Atidare NEXT akropolyje siandien,kainos padorios,nuolaidu jokiu netaike atidarymo proga
Bet pasirinkimas skurdokas,nera tu grozybiu kur iternete ir tik iki 12m.,galvojau bus iki 16.
Kainos panasios kaip ir UK Nexte, jei perki per tarpininke.
Pvz sios pizamos kaina 80 lt:
Next.co.uk - 17.50 +10% x 4.05 gaunasi 77.96 plius dar siuntimo islaidos is UK ir po Lietuva.
Pedkelnes 50 lt
UK 10.50 +10%x 4.05 gaunasi 46.77 lt
Bet pasirinkimas zinoma skurdokas. Bet jau geriau nei jokio. Buvau nuziurejusi internete kelis rubelius, bet realiai ant vaiko pamatavus man jie nepatiko ir nepirkau.
Pvz sios pizamos kaina 80 lt:
Next.co.uk - 17.50 +10% x 4.05 gaunasi 77.96 plius dar siuntimo islaidos is UK ir po Lietuva.
Pedkelnes 50 lt
UK 10.50 +10%x 4.05 gaunasi 46.77 lt
Bet pasirinkimas zinoma skurdokas. Bet jau geriau nei jokio. Buvau nuziurejusi internete kelis rubelius, bet realiai ant vaiko pamatavus man jie nepatiko ir nepirkau.
Smagu kad kainos normalios, bandysim uzsukti paziureti ir mes kada
Nelabai yra ten ko žiūrėti, asortimentas skurdus ką buvau nusižiūrėjusi internete - neradau nei vienos prekės. Pasirodė, kad vaikams iki 5 metų, pasirinkimas didesnis. Savo 9 mečiui nieko neradau , kas patiktų.
Aš irgi tikėjausi atidarymo proga nuolaidėlių, nuvylė..
Man irgi pasirodė, kad mažiukams pasirinkimas didesnis, bet reikėjo pėdkelnių, o tas skyrelis tikrai skurdus
Bet kainos tai labai normalios, dar jei nepamirš daryti kokias nuolaidas ar išpardavimus
Man irgi pasirodė, kad mažiukams pasirinkimas didesnis, bet reikėjo pėdkelnių, o tas skyrelis tikrai skurdus
Bet kainos tai labai normalios, dar jei nepamirš daryti kokias nuolaidas ar išpardavimus
QUOTE(Urke @ 2011 09 15, 11:51)
Atidare NEXT akropolyje siandien,kainos padorios,nuolaidu jokiu netaike atidarymo proga
Tikrai taip as irgi tikejausi atidarymo proga nuolaidu,tai is pykcio net nieko nepirkau
siaip pasirinkimas normalus,man nextas ypatngai grazus niekad nebuvo,yra ir grazesniu rubu..Bet rinktis tikrai buvo is ko
palyginau dzinsiukus ir striukyte,tai internete kainos identiskos,tai vilnieciams siustis visiskai neapsimoka,bent tas gerai
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 17, 08:13)
Tikrai taip as irgi tikejausi atidarymo proga nuolaidu,tai is pykcio net nieko nepirkau
siaip pasirinkimas normalus,man nextas ypatngai grazus niekad nebuvo,yra ir grazesniu rubu..Bet rinktis tikrai buvo is ko
palyginau dzinsiukus ir striukyte,tai internete kainos identiskos,tai vilnieciams siustis visiskai neapsimoka,bent tas gerai
Vilnieciams kaip visada sekasi O mums teks ir toliau su tarpininkemis draugauti. Man Next patinka tuo, kad galima viska suderinti pedkelnes, batukus, kepurytes ir pan.
buvau sen NEXT akropolyj, kab visai nieko gero neradau, mergaitem gal dar ir didesnis pasirinkimas, bet berniukam visai nieko neradau, ir nenupirkau, ira tikrai grazesniu rubeliu kaip lindex ar zara
Ir kokybė labai suprastėjo. Buvau nužiūrėjusį striukę sūnui, nes panašią prieš porą sezonų turėjom, tai medžiagos pakeistos pigesnėmis ir prastesnėmis. Nusivyliau ir nupirkau UCB.
Ir visai nebuvo tų gražių pižamų su atnaromis ant rankovių ir klešnių Ir triusikėlių spalvotų Liudesys.
Ir visai nebuvo tų gražių pižamų su atnaromis ant rankovių ir klešnių Ir triusikėlių spalvotų Liudesys.
O as noreciau paklausti mamyciu del Next kepuryciu mergaitems. Kaip su dydziais? Ar atitinka, ar nera jos pamazintos? Ir is viso ar gerai ant vaiko galvytes atrodo? Na pvz. MaxiKids kepureles visada super apgaubia galvyte ir veidukas toks grazus ir ant akiu nelenda niekada.
kas buvot next parduotuvėj, gal užmatėt, ar esama rūbelių iš baby skyriaus iš šitos serijos?