Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai..., ... ir

QUOTE(mmergyte @ 2010 05 09, 08:26)
as po to paskaiciau kad galejo koja pakisti cukrus g.gif  tai pasidariau tesla be jo ir atsoko,bet pagelbejau dar siek tiek ir sakute ax.gif


dar galbut tesloje ir grietines dejai? tada irgi gali buti viena is lipimo priezasciu smile.gif as kai darau tesla tik is kiausiniu, miltu ir pieno ar vandens, tai niekad nelimpa. o kazkada bandziau vienu is cia esanciu receptu daryt su grietine tai lipo ziauriai ir dar riebalus trauke, nepadejo nei bulve nei degtine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 05 08, 21:33)
bebe.gif  bebe.gif  bebe.gif  perskaiciau visa tema,ir zinodama jog gerai ikaitinau,paklausiau...nesu is tu kur klausia nepasieiskoje cool.gif



Kepiau ir aš penktadienį voveruškas. Pradžioj irgi nelabai norėjo atšokti, po kelių bandymų supratau visą kepimo esmę: pirmiausia reikia labai gerai įkaitinti formą.
Kepant voveruškas, formą reikia ne mirkyti į tešlą, o apvertus formą iš viršaus šaukštu pilti tešlą pagal vidinę formos sienelę ir palaukti kol per kiaurymę gerai nutekės tešla. Tuomet merkti į karštus riebalus pirmiausia tą voveruškos kotelį, palaikyti šiek tiek, o poto apversti formą ir pakepinti . Jei voverušką neiškrenta pati , tai medinio gagaliuko pagalba šiek tiek išstumti voveruškos kotelį iš formos.
Nežinau ar suprantamai aš čia paaiškinau, jei bus neaišku, klauskit
Atsakyti
QUOTE(mam @ 2010 05 10, 14:51)
Kepiau ir aš penktadienį voveruškas. Pradžioj irgi nelabai norėjo atšokti, po kelių bandymų supratau visą kepimo esmę: pirmiausia reikia labai gerai įkaitinti formą.
Kepant voveruškas, formą reikia ne mirkyti į tešlą, o apvertus formą iš viršaus šaukštu pilti tešlą pagal vidinę formos sienelę ir palaukti kol per kiaurymę gerai nutekės tešla. Tuomet merkti į karštus riebalus pirmiausia tą voveruškos kotelį, palaikyti šiek tiek, o poto apversti formą ir pakepinti . Jei voverušką neiškrenta pati , tai medinio gagaliuko pagalba šiek tiek išstumti voveruškos kotelį iš formos.
Nežinau ar suprantamai aš čia paaiškinau, jei bus neaišku, klauskit


mane aukleja kad as temos neskaitau,tuoj ir jus paaukles.. lotuliukas.gif sakau,forma ikaitinta gerai,tik buvo nepasirinkta gera tesla,is kitos teslos pavyko cool.gif as kepiau ne voveruskas o tas gelytes blush2.gif tik vadinu voveruskom lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 05 10, 21:59)
mane aukleja kad as temos neskaitau,tuoj ir jus paaukles.. lotuliukas.gif  sakau,forma ikaitinta gerai,tik buvo nepasirinkta gera tesla,is kitos teslos pavyko cool.gif as kepiau ne voveruskas o tas gelytes blush2.gif  tik vadinu voveruskom lotuliukas.gif  doh.gif


Skaitau temą ir aš, tik norėjau geranoriškai pasidalinti savo pastebėjimais, gal kam pravers, nes kepant pirmą kartą nežinojimas pakiša koją.
Gėlytes kepti daug paprasčiau, nei voveruškas.
Gal tešlos receptuką parašytum. 4u.gif
Atsakyti
MERGINOS, O IŠ KUR JŪS GAUNAT VALGOMŲ DAŽŲ? PVZ. ŽALIŲ?
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2010 05 11, 09:48)
MERGINOS, O IŠ KUR JŪS GAUNAT VALGOMŲ DAŽŲ? PVZ. ŽALIŲ?


kaip tik dabar yra www.delona.lt visokiu spalvu thumbup.gif
Atsakyti
Gal žinot kas kepa pagal užsakymą grybukus ir kitas gėrybes vestuvėms?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2010 03 30, 18:30)

Glajus baltas:
1 st. cukraus pudros
1 kiausinio baltymas
citrinos rugsreles

Glajus rudas:
2 st. cukraus
puse stiklines pieno
1 saukstas kakavos (karcios)

Lyg ir viska surasiau  4u.gif



Mane domina glajus, praeita karta man kazkaip nesiseke su juo doh.gif sakykit prasau 1 st. lygi 200?
Kur rudas glajus: ar reikia pakaitinti piena?

Aciu.
Atsakyti
Jei kam reikia grybuku keptues, dabar Vilniaus ermitaze 46 lt kainuoja, yra daug, baltarusiskos.
Atsakyti
Sveikos gal galetumete patarti kieno skaniausias grybuku receptas noriu meduoliniu ir kepti su forma kad nebutu kieti perskaiciau visa tema bet taip dorai ir neradau kad butu parasytas ar labai isgirtas receptas imeskit receptuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JURJUR @ 2010 05 11, 17:36)
Gal žinot kas kepa pagal užsakymą grybukus ir kitas gėrybes vestuvėms?


Mane taip pat domina,kas galetu Vilniuje iskepti?
Atsakyti
sveikos kepejeles smile.gif gal kas kepete grybu kelma?kaip juos kepti?
Atsakyti