as pirkau antrajį tai nera padidintas pirkau 1-2 metai ,mano maziui dabar tuoj 2metukai bus tai kaip tik ,na gal kiek ilgokas dar bet mums beveik visi dar ilgi būna nesam auksti,ismatavimai jei domina visas ilgis nuo petuko 39cm,plotis po pazastukais 30cm ilgis nuo pazastytes rankovytes 20cm,nuo petuko 32cm,taip grazus
gal galite pasakyti is patirties: pirkau savo lietuviska kreditine is next.co.uk, nurodziau angliska adresa, puslapis kabinejosi, kabinejosi, kad netinka mano korta, gal tipo pinigu nera ir pan. Babkes nurase, o psl vistiek rodo kad klaida ir pilnas krepsas tai gaus UK prekes ar ne?
as pirkau antrajį tai nera padidintas pirkau 1-2 metai ,mano maziui dabar tuoj 2metukai bus tai kaip tik ,na gal kiek ilgokas dar bet mums beveik visi dar ilgi būna nesam auksti,ismatavimai jei domina visas ilgis nuo petuko 39cm,plotis po pazastukais 30cm ilgis nuo pazastytes rankovytes 20cm,nuo petuko 32cm,taip grazus
As irgi tik apie mergytes galiu komentuoti. Tai 2 - 3 m. paltesni ir trumpesni, o stai 3 m. is vyresniu skyriaus siauresni ir ilgesni. Ir kelnytes jau visos siauresnes eina, nes kaip ir be pampiu jau pritaikytos
Patarkit, mamytes - noriu pirkti nestambiam 5m vaikinui striuke, neapsisprendziu del dydzio (4-5 ar 5-6metams), nes maikytes nesiojam 2-3metams, arba 3-4m, o kelnes 5-6metams. Kaip su striukemis yra? Ar jos padidintos siek tiek irgi?