Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai..., ... ir

QUOTE(faustina @ 2010 02 26, 16:50)
Sviesta ir dedu kambario temp,ir istrinu gerai.Nelydau niekada.Tesla iseina gan riebi ir nelimpa nei prie ranku nei skardos.As galvoju gal cukraus perdaug ir tos karameles g.gif Karamelei dedu stikline cukraus bei 2 saukstus dirbtinio medaus.Gal maziau to reikia g.gif

As niekada nededu karameles. O stikline cukraus lydyto, tai tikrai sukietina tesla kaip reikiant. Gi atveses tas cukrus stengsta, kaip saldainis. Todel ir kieteja stipriai patys grybukai. Jei deciau, tai maximum 3v.saukstai cukraus +2v.s.medaus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga X3 @ 2010 03 01, 00:17)
As niekada nededu karameles. O stikline cukraus lydyto, tai tikrai sukietina tesla kaip reikiant. Gi atveses tas cukrus stengsta, kaip saldainis. Todel ir kieteja stipriai patys grybukai. Jei deciau, tai maximum 3v.saukstai cukraus +2v.s.medaus.  4u.gif

Na bet vienas dalykas del rudumo isgavimo dedu.Toks receptas.O kitas dalykas truputi vandens ipilu slakeli ir ismaisau.Tada nekieteja taip mase ta deginta. g.gif O kaip reiketu ta spalva tamsesne teslai isgaut? 4u.gif Gal megint nekaitinta ir medu idet g.gif
Atsakyti
user posted image

grybai kaziuko mugei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 03 05, 12:42)
user posted image

Super grybukai ir voveriukai. bigsmile.gif wub.gif
Labai labai ieškau pirkti kepimo formos voveriukams kepti.
Gal kas pasidalins info, kur Vilniuje galima tokią nusipirkt? O gal kas savo jau parduoda? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2010 03 03, 20:22)
Na bet vienas dalykas del rudumo isgavimo dedu.Toks receptas.O kitas dalykas truputi vandens ipilu slakeli ir ismaisau.Tada nekieteja taip mase ta deginta. g.gif O kaip reiketu ta spalva tamsesne teslai isgaut? 4u.gif Gal megint nekaitinta ir medu idet g.gif

Keistas tas receptukas. schmoll.gif Na gal dėl to, kad ne spec. keptuvėj kepat. Jie Jums gaunasi kaip meduoliai, o ne kaip grybukai. Šis receptas tiktų meduolius kept, o ne grybukus. Tam reikalui reiktų keptuvės. Tada ir normalūs grybukai gausis. Tešla turi būt grietinės tirštumo, o ne minkoma ir į grybukus negirdėjau, kad cukrų reikėtų tirpint. g.gif
Na čia mano nuomonė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 03 05, 13:42)
user posted image

labai graziai atrodo tas sokoladinis glajus, is ko daret ji? smile.gif
Atsakyti
oi,cia paprastas sokoladas blush2.gif pirkau pc'iki' nekainavo nei lito,istirpinau mikrobangei,ir pamirkiau galvas.sustingo greitai,pati buvau nustebus bigsmile.gif siaip visad naudodavau karunos,bet dabar pirksiu tai sita.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 03 05, 22:16)
oi,cia paprastas sokoladas blush2.gif pirkau pc'iki' nekainavo nei lito,istirpinau mikrobangei,ir pamirkiau galvas.sustingo greitai,pati buvau nustebus bigsmile.gif siaip visad naudodavau karunos,bet dabar pirksiu tai sita.

man ir i akis iskart jusu grybuku galvytes uzkliuvo wub.gif . Koks pavadinimas to nebrandaugs sokolado rolleyes.gif
O kotuku dengimo mase kaip daret?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 05 kovo 2010 - 23:32
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 03 05, 23:16)

o normaliai isdziuvo? nes as kazkada dariau is konditerinio sokolado, tai man normaliai nenudziudavo, ta galvute tokia minksta likdavo, jeigu paimi su ranka, tai pirstu antspaudai lieka doh.gif
Atsakyti
nudziuvo greitai ir gerai,lipnus nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 03 06, 12:23)
nudziuvo greitai ir gerai,lipnus nebuvo schmoll.gif

nu geras, tai gal gali pavadinima pasakyt to sokolado? pirksiu ir as thumbup.gif
Atsakyti
Noreciau ir as sio sokolado pavadinimo,arteja Velykos reiks pradet darbuotis su siais skanestais... smile.gif
Atsakyti