aš taip pat kepiau pagal toki apačia tešla tik su vandeniu ir ne voveruškas o gėlytes laabai skanios gavosi traškios. ... tik nespejau nufotografuoti tad atnešu tai ka spejau nufotografuoti
grybukai
ir meduolinis kiškis forma gavau iš tetos ji dar išsaugota iš tu gudžiu tarybiniu laiku
Mergaiciukes pagelbekit,niekaip nerandu kaip daryti braskes,buvau issisaugojus,bet praganiau,PADEKITE!,labai buciau dekinga.
QUOTE(zhiogo_sese @ 2010 01 12, 14:41)
o receptas labai paprastas
2kiausiniai
1st pieno
1st miltu
na ir iskepus apibarstymui cukraus pudros.
2kiausiniai
1st pieno
1st miltu
na ir iskepus apibarstymui cukraus pudros.
o kepimo milteliu nereikia
QUOTE(leandre @ 2010 01 12, 19:55)
Mergaiciukes pagelbekit,niekaip nerandu kaip daryti braskes,buvau issisaugojus,bet praganiau,PADEKITE!,labai buciau dekinga.
as jas dariau daug kartu,bet dabar tiksliai nepamenu
zinau,kad ant 60 gr virtos bulves dejau nepilna kiausinio baltyma.baltyma biski reikia paplakti,tada i ji dedam smulkiai tarkuota bulve,viska gerai istrinti su sakute,deti cukraus pudros ir suminkyti tesla,paskui formuojam braskes ir nudazom,paliekam nudziuti.ai,as dar dejau citrinos rugsteles pagal skoni.turetu iseiti apie 30 braskiu
JOLLKA999 sirdingai dekoju,bandysiu lipdyti.
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 22, 10:32)
Grybukų receptas (skirtas kepsti su "senovine" formine keptuve) :
200 g grietinės
3 kiaušiniai
150g margarino
200g cukraus
1 šaukštelis sodos (užgesinti citrinos rūgšt. arba actu)
400g miltų
vanilės
200 g grietinės
3 kiaušiniai
150g margarino
200g cukraus
1 šaukštelis sodos (užgesinti citrinos rūgšt. arba actu)
400g miltų
vanilės
Noreciau pasiteirauti del sio recepto:
- kiek mazdaug grybuku is tokios mases issikepa?
- grybukai buna minksti ar kieti?
Is anksto dekoju
grybukai minksti ir skanus,kiek iseina ,nezinau,nes pas mane keptuvej yra 3 grybai ir 2 voveres.koki 40 grybu tikrai turetu iseiti.
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 01 15, 07:59)
grybukai minksti ir skanus,kiek iseina ,nezinau,nes pas mane keptuvej yra 3 grybai ir 2 voveres.koki 40 grybu tikrai turetu iseiti.
Aciu Bandysiu kepti puse normos pabandymui
QUOTE(Arrivederici @ 2010 01 15, 09:26)
as tik 5 kiausinius dedu, ir visa pakeli sviesto,
tai apie 100 iseina, toj keptuvej kur astuoni grybukai kepasi
tai apie 100 iseina, toj keptuvej kur astuoni grybukai kepasi
Pas mane lyg irgi 8 grybukai ir "ratelis" per viduri, bet ir kepant puse normos (50 grybuku), tai l.daug gaunasi Cia nebent pries kokia svente tiek kept ar kur vaziuojant, nes dviese tai tiek nesuvalgysim
QUOTE(Arrivederici @ 2010 01 15, 18:55)
suvalgysit , simtas visai nedaug , tas jau kepimas
tai cia dar didesne beda jei 100 suvalgysim jei skanus bus, tai as viena beveik visus ir suvalgysiu iki kol vyras is darbo gris