Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai..., ... ir

Sveikos, merginos...na jau grožiai kokie...mmmmm....
O aš norėjau pasiteirauti, gal kuri turite receptuką voveraičių ar gėlyčių, nesvarbu, tokių kurias, kepa aliejuje...Na pamirko tokią formą ant kotoį tešlą o paskui merkia į aliejų...labai būčiau dėkinga už receptuką ir eigą darbo.
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 05 03, 16:23)
Sveikos, merginos...na jau grožiai kokie...mmmmm....
O aš norėjau pasiteirauti, gal kuri turite receptuką voveraičių ar gėlyčių, nesvarbu, tokių kurias, kepa aliejuje...Na pamirko tokią formą ant kotoį tešlą o paskui merkia į aliejų...labai būčiau dėkinga už receptuką ir eigą darbo.

prasau. 4u.gif bandziau gavosi traskus,skanus zgareliai. 4u.gif
http://gardesiai.blo...siminimais.html
Atsakyti
QUOTE(Kettim @ 2010 05 03, 19:25)

Dėkui labai...na ryt bandysiu...Pirma vieną receptą, paskui šitą... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kettim @ 2010 05 03, 19:25)

As kazkada dariau pagal recepra rasta cia SM , tai man neatkibo tos gelytes, reiks pagal si pabandyti.Aciu 4u.gif
Atsakyti
Niu tikrai labai labai gražus saldumynų krepšelis thumbup.gif ir labai dėkoju, už išsamų paaiškinimą, kaip pagaminti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2010 05 03, 21:45)
As kazkada dariau pagal recepra rasta cia SM , tai man neatkibo tos gelytes, reiks pagal si pabandyti.Aciu 4u.gif

gaila,bet ir pagal sita recepta man nelabai norejo atkibti,reikedavo su sakute spusteleti,kad atkibtu. g.gif
Atsakyti
mergaites as su tokiu klausimeliu blush2.gif
kaip grybuku galvas su sokoladu puosti ? g.gif kai islydziau sokolada man jis susoko i gabaliukus ,na gal nemoku pasakyti ,bet gavosi toks kad ten nebuvo kuo tepti blush2.gif ,gal i sokolada dar ka dedate blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 05 05, 14:07)
mergaites as su tokiu klausimeliu blush2.gif
kaip grybuku galvas su sokoladu puosti ?  g.gif kai islydziau sokolada  man jis susoko i gabaliukus ,na gal nemoku pasakyti ,bet gavosi toks kad ten nebuvo kuo tepti blush2.gif ,gal i sokolada dar ka dedate blush2.gif

bent jau as galvas dazau su tokiu glaistu is maximos- kainuoja pie tris ar keturis litus, pasildai pakeli kartasme vandeny ir mirkai galvas, dziusta iskart thumbup.gif ,
o i sokolada nieko det nereikia, itariu ,kad Tu ji paprasciausiai perkaitinai...
Atsakyti
kas cia per glaistas blush2.gif gal galima pavadinima
Atsakyti
ir vel as cia rasau nu niekur nerandu visu isgirto CIPCIUKO meduolinio recepto pagal kuri galima kepti grybukus,ir ezius blush2.gif gal kuri pades ACIU aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 05 05, 14:20)
kas cia per glaistas blush2.gif  gal galima pavadinima

As tai maksimoj perku toki glaista thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laselis @ 2010 05 05, 15:28)
As tai maksimoj perku toki glaista  thumbup.gif

aciuks.gif reiks butinai pabandyti .
Atsakyti