal galit kas pasverti viska tiksliai, na kiek sveria baltymas ir kiek cukraus pudros i ji dedasi blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Ryt nufotkinsiu savus grybus, ziuresiu kiap jie tarodys ryte, gal bu sviska snutrupeje.
Atsakyti
QUOTE
virta bulve sutarkuojama per tarka burokine, dedama cukraus pudra ir baltymas,viskas minkoma,o cukraus pudros dedama tol kol tesla pasidaro kaip "plastelinas", suformuojam braskyte dedame i dazus, poto i cukru,dziovnau kiausiniu indeliuose,poto padaryt lapeli is glaisto.


o aš nesuprantu, kaip į dažus merkiat? tai kokie tie dažai? kaip juos pasidaryti?
blush2.gif
Atsakyti