Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai..., ... ir

QUOTE(Jūrė @ 2010 03 05, 15:56)
Keistas tas receptukas.  schmoll.gif  Na gal dėl to, kad ne spec. keptuvėj kepat.  Jie Jums gaunasi kaip meduoliai, o ne kaip grybukai. Šis receptas tiktų meduolius kept, o ne grybukus. Tam reikalui reiktų keptuvės. Tada ir normalūs grybukai gausis. Tešla turi būt grietinės tirštumo, o ne minkoma ir į grybukus negirdėjau, kad cukrų reikėtų tirpint.  g.gif 
Na čia mano nuomonė.  4u.gif

netiesa esu savo akimis macius kaip gera seimininke tarybiniais laikais ,kai budavo daro balius drinks_cheers.gif darydavo grybukus is rankoje minkomos teslos,beje labai skanus budavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ungrida @ 2010 03 21, 06:44)
netiesa esu savo akimis macius kaip gera seimininke tarybiniais laikais ,kai budavo daro balius drinks_cheers.gif darydavo grybukus is rankoje minkomos teslos,beje labai skanus budavo thumbup.gif

mes irgi grybukus kepam is minkomos teslos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 03 26, 20:24)
mes irgi grybukus kepam is minkomos teslos  drinks_cheers.gif

koks receptas, gal koks naujas, na nematytas, nebandytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 03 27, 09:23)
koks receptas, gal koks naujas, na nematytas, nebandytas smile.gif

vakare galesiu ideti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Prisijunksiu ir aš, va maniskiai grybukai
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristinele123 @ 2010 03 30, 18:33)
Prisijunksiu ir aš, va maniskiai grybukai
user posted image
user posted image




Pagal koki receptuka kepet? 4u.gif
Atsakyti
Mano grybuku receptas:
250 g. margarino
3 kiausiniai (1 baltyma palikau baltam glajui)
1 st. cukraus
5-4 saukstai medaus
200 g. grietines
1 arb. saukstelis sodos ar kepimo milteliu
800 g. miltu
meduoliniai prieskoniai

Glajus baltas:
1 st. cukraus pudros
1 kiausinio baltymas
citrinos rugsreles

Glajus rudas:
2 st. cukraus
puse stiklines pieno
1 saukstas kakavos (karcios)

Lyg ir viska surasiau 4u.gif
Atsakyti
gal kas zinot braskiu receptuka... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 03 30, 19:26)
gal kas zinot braskiu receptuka... rolleyes.gif


ar kalba eina apie cukrinrs tas senovines braskes,jei taip tai as turiu. smile.gif
Atsakyti
Bet cia keptuvese kepti grybukai ne tie senoviniai kur buna turguj parduodami...Nes ir kelmu is tokios skystos teslos neiskepsi...Kazkaip kai kieti gaunasi,praradau upa kept ax.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2010 03 30, 20:42)
Bet cia keptuvese kepti grybukai ne tie senoviniai kur buna turguj parduodami...Nes ir kelmu is tokios skystos teslos neiskepsi...Kazkaip kai kieti gaunasi,praradau upa kept ax.gif

As irgi kepu grybukus keptuveje biskvitinius, o meduolinius kai kepu tai formuoju rankom. Ir man kelis kartus gavosi kieti, tai irgi buvo upas dinges kepti. NEs man asmeniskai formuoti rankom grazesni, nei kepti keptuveje.
Bet dabar visas upas atsirades, nes meduolinius grybukus kepu pagal vienos senos moterytes duota recepta arba pagal "Cipciuko kelediniu meduoliu " recepta ir niekada nebuna kieti.
Atsakyti
O tai jūs man pasakykit, tie tikrieji grybukai tai juk iš meduolinės tešlos??? Na aš niekaip neįsivaizduoju iš biskvitinės, paprasčiausi vafliai, o ne grybukai. Kaip tokius suglaistyt...
Atsakyti