Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai..., ... ir

Aš kepu tokius grybukus
user posted image
bet kepu ne formoj, o iš trapios tešlos atskirai kotukus ir galvutes, o paskui suklijuoju ir apglaistau. Kartais darau ir kaštonus, bet nuotraukos neturiu, tai į vidų dedu riešutą šokolade, o spyglius ištampau iš glaisto.
Atsakyti
Labai simpatiški,
O koks Jūsų tešlos receptas , ar grybukų kotukus darote iš dviejų dalių
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2010 06 09, 21:15)
Labai simpatiški,
O koks Jūsų tešlos receptas , ar grybukų kotukus darote iš dviejų dalių

ne, kotukai iš vienos dalies, kepurėlei viduriuką truputi įspaudžiu, o kotuko viršų pasmailinu. Tešlai sviesto pokelis, stiklinė cukraus, 5 tryniai, šaukštelis sodos nugesintos 100 gr grietinės, miltų kad tešla būtų kietoka, vanilė. Baltymus nudoju glajui
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2010 06 09, 22:31)
ne, kotukai iš vienos dalies, kepurėlei viduriuką truputi įspaudžiu, o kotuko viršų pasmailinu. Tešlai sviesto pokelis, stiklinė cukraus, 5 tryniai, šaukštelis sodos nugesintos 100 gr grietinės, miltų kad tešla būtų kietoka, vanilė. Baltymus nudoju glajui

o paskiau kepat orkaitei? kiek laiko?
Atsakyti
Ačiū,
Dar sakykite ar tešlai sviestą išsukate su cukrumi, ar tirpinate
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2010 06 10, 06:26)
Ačiū,
Dar sakykite ar tešlai sviestą išsukate su cukrumi, ar tirpinate

išsuku su cukrum pirmiausia, paskui dedu trynius, suku, grietinę sumaišytą su soda suku, gale miltai. Kepu orkaitėj, kol gražiai pagelsta apie pusvalandį
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2010 06 09, 14:09)
Aš kepu tokius grybukus
bet kepu ne formoj, o iš trapios tešlos atskirai kotukus ir galvutes, o paskui suklijuoju ir apglaistau.

Sveiki, o kaip kotukus formuojat, kad jie gaunasi gražiai apvalūs, o ne susiploję?
Atsakyti
QUOTE(simike @ 2010 06 10, 12:08)
Sveiki, o kaip kotukus formuojat, kad jie gaunasi gražiai apvalūs, o ne susiploję?

Jau radau blush2.gif
Atsakyti
sakykit gal kuri .daret eziukus,kaip padarote,spyglius?
Atsakyti
QUOTE(simike @ 2010 06 10, 11:08)

Kur radote, man irgi neaišku
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2010 06 10, 13:03)
Kur radote, man irgi neaišku

Nugi paskaitinėjau šitą temą ir radau net kelis variantus, kuriais naudojasi merginos, kepdamos grybukus ne keptuvėje. Tai vieną radau, kad formuoja kūgį, kurį pastačius kepa, o antras - tai kepamos dvi koto puselės paskui jos suklijuojamos ir tepamos glajum. Tai aš turbūt bandysiu antrąjį variantą, manau kotas graženis bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simike @ 2010 06 10, 12:47)
Nugi paskaitinėjau šitą temą ir radau net kelis variantus, kuriais naudojasi merginos, kepdamos grybukus ne keptuvėje. Tai vieną radau, kad formuoja kūgį, kurį pastačius kepa, o antras - tai kepamos dvi koto puselės paskui jos suklijuojamos ir tepamos glajum. Tai aš turbūt bandysiu antrąjį variantą, manau kotas graženis bus  smile.gif

o tai su kuo suklijuoti? 4u.gif
Atsakyti