Aš kepu tokius grybukus
bet kepu ne formoj, o iš trapios tešlos atskirai kotukus ir galvutes, o paskui suklijuoju ir apglaistau. Kartais darau ir kaštonus, bet nuotraukos neturiu, tai į vidų dedu riešutą šokolade, o spyglius ištampau iš glaisto.
Labai simpatiški,
O koks Jūsų tešlos receptas , ar grybukų kotukus darote iš dviejų dalių
O koks Jūsų tešlos receptas , ar grybukų kotukus darote iš dviejų dalių
QUOTE(likta @ 2010 06 09, 21:15)
Labai simpatiški,
O koks Jūsų tešlos receptas , ar grybukų kotukus darote iš dviejų dalių
O koks Jūsų tešlos receptas , ar grybukų kotukus darote iš dviejų dalių
ne, kotukai iš vienos dalies, kepurėlei viduriuką truputi įspaudžiu, o kotuko viršų pasmailinu. Tešlai sviesto pokelis, stiklinė cukraus, 5 tryniai, šaukštelis sodos nugesintos 100 gr grietinės, miltų kad tešla būtų kietoka, vanilė. Baltymus nudoju glajui
QUOTE(Maja Di @ 2010 06 09, 22:31)
ne, kotukai iš vienos dalies, kepurėlei viduriuką truputi įspaudžiu, o kotuko viršų pasmailinu. Tešlai sviesto pokelis, stiklinė cukraus, 5 tryniai, šaukštelis sodos nugesintos 100 gr grietinės, miltų kad tešla būtų kietoka, vanilė. Baltymus nudoju glajui
o paskiau kepat orkaitei? kiek laiko?
Ačiū,
Dar sakykite ar tešlai sviestą išsukate su cukrumi, ar tirpinate
Dar sakykite ar tešlai sviestą išsukate su cukrumi, ar tirpinate
QUOTE(likta @ 2010 06 10, 06:26)
išsuku su cukrum pirmiausia, paskui dedu trynius, suku, grietinę sumaišytą su soda suku, gale miltai. Kepu orkaitėj, kol gražiai pagelsta apie pusvalandį
QUOTE(Maja Di @ 2010 06 09, 14:09)
Aš kepu tokius grybukus
bet kepu ne formoj, o iš trapios tešlos atskirai kotukus ir galvutes, o paskui suklijuoju ir apglaistau.
bet kepu ne formoj, o iš trapios tešlos atskirai kotukus ir galvutes, o paskui suklijuoju ir apglaistau.
Sveiki, o kaip kotukus formuojat, kad jie gaunasi gražiai apvalūs, o ne susiploję?
QUOTE(simike @ 2010 06 10, 12:08)
Sveiki, o kaip kotukus formuojat, kad jie gaunasi gražiai apvalūs, o ne susiploję?
Jau radau
sakykit gal kuri .daret eziukus,kaip padarote,spyglius?
QUOTE(simike @ 2010 06 10, 11:08)
Sveiki, o kaip kotukus formuojat, kad jie gaunasi gražiai apvalūs, o ne susiploję?
Kur radote, man irgi neaišku
QUOTE(likta @ 2010 06 10, 13:03)
Kur radote, man irgi neaišku
Nugi paskaitinėjau šitą temą ir radau net kelis variantus, kuriais naudojasi merginos, kepdamos grybukus ne keptuvėje. Tai vieną radau, kad formuoja kūgį, kurį pastačius kepa, o antras - tai kepamos dvi koto puselės paskui jos suklijuojamos ir tepamos glajum. Tai aš turbūt bandysiu antrąjį variantą, manau kotas graženis bus
QUOTE(simike @ 2010 06 10, 12:47)
Nugi paskaitinėjau šitą temą ir radau net kelis variantus, kuriais naudojasi merginos, kepdamos grybukus ne keptuvėje. Tai vieną radau, kad formuoja kūgį, kurį pastačius kepa, o antras - tai kepamos dvi koto puselės paskui jos suklijuojamos ir tepamos glajum. Tai aš turbūt bandysiu antrąjį variantą, manau kotas graženis bus
o tai su kuo suklijuoti?