Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai..., ... ir

QUOTE(leandre @ 2010 03 30, 21:03)
ar kalba eina apie cukrinrs tas senovines braskes,jei taip tai as turiu. smile.gif

aha labai noreciau receptuko,niekur nerandu...ir jai galima kaip paruost... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 03 31, 20:40)
aha labai noreciau receptuko,niekur nerandu...ir jai galima kaip paruost... blush2.gif

zinau,kad ant 60 gr virtos bulves dejau nepilna kiausinio baltyma.baltyma biski reikia paplakti,tada i ji dedam smulkiai tarkuota bulve,viska gerai istrinti su sakute,deti cukraus pudros ir suminkyti tesla,paskui formuojam braskes ir nudazom,paliekam nudziuti.ai,as dar dejau citrinos rugsteles pagal skoni.turetu iseiti apie 30 braskiu

Cia man taip parase mergaite kuri dare. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leandre @ 2010 03 31, 22:03)
zinau,kad ant 60 gr virtos bulves dejau nepilna kiausinio baltyma.baltyma biski reikia paplakti,tada i ji dedam smulkiai tarkuota bulve,viska gerai istrinti su sakute,deti cukraus pudros ir suminkyti tesla,paskui formuojam braskes ir nudazom,paliekam nudziuti.ai,as dar dejau citrinos rugsteles pagal skoni.turetu iseiti apie 30 braskiu

Cia man taip parase mergaite kuri dare. 4u.gif

o pati bandei.ir daugmaz kiek tos pudros???
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 03 31, 16:53)
O tai jūs man pasakykit, tie tikrieji grybukai tai juk iš meduolinės tešlos??? Na aš niekaip neįsivaizduoju iš biskvitinės, paprasčiausi vafliai, o ne grybukai. Kaip tokius suglaistyt...

Taip,taip-is meduolines smile.gif Butent is tokios teslos ir norejau visada kept ir veliau praktikuotis kelmus megint daryt.Bet kadangi kieti kartais labai isena tai seniai kepiau ax.gif Be to buna kad minkoma tesla pucias kazkaip ir subega pirstais ispaustos duobutes.Baravykai tampa negrazus.Ne visad taip buna,bet pasitaiko ir nezinau kodel g.gif
Atsakyti
Šiandien su sese darbavomės prie grybukų. Gal kokį 60 pridirbom (atmetant tuos, kurie sulūžo ir „netyčiom“ nukeliavo į skrandį. blush2.gif

Čia tik dalis jų ir dar nenudžiuvę pilnai
Beje, pirmas kartas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievsius: 02 balandžio 2010 - 17:40
na grazu ziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(calliber @ 2010 04 02, 18:40)
na grazu ziuret smile.gif

Na dėkui. ax.gif
Atsakyti
laba vakareli,
atbegu ir as pas jus su grybukais.. smile.gif na musmirukes tikrai ne kuo puikiausiai nusipiese,bet man jos mielos... ax.gif pristatau ir jum savo kurineli..
user posted image
Atsakyti
Kokie lygūs. Nė nepalyginsi su maniškiais. 4u.gif
Atsakyti
o stai ir mano velykiniai gardumynai smile.gif)
Papildyta:
beje, nesuprantu cia tos foto kelimo tvarkos, norejau ikelti dar viena nuotrauka ir sita siek tiek didesne padaryti, bet raso, kad netelpu i dydi, o kiti kaip matau ir didesnes foto ikelia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhiogo_sese: 03 balandžio 2010 - 15:32
QUOTE(Ievsius @ 2010 04 02, 23:44)
Kokie lygūs. Nė nepalyginsi su maniškiais.  4u.gif

na maniskiai gal is trecio karto tokie...ir dar netobuli... smile.gif o tavieji labai saunus,juolab,kad pirmi.. 4u.gif
Atsakyti
labukas,stai pasirodau su meduoliniais grybukais,dariau pagal cipciuko guminiu meduoliuku recepta.user posted image .gavosi labai skanus smile.gif
Atsakyti