QUOTE(Dravi @ 2013 04 13, 09:22)
na, nežinau kaip čia paaiškint, bet mano vaikas 104 cm ir viską nešioja 3-4 arba 4 years, 2-3 rūbeliai per maži
(per didelių rūbų tikrai nenešiojam, negaliu pakęst, bet per striukų irgi) o kodėl turėtų tuoj išaugt? šie rūbeliai turėtų tikt vos ne iki 110 cm
kaip ir 98 tiko beveik iki 104.
Mano dukrytes ugis 104cm, tai irgi nesioja viska 3-4 arba 4 metu, tinka ideliai. Klenytes 2-3 metu(98cm) tikrai jau per mazos, striukos visos. Bet dzemperiai ir bliuskutes 2-3 metu dar tinka. 4-5 metu leginsiukai dar toki didoki, taip pat ir bliuskutes (4-5)
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2013 04 13, 10:49)
Musu panai birzelio men bus 3m yra apie 100cm (sausi buvo 98-99cm). Tai va dabar viska ka pirkau pirkau 3y arba 3-4y. Tai tie rubeliai idealiai dabar. Tuos kuriu noriu labiau vasarai ar net rudenejant kad tiktu emiau 4y. Tikrai juose neskesta bet matosi kad laisvesni. Siaip aisku ir nuo figuros labai priklauso. Musu pana kazkokio pailginto liemens
Tai jei rankoviu ilgis geras, jei plotis maikyciu geras tai is ilgio jos tokios kaip isaugtines pradeda atrodyti. Tai daznai tenka didesnes pirkti. Beja vienus skiniukus pavasariui, vasarai paemiau 3y tai ilgis idealus, ties liemeniu idealiai bet jau aptemptumas toks vos vos... Net nezinau ar patogu jai su jais...
Sakiau reikia pasidometi 4y tokiu skiniuku ismatavimais, bet speju butu ilgos
Dukrytes ugis 104cm. Esu nupirkusi leginsiukus 4-5metu, tai is ilgio netaip baisiai ir per ilgi, bet is plocio platus, nepatempti, kaba negraziai. Tai manau gal ir skiniukai negraziai butu aptempti,
na, bet dar ir nuo sudejimo vaiko priklauso.