Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai..., ... ir

aciu uz glaisto nuorodele...o cia manieji suneliu gimtadieniui buvo... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laselis @ 2010 05 05, 16:28)
As tai maksimoj perku toki glaista  thumbup.gif

jo, tas pats, jo yra dvieju spalvu- pienisko sokolado ir tamsesnio,
man labai liux jis thumbup.gif , tik as atsildau ji karsto vandens vonelej, nes mikrobangej man keleta sykiu i trupiniukus sutrauke
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 05 05, 14:07)
mergaites as su tokiu klausimeliu blush2.gif
kaip grybuku galvas su sokoladu puosti ?  g.gif kai islydziau sokolada  man jis susoko i gabaliukus ,na gal nemoku pasakyti ,bet gavosi toks kad ten nebuvo kuo tepti blush2.gif ,gal i sokolada dar ka dedate blush2.gif

gal tu sokolada tirpdei ant ugnies? nes reikia ji karsto vandens voneleje tirpdyti, kad neperkaistu smile.gif be to as kartais ipilu pieno ir sviesto siek tiek imetu, tada man geresne konsistencija gaunas, ir nuo sviesto labai graziai blizga galvos, bet taip darau tik tada jeigu sokoladas juodas konditerinis, jeigu darau su pienisku, tai nieko nebededu, o tiesiog istirpinu.
Papildyta:
QUOTE(amorosa @ 2010 05 03, 21:45)
As kazkada dariau pagal recepra rasta cia SM , tai man neatkibo tos gelytes, reiks pagal si pabandyti.Aciu 4u.gif

jeigu gelytes labai prikibo, tai vadinasi, kad forma buvo per mazai ikaitinta, ja reikia laabai laabai gerai ikaitint ir tada bent jau man tai nelimpa smile.gif
Atsakyti
na pagaliau prikiapiau ir as eziu,daviausi puse dienos ,o cia dar mazoji stveria viska is ranku ,nesuprantu kaip viska jus spejat :karsta
na o dabar pastebejimai lotuliukas.gif skonis gavosi thumbup.gif ,kepiau pagal cipciuka,sokoladas taip pat viskas gerai ,vargo turejau su baltymu mase ,ko tai man nelabai plakesi ,jauciu kad cukraus padauginau lotuliukas.gif ,na o spygliukai tai kita karta nakti darysiu kai vaikas miegos nes turiu spygliu naikintoja :lotuliukas,cia darbas reikalaujantys kruopstumo ,bet siaip skonis geras vaikai ivertino ,ir darysiu dar mirksiukas.gif :
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 04 30, 22:37)
O gal zinot kaip daryti tuos senoviskus, minkstus grybukus?

o minkstuciuku, ne meduoliniu niekas nedarot? ax.gif
Atsakyti
as dariau pagal si recepta taip pat is SM
200gr grietines
3 kiausiniai
150gr margarino eve
200gr cukraus
1ar saukstelis sodos
400gr miltu
vanilino
sis receptas jau buvo rasytas mirksiukas.gif as kekiau ir labai patiko ,
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2010 05 01, 20:08)
Pasigirsiu savo grazuoliais  ax.gif
user posted image

Grazuoliukai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
o gal kas gali pasakyt kodel neatsoka nuo formeles visokios voveruskos ir gelytes:verysad: verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 08 gegužės 2010 - 13:02
QUOTE(mmergyte @ 2010 05 08, 13:46)
o gal kas gali pasakyt kodel neatsoka nuo formeles visokios voveruskos ir gelytes:verysad:  verysad.gif  verysad.gif

sio puslapio virsuj parasyta, netingekit paskaitinet tongue.gif jei limpa, tai greiciausiai, kad per mazai forma ikaitinai.
Atsakyti
QUOTE(zhiogo_sese @ 2010 05 08, 17:23)
sio puslapio virsuj parasyta, netingekit paskaitinet tongue.gif  jei limpa, tai greiciausiai, kad per mazai forma ikaitinai.

bebe.gif bebe.gif bebe.gif perskaiciau visa tema,ir zinodama jog gerai ikaitinau,paklausiau...nesu is tu kur klausia nepasieiskoje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 05 08, 21:33)
bebe.gif  bebe.gif  bebe.gif  perskaiciau visa tema,ir zinodama jog gerai ikaitinau,paklausiau...nesu is tu kur klausia nepasieiskoje cool.gif

ir man lipo , o ikaitinta tikrai gerai buvo , nervai neislaike , tai sauksteliu po truputi visa tesla supyliau isejo kaskas panasaus i spurgytes . tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2010 05 08, 22:45)
ir man lipo , o ikaitinta tikrai gerai buvo , nervai neislaike , tai sauksteliu po truputi visa tesla supyliau isejo kaskas panasaus i spurgytes . tongue.gif

as po to paskaiciau kad galejo koja pakisti cukrus g.gif tai pasidariau tesla be jo ir atsoko,bet pagelbejau dar siek tiek ir sakute ax.gif
Atsakyti