Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai..., ... ir

QUOTE(ricicinuke @ 2010 03 08, 12:33)
Noreciau ir as sio sokolado pavadinimo,arteja Velykos reiks pradet darbuotis su siais skanestais...  smile.gif

vakare idesiu foto.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 03 08, 13:05)
vakare idesiu foto.

tesiu pazada biggrin.gif sokoladas pirktas iki pc.
user posted image
Atsakyti
O pats šokoladas skanus smile.gif? Nes esu dariusi su pigesniu tai feeee, kad block šokoladas neskanu smile.gif
Atsakyti
aisku skonis nera kaip karunos,bet valgomas,ir visai nieko 4u.gif
Atsakyti
bet cia juodasis sokoladas, ane? as maciau su labai panasiu ipakavimu pieniska, galvoju,gal su pienisku skaniau butu g.gif na manau reiks pabandyt ir su tuo ir su tuo, o tada ir bus aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiogo_sese @ 2010 03 09, 20:36)
bet cia juodasis sokoladas, ane? as maciau su labai panasiu ipakavimu pieniska, galvoju,gal su pienisku skaniau butu g.gif  na manau reiks pabandyt ir su tuo ir su tuo, o tada ir bus aisku  smile.gif

ne,cia tikrai ne juodas schmoll.gif kur gausit juoda sokolada uz lita biggrin.gif cia tiesiog saldi plytele,panasu i pieniska,tik tiek,kad lengvai istirpo,gerai galvos nusidaze ir uzsalo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 03 05, 23:32)
O kotuku dengimo mase kaip daret?

Jolka999: gal nematet mano posto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 09 kovo 2010 - 20:59
QUOTE(asaraa @ 2010 03 09, 21:58)
Jolka999: gal nematet mano posto  4u.gif

sory,tikrai nemaciau biggrin.gif visai paprastai,1 nedidelio kiausinio baltyma truputi paolaku sakute su citrinos rugstim[jos dedu ziupsneli]tada pilu cukraus pudros is akies,ir suku saukstu kokias 5 min.mase gaunasi tirsta.paimu peili ir juo aptepu kotus,kai kotai nudziuva,tada puosiam galvas.
Atsakyti
sveikos merginos nesupykit kad isiterpiau norejau pasidometi truputuka va mano grybukai bet jiems reikia uzdeti spalvas g.gif biggrin.gif kaip tai padaryti su cukraus pudra kazka mazdaug supratau o kaip su sokoladu reikia tiesiog ji i vandens vonele idet ipilt lasa aliejaus ir istrpint ar klystu? aciu smile.gif beje mano grybukai nzn kaip jie gavos tad idesiu foto smile.gif kai kurie kazkodel gavosi kvadratinem galvom nesuprantu kodel keptuve tai normali buvo blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(calliber @ 2010 03 11, 09:53)

galvom sokolada gali istirpinti vandens vonelei, galima ir paciam pasigaminti cukrus sviesto truputi (kad blizgejimas butu), pieno ir kakavos.

Nepamirsk pries dazant apvalyti grybukus su peiliu, kad per sujungima nebebutu tos juosteles.
Atsakyti
ok aciu labai uz patarima wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
man irgi kartais gaunasi kvadratines galvutes, manau kad del to jei perdaug teslos isideda ir susispaudzia taip smile.gif
Atsakyti