Gal kas mezget is auksarankej.net parduodamos merino vilnos?va tokios
Kaina viliojanti Kazi kaip nesiojasi?
QUOTE(rasa32 @ 2010 01 29, 00:31)
Gal kas mezget is auksarankej.net parduodamos merino vilnos?va tokios
Aš mezgiau
Mezgasi labai smagiai, siūlas storas, minkštas, bet išskalbus megztukas patįso į plotį ir šiek tiek patrumpėjo Nors džiovinau atsargiai, paklojus ant rankšluosčio.
Tačiau žinant tą savybę, galima megzti truputį siauresnį gaminį ir turėtų būti
Sveikos, jei suzinosite ABC telefona Kaune,tai bukite geros, paviesinkite Man reikia Vernito siulu, bet gyvenu ne Kaune, reikia pasiskambinti pries vaziuojant, gal tokiu kokiu reikia neturi. Aciu.
Aciu,dalionska
Kita savaite vaziuosiu i ABC,tai galesiu paklaust telefono,jei iki to laiko niekas nepaskelbs
Kita savaite vaziuosiu i ABC,tai galesiu paklaust telefono,jei iki to laiko niekas nepaskelbs
mergaites kur yra SUMMER siulu ( medvilne su viskoze) ir kokiomis kainomis ???
QUOTE(Bijuna @ 2010 01 29, 13:27)
Sveikos, jei suzinosite ABC telefona Kaune,tai bukite geros, paviesinkite Man reikia Vernito siulu, bet gyvenu ne Kaune, reikia pasiskambinti pries vaziuojant, gal tokiu kokiu reikia neturi. Aciu.
8 698 25866
Pakeleive aciu tau labai
Pakeleive ir as tau sirdingai dekoju
QUOTE(Lusasita @ 2010 01 29, 16:32)
mergaites kur yra SUMMER siulu ( medvilne su viskoze) ir kokiomis kainomis ???
Midaroj 8.50. Tik lentynoj ne visos spalvos būna, reikia klaust.
Man Vernito pusvilnė nesisuko, nors mezgiau lygiu raštu
Labai nusivyliau Merino de lux siūlais . Nors mezgėsi labai maloniai, tačiau nešiojasi ne kaip - labai burbuluojasi ir po kelių savaičių nešiojimo (dukros mokyklinis) jis atrodo kaip porą metų gerai drengtas...
Labai nusivyliau Merino de lux siūlais . Nors mezgėsi labai maloniai, tačiau nešiojasi ne kaip - labai burbuluojasi ir po kelių savaičių nešiojimo (dukros mokyklinis) jis atrodo kaip porą metų gerai drengtas...