Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai..., ... ir

QUOTE(tinulkaxx @ 2010 08 27, 20:22)
sveikutes kepejeles,labai graziai jums cia viskas gaunasi,o pas mane kazkokia nesamone,turiu 2 formeles,bet ne viena negera-viskas limpa doh.gif ka daryti kad tesla nekibtu prie keptuves?tesla darau pagal recepta...riebumo pakanka.gal kimba nes senos keptuves?labai prasau patarkit 4u.gif

tikriausiai nepatepi riebalais? pasiimk teptuka ir pries kiekviena istepk aliejumi
Atsakyti
Turiu grybuku ir gaideliu keptuves. Gal kas norit? Del kainos susitartume.
Budama nestuke.gif ieskojau tu keptuviu kaip pabludus, bet taip ir stovi jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 27, 20:31)
tikriausiai nepatepi riebalais? pasiimk teptuka ir pries kiekviena istepk aliejumi

nepatepu doh.gif maniau kad uztenka riebios teslos.aciu,bandysiu vel kepti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes.Gal kuri zinot riesuteliu recept akur tiek riebalu nesideda,nes cia radus kur 400 g riebalu dedasi,tai siaubas kaip bega riebalai pro keptuves krasta,nes uzsidege,pavaojus kept doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2010 08 28, 09:47)
Sveikutes.Gal kuri zinot riesuteliu recept akur tiek riebalu nesideda,nes cia radus kur 400 g riebalu dedasi,tai siaubas kaip bega riebalai pro keptuves krasta,nes uzsidege,pavaojus kept  doh.gif

Kazkoki nenormalu recepta isbandei... paieskosiu pagal kuri as darau...
Atsakyti
lioliuke labai grazi tavo grybu seimyna,o stai mano grybukai,pagal cipciuko meduoliu recepta.user posted image
Atsakyti
baravykai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 28, 08:51)
Kazkoki nenormalu recepta isbandei... paieskosiu pagal kuri as darau...

lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2010 08 30, 10:35)

Kepiau pagal si:

Riesuteliu receptas:

100 g. margarino
1/4 stiklinės cukraus
2 kiaušiniai
100 g. majonezo
1/3 stiklinės bulvių krakmolo
1 arbatinis šaukštelis sodos
1 valgomasis šaukštas acto
vanilinio cukraus
apie 3 stiklines miltų

Kiaušinius ištrinti su cukrumi, įdėti minkštą margariną, majonezą, krakmolą, sodą (nugesintą su actu), vanilinį cukrų ir gerai išmaišyti. Po truputi pilti miltus. Išminkyti minkšą tešlą. Formuoti vyšnios dydžio rutuliukus ir dėti į gerai įkaitintą riešutėlių keptuvę. Skanaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 30, 10:13)
Kepiau pagal si:

Riesuteliu receptas:

100 g. margarino
1/4 stiklinės cukraus
2 kiaušiniai
100 g. majonezo
1/3 stiklinės bulvių krakmolo
1 arbatinis šaukštelis sodos
1 valgomasis šaukštas acto
vanilinio cukraus
apie 3 stiklines miltų

Kiaušinius ištrinti su cukrumi, įdėti minkštą margariną, majonezą, krakmolą, sodą (nugesintą su actu), vanilinį cukrų ir gerai išmaišyti. Po truputi pilti miltus. Išminkyti minkšą tešlą. Formuoti vyšnios dydžio rutuliukus ir dėti į gerai įkaitintą riešutėlių keptuvę. Skanaus smile.gif

aciu aciu,reiks eit isbandyt thumbup.gif
Atsakyti
sveikos kepejeles
vaikystej kepdavau grybukus kaip isprotejus, dabar noreciau irgi, bet tiesiog abejoju del savo virykles, ar ant stiklo keramikos kepate kuri?? labai labai aciu uz atsakyma
taip man skanu ziurint i jusu fotkes blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2010 08 30, 12:39)
sveikos kepejeles
vaikystej kepdavau grybukus kaip isprotejus, dabar noreciau irgi, bet tiesiog abejoju del savo virykles, ar ant stiklo keramikos kepate kuri?? labai labai aciu uz atsakyma
taip man skanu ziurint i jusu fotkes  blush2.gif  4u.gif

as kepu ir man puikiai gaunasi... man net labiau patinka kepti ant stiklo keramikos nei ant dujines virykles.
Nors drauge sake jai nepavyko, o man tai viskas thumbup.gif tai dabar per bet koki vakareli prikepu, kartais nespeju ju ir papuosti kaip buna sunaikinti lotuliukas.gif
Atsakyti