Įkraunama...
Įkraunama...

Next

Gal kas galite patirtimi apie mergaičių pedkelnes pasidalinti, ar kokybiškos, ar gerai laikosi ant dupiuko, ir dar ar ne pamažintos nes pavz šios pasirodo pagal išmatavimus 3-4 m, mums 3- metei mažos g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma099: 27 gruodžio 2012 - 18:28
Gal prasidejo ispardavimas Akropolyje?
Atsakyti
QUOTE(vilma099 @ 2012 12 27, 18:28)
Gal kas galite patirtimi apie mergaičių pedkelnes pasidalinti, ar kokybiškos, ar gerai laikosi ant dupiuko, ir dar ar ne pamažintos nes pavz šios pasirodo pagal išmatavimus 3-4 m, mums 3- metei mažos g.gif
http://images51.fotk...5/831693-vi.jpg

Tikrai yra kokybiskesniu pedkelniu nei Next mirksiukas.gif Issitampo dupce ir rumbas, nusiburbuliuoja. As vis nuperku, nes neatsilaikau ju groziui ax.gif bet nesiojam tik pasipuosimui. Kasdien nesiojant labai greitai susidevi. Dydziu man pamazintu kol kas nepasitaike
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2012 12 29, 12:21)
Tikrai yra kokybiskesniu pedkelniu nei Next  mirksiukas.gif Issitampo dupce ir rumbas, nusiburbuliuoja. As vis nuperku, nes neatsilaikau ju groziui  ax.gif bet nesiojam tik pasipuosimui. Kasdien nesiojant labai greitai susidevi. Dydziu man pamazintu kol kas nepasitaike

o kokias pasiulytumėte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma099 @ 2012 12 29, 15:32)
o kokias pasiulytumėte? smile.gif

Jei turesi kelias poras pedkelniu, tai susideves greitai bet kokios smile.gif Nesakysiu, kad Next pedkelniu kokybe SUPERINE> Bet neblogesne, negu skinijos tikrai. Skinijos aplamai kazkokios per uzpakaliuka placios ir gumyte virsuje visai nelaiko. Tad nusmunka nuo mano kudenos...Next turime apie 30 poru. Taip pasibumbulioja truputuka, bet neissitampo ir neatrodo tragskai po keliu skalbimu. Pedkelnes pamazintos. Po skalbumo dar truputi seda. Rastuotos truputi didesnes, negu paprastos su piesinukais. Man labai patinka H&M pedkelnes ir Gymboree. Bet ju ir kaina zymiai didesne. Tad next kokybes/kainos santykis idealus smile.gif

Atsakyti
Facebook'e rašo, kad nuo rytojaus 40 proc vaikiškiems ir 50 proc. moteriškiems ir vyriškiems rūbams nuolaidos bigsmile.gif

O liūdniausia, kad gyvenu Šiauliuose verysad.gif
Atsakyti
Taip vakar buvau uzsukusi i parduotuve, surmulys vyksta, kabinimai drabuziu ir t.t. Pardaveja minejo, kad vakar buvo jau Vip klientams nuolaidos, o nuo siandienos prasideda didysis ispardavimas.
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2013 01 09, 10:02)
Taip vakar buvau uzsukusi i parduotuve, surmulys vyksta, kabinimai drabuziu ir t.t. Pardaveja minejo, kad vakar buvo jau Vip klientams nuolaidos, o nuo siandienos prasideda didysis ispardavimas.

ogo dar ir pas mus galima gauti Vip narystę bigsmile.gif Įdomu kam ji skiriama ir už kiek perkant? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2013 01 09, 10:08)
ogo dar ir pas mus galima gauti Vip narystę  bigsmile.gif  Įdomu kam ji skiriama ir už kiek perkant?  g.gif

Nezinau, nesiteiravau sito smile.gif
Atsakyti
šiandien 10.30 prie kasų jau buvo kosminio ilgio eilėdoh.gif Perkamų rūbų kiekiai tokie irgi nevaikiški biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilgele @ 2013 01 09, 13:21)
šiandien 10.30 prie kasų jau buvo kosminio ilgio eilėdoh.gif  Perkamų rūbų kiekiai tokie irgi nevaikiški biggrin.gif

taip poto po kokio menesio pardavines tos drabuzelius cia forume, be nuolaidu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2013 01 09, 10:08)
ogo dar ir pas mus galima gauti Vip narystę  bigsmile.gif  Įdomu kam ji skiriama ir už kiek perkant?  g.gif

Pirkau kažkada gal pernai pavasarį už kokius apie 350, nu iki 400 ne daugiau nebepamenu, tai gavau nuolaidą iš niekur nieko kaip naujas žmogutis tada užregistravo į savo narius ir tada taip gaunu emailu kad yra pasiūlymai ir tt ir va kaip tik žinutėje buvo kuponas VIPinis... tai nežinau kaip čia ir pati nesuprantu, bet matyt reik užpildyt tą anketą (aš parduotuvėj pildžiau)
Atsakyti