sveikos mezgejeles,
norejau paklausti ar dar niekas vilniuj neatradot sandeliu su siulais? bandziau ieskotis info ir per imoniu katalogus ir siaip bet niekur neradau... zinau kad yra audiniu sandeliai-turetu buti ir siulu... jei kas turit tokia info pasidalinkit. buciau dekinga turbut ne vien as :
turiu gal kvaila klausima niekad nesu turejus maxi siulu, tai noriu paklausti ar cia kazkas panasaus y irisinius, kuo skiriasi ?
merginos kur galiu Vilniuje nusipirkti mocheros su šilku BBB. Noriu labai greitai, tai neturiu kada nei ieskoti nei laukti. Gal kuri zino "tiesų kelią pas juos" Būsiu laaabai dėkinga
QUOTE(audronele @ 2010 01 14, 11:23)
merginos kur galiu Vilniuje nusipirkti mocheros su šilku BBB. Noriu labai greitai, tai neturiu kada nei ieskoti nei laukti. Gal kuri zino "tiesų kelią pas juos" Būsiu laaabai dėkinga
basanaviciaus g Casa lana, man atrodo vienintele parduotuve BBB siulais prekiaujanti
QUOTE(Ligvita @ 2010 01 14, 11:29)
basanaviciaus g Casa lana, man atrodo vienintele parduotuve BBB siulais prekiaujanti
AČIŪ LAAAAABAI Lėksiu pirkt.
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 01 13, 21:01)
kaip manot, ar megztukas iš tokių siūlų gerai nešiosis?
man rodos, kad iš karto susivels
man rodos, kad iš karto susivels
Ir man atrodo, kad iki pirmo skalbimo be to, čia juk gryna sintetika?
nebutinai, dabar labai madinga tokia nesukta vilna. Bet kad velsis tai faktas. Ir vienareiksmiskai skalbti tik rankomis
QUOTE(Ligvita @ 2010 01 14, 12:05)
nebutinai, dabar labai madinga tokia nesukta vilna. Bet kad velsis tai faktas. Ir vienareiksmiskai skalbti tik rankomis
Aha, žinau, mezgiau iš tokių rusiškų, Rovnica pavadinimas Bet vilna vis gi tokio sintetikai būdingo blizgesio neturėjo
QUOTE(audronele @ 2010 01 14, 10:23)
Aš pirkau CUPE'e. Bet tai buvo prieš metus.
QUOTE(agurčikas @ 2010 01 14, 16:05)
Aš pirkau CUPE'e. Bet tai buvo prieš metus.
Dabar tikrai nebeturi. Kaip ir sakė, Casa Lana greičiausiai vienintelė Vilniuje likusi, kur BBB siūlų yra.
QUOTE(Ligvita @ 2010 01 11, 21:25)
zinoma, kodel gi ne, siuntimas bus pigesnis.
ir aš prisijungčiau vasarį
Kai suplanuosiu pirkima parasysiu jums