QUOTE(Contessa @ 2012 04 21, 08:00)
Kokia tarpininke patartumet? as pati Klaipedoje
geriausiai myma dar cheles nebloga
Net negalvojau, kad cia mamytes taip drabuzeliais is NEXT domisi
Daznai skraidau i Anglija, tai gal ir man tarpininke tapti??? Po dvieju savaiciu vel skrendu Galeciau priimti uzsakyma
Siaip ieskau prekiu pardavimui Gariunu turgavieteje vaikiskais drabuziais, kadangi pati savo 8 metu sunui nieko padoraus ir kokybisko rasti negaliu Dabar uzvedet ant minties prekiauti NEXT drabuziais. Tik vat idomu ar kas pirktu turguje juos???
Daznai skraidau i Anglija, tai gal ir man tarpininke tapti??? Po dvieju savaiciu vel skrendu Galeciau priimti uzsakyma
Siaip ieskau prekiu pardavimui Gariunu turgavieteje vaikiskais drabuziais, kadangi pati savo 8 metu sunui nieko padoraus ir kokybisko rasti negaliu Dabar uzvedet ant minties prekiauti NEXT drabuziais. Tik vat idomu ar kas pirktu turguje juos???
QUOTE(Bellissa @ 2012 04 24, 08:37)
manau kad pirktu jei uz protinga seiline kaina
Mamytes gal pirkote siuos batukus, gal galite patarti ar jie atitinka dydi nepamazinti, nepadidinti???
QUOTE(NirN @ 2012 04 26, 15:09)
Mamytes gal pirkote siuos batukus, gal galite patarti ar jie atitinka dydi nepamazinti, nepadidinti???
Del batuku vaikams, dar yra labai svarbu plotis, kojytes buna placios ir siauros
QUOTE(Bellissa @ 2012 04 26, 20:18)
Del batuku vaikams, dar yra labai svarbu plotis, kojytes buna placios ir siauros
Maniskio nei siaura nei storuliuke pedute, o cia matau susirisa raisteliais tai jau prisitaikysim, svarbiau, kad nebutu per dideli ar per mazi, nes jau ne karta nusvilau su Next batukais...
Sportbatukus visada dvejus imu ir vienus parduodu, nes tikrai zinau, kad mamytes megsta sportbatukus Nexto, o del siu batuku abejoju
Kai perki is Sale visada rizikuoji gauti nepilna komplekta Kadangi truputuka prekiauju Nextukais, tai patikiekite kiekvienoje siuntoje gaunu apie 7 - 8 brokus (nepilnas komplektas, su skylutemis, sutepti drabuzeliai...) Tad mamos pirkdamos is sale, kad ir nuperka pigiau, taciau rizikuoja gauti ne pilna komplekta ar ne ta rubeli. Buna, kad ant pakuotes uzklijuota veina etikete, o viduje koks visikai kitas daiktas....pvz. vietoj komplektuko maikytes ir leopardiniu pedkelniu vien maikyte ir vyriskos kojines Tad pas mane gal ir brangiau, taciau su garantija, kad bus tai, ko Jus norite. Be jokiu staigmenu
Papildyta:
Taip, drabuzeliai populiarus, bet kaip ir buvo parasyta auksciau uz sale kaina. Tad ne labai ir uzdirbsite ka Tik daugiau vargo... O Garinuose dar ir uz vieta kiek reikia pakloti. As moku tarpininkei ir supermamai uz komercine reklama. Net dukros drabuzeliai neatsiperka. Lietuvoje verslo nepadarysi. O Gariunuose zmones tikrai manau nepirks, nes jei zmogus vaziuoja i Gariunus, vadinasi jam ir lenkiski ar kiniski drabuzeliai geri
Papildyta:
QUOTE(Bellissa @ 2012 04 24, 08:37)
Taip, drabuzeliai populiarus, bet kaip ir buvo parasyta auksciau uz sale kaina. Tad ne labai ir uzdirbsite ka Tik daugiau vargo... O Garinuose dar ir uz vieta kiek reikia pakloti. As moku tarpininkei ir supermamai uz komercine reklama. Net dukros drabuzeliai neatsiperka. Lietuvoje verslo nepadarysi. O Gariunuose zmones tikrai manau nepirks, nes jei zmogus vaziuoja i Gariunus, vadinasi jam ir lenkiski ar kiniski drabuzeliai geri
QUOTE(NirN @ 2012 04 26, 14:09)
mes turim siuos batukus, labai grazūs, bet dėja labai kieti.. dydis sakyčiau atitinka..
Sveikos,
gal galit pagelbeti su vaikisku batu dydziais. Koki europoni atitinka 5 Net vaikisku batu dydis? Kazkaip pasimeciau kokio dydzio pirkti, nes pagal ju lentele 5 turetu atitikti kaip ir 23, ale pagal kitu mamyciu parduodamus batukus, tai 5 dydzio viduje 13 cm., tai cia jau nelabai tas 23 dydis
gal galit pagelbeti su vaikisku batu dydziais. Koki europoni atitinka 5 Net vaikisku batu dydis? Kazkaip pasimeciau kokio dydzio pirkti, nes pagal ju lentele 5 turetu atitikti kaip ir 23, ale pagal kitu mamyciu parduodamus batukus, tai 5 dydzio viduje 13 cm., tai cia jau nelabai tas 23 dydis
QUOTE(agotas @ 2012 05 02, 22:14)
Sveikos,
Laba vakara,
5 tai 21 pagal mane
QUOTE(agotas @ 2012 05 02, 21:14)
Koki europoni atitinka 5 Net vaikisku batu dydis? Kazkaip pasimeciau kokio dydzio pirkti, nes pagal ju lentele 5 turetu atitikti kaip ir 23, ale pagal kitu mamyciu parduodamus batukus, tai 5 dydzio viduje 13 cm., tai cia jau nelabai tas 23 dydis
maniskei su 13.5 cm koja tai next (taip pat Pumpkin patch, HM ir kt.) UK 5 dydis gerokai per didelis man tie vaikisku batu dydziai aplamai mistika, pvz. perkant vieno modelio sportbatukus is HM 4-4.5 dydis geri, kito modelio, bet irgi sportbatukai- jau per mazi
pvz. next guminuku UK 5 dydzio vidpadis yra apie apie 14.5 cm, o ne 13 cm, kaip saket, kad kitos raso