Sveikos, merginos...na jau grožiai kokie...mmmmm....
O aš norėjau pasiteirauti, gal kuri turite receptuką voveraičių ar gėlyčių, nesvarbu, tokių kurias, kepa aliejuje...Na pamirko tokią formą ant kotoį tešlą o paskui merkia į aliejų...labai būčiau dėkinga už receptuką ir eigą darbo.
QUOTE(amri @ 2010 05 03, 16:23)
Sveikos, merginos...na jau grožiai kokie...mmmmm....
O aš norėjau pasiteirauti, gal kuri turite receptuką voveraičių ar gėlyčių, nesvarbu, tokių kurias, kepa aliejuje...Na pamirko tokią formą ant kotoį tešlą o paskui merkia į aliejų...labai būčiau dėkinga už receptuką ir eigą darbo.
prasau. bandziau gavosi traskus,skanus zgareliai.
http://gardesiai.blo...siminimais.html
QUOTE(Kettim @ 2010 05 03, 19:25)
Dėkui labai...na ryt bandysiu...Pirma vieną receptą, paskui šitą...
QUOTE(Kettim @ 2010 05 03, 19:25)
As kazkada dariau pagal recepra rasta cia SM , tai man neatkibo tos gelytes, reiks pagal si pabandyti.Aciu
Niu tikrai labai labai gražus saldumynų krepšelis ir labai dėkoju, už išsamų paaiškinimą, kaip pagaminti
QUOTE(amorosa @ 2010 05 03, 21:45)
As kazkada dariau pagal recepra rasta cia SM , tai man neatkibo tos gelytes, reiks pagal si pabandyti.Aciu
gaila,bet ir pagal sita recepta man nelabai norejo atkibti,reikedavo su sakute spusteleti,kad atkibtu.
mergaites as su tokiu klausimeliu
kaip grybuku galvas su sokoladu puosti ? kai islydziau sokolada man jis susoko i gabaliukus ,na gal nemoku pasakyti ,bet gavosi toks kad ten nebuvo kuo tepti ,gal i sokolada dar ka dedate
kaip grybuku galvas su sokoladu puosti ? kai islydziau sokolada man jis susoko i gabaliukus ,na gal nemoku pasakyti ,bet gavosi toks kad ten nebuvo kuo tepti ,gal i sokolada dar ka dedate
QUOTE(azalija170 @ 2010 05 05, 14:07)
mergaites as su tokiu klausimeliu
bent jau as galvas dazau su tokiu glaistu is maximos- kainuoja pie tris ar keturis litus, pasildai pakeli kartasme vandeny ir mirkai galvas, dziusta iskart ,
o i sokolada nieko det nereikia, itariu ,kad Tu ji paprasciausiai perkaitinai...
kas cia per glaistas gal galima pavadinima
ir vel as cia rasau nu niekur nerandu visu isgirto CIPCIUKO meduolinio recepto pagal kuri galima kepti grybukus,ir ezius gal kuri pades ACIU
QUOTE(azalija170 @ 2010 05 05, 14:20)
kas cia per glaistas gal galima pavadinima
As tai maksimoj perku toki glaista
QUOTE(laselis @ 2010 05 05, 15:28)
reiks butinai pabandyti .