Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai..., ... ir

QUOTE(Domilyte @ 2010 06 16, 20:24)
patarkit,kaip ir is ko padaryt krepseli sudet grybukus,valgoma aisku biggrin.gif

kepk mielini pinta krepseli, ir grazu ir skanu po to ta krepsiuka suryti smile.gif
Atsakyti
gal turit kas foto krepselio? zinau,kad galma mielini padaryt,bet pats darymo procesas koks?
Atsakyti
Domilyte 4u.gif
Krepšelio gaminimas su nuotraukomis
Dar krepšelis
Dar
Atsakyti
Labai DEKUI! thumbup.gif
Atsakyti
o prieš kiek laiko galima kepti grybukus, kas jie nesugestų?
Atsakyti
mano sausainukai
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Pigalica @ 2010 06 24, 12:24)
Vakar kepiau
user posted image
Tešla:
Kiaušiniai, pienas, miltai, cukrus, vanilė. Puošta pienišku šokoladu(su juodu gražiau atrodo) ir pabarstukais 4u.gif

gal galetumet parasykiti kiek ko tiksliai reikia? noriu tokius issikepti
Atsakyti
k. lapelyte, koks glajus jūsų grybukų kotelių? kiek darau baltymas ir pudra, tai man kad ir sudžiūsta, vis vien limpa prie rankų ta balta masė... ir kuom galvos apteptos? kokia receptūra, jei ne paslaptis... vis nepavyksta kaip noriu schmoll.gif

p.s. gal kas darote glajų grybukams su citrinos rūgštimi, cukraus pudra ir vandeniu??? gal galėtumėte plačiau nupasakoti kaip tai daryti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2010 08 02, 11:03)
k. lapelyte, koks glajus jūsų grybukų kotelių? kiek darau baltymas ir pudra, tai man kad ir sudžiūsta, vis vien limpa prie rankų ta balta masė... ir kuom galvos apteptos? kokia receptūra, jei ne paslaptis... vis nepavyksta kaip noriu  schmoll.gif
p.s. gal kas darote glajų grybukams su citrinos rūgštimi, cukraus pudra ir vandeniu??? gal galėtumėte plačiau nupasakoti kaip tai daryti?  4u.gif

siams grybukams glaju dariau is beze
o galvutes yra su sokoladu
i sokolada dar dejau truputi sviesto,pieno
jei nezinosi beze mases parasysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 02, 11:05)
siams grybukams glaju dariau is beze
o galvutes yra su sokoladu
i sokolada dar dejau truputi sviesto,pieno
jei nezinosi beze mases parasysiu 4u.gif

beze moku gaminti, bet man tas su kiaušinio baltymu, pudra ir citr. rūgštele nesigauna.... nebent jau labai daug cukraus pudros, bet tada niekaip lygiai nepasidengia.... o dažniausiai gaunasi taip: nudžiūsta, bet kai paiimti tą grybuką, dalis glaisto lieka ant pirštų, nenutrupa, o atlimpa smile.gif ne tas, žodžiu... reik kažkaip su cukrumi, rūgštele ir vandeniu. virti, bet nežinau kaip tiksliai
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2010 08 02, 14:07)
beze moku gaminti, bet man tas su kiaušinio baltymu, pudra ir citr. rūgštele nesigauna.... nebent jau labai daug cukraus pudros, bet tada niekaip lygiai nepasidengia.... o dažniausiai gaunasi taip: nudžiūsta, bet kai paiimti tą grybuką, dalis glaisto lieka ant pirštų, nenutrupa, o atlimpa smile.gif ne tas, žodžiu... reik kažkaip su cukrumi, rūgštele ir vandeniu. virti, bet nežinau kaip tiksliai

nezinau tokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 02, 14:10)
nezinau tokio  g.gif

radau smile.gif manau šis bus toks tikras glajus, tikiuosi smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2010 08 02, 15:05)
radau smile.gif manau šis bus toks tikras glajus, tikiuosi smile.gif))

gal nuorodele? ir mane labai sudominai biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti