QUOTE(drugelis. @ 2010 10 14, 13:34)
Sveikos kepėjėlės, norėjau paklaust dėl tų įvairiausių formų baltarusiškų, kur aukščiau nuoroda įdėta.
Kaip kepa kepiniai šiose formose, jei pas mane keramikinė plyta, ar nebraižo, ar įkaista pakankamai, nes kiek pamenu, mama tik ant orkaitės iškilusių "blynų" kepdavo. Ar nesigaus tarpas tarp kaitlentės ir kepimo formos?
Pasidalinkit patirtimi, nes nežinau, ar verta užsakinėti.
Sveika. Turiu keleta formu ir grybuku ir gaideliu ir su iskylimais ir be ju, todel drasiai galiu sakyt, kad tinka ant bet kokios virykles. Visi variantai isbandyti. Ant keramikines tik judesius svelnesnius darau ir turiu pasiruosus popierini ranksluosreli, jei riebaliukas koks isbegs, kad galeciau nuvalyt, kad nesviltu ir nedumytu
.
Beje, galiu kam nors atiduot stai tokia grybuku keptuve, bet ji tiks tik grybuku kepimo pasibandymui, nes turbut papuole man nusipirkt netechniskai padaryta, nes dalis grybuku iseina na, tokie "pasislinke". Zodziu, pabandei, procesas patiko ir perki tada tobula keptuve
Vilnius, Zirmunai