QUOTE(gylyte @ 2010 01 05, 12:20)
Kadangi mano mažylis labai valgus berniukas, tai gydytoja patare, kad nedidinti mišinuko kiekio (suvalgo 150 ml) po truputi duoti sotesnio maisto. Taigi pradejom nuo bulves atskiestos su mišinuku, vėliau pamaišytos su morkytėm, bet morkos kietina viduriukus . Taigi dabar mūsų dienos meniu:
6:00 Ankstyvieji pusryčiai - mišinukas
9:30 mišinukas ir obuoliukų tyrelė
12:30-13:00 Daržovienė (morka, bulvė, žiediniai kopūstai) ir truputį mišinuko
16:30 mišinukas ir obuolių tyrlė
19:00 mišinukas
23:30 mišinukas
Po kokios savaitės bandysim įvesti kitokių daržovių ar kruopų (tik ne manų). Kiek žinau manų kruopose nėra nieko vertingo , tik svoris nuo jų auga. Kadangi mums svorio ir taip per akis , tai manų net neragausim
6:00 Ankstyvieji pusryčiai - mišinukas
9:30 mišinukas ir obuoliukų tyrelė
12:30-13:00 Daržovienė (morka, bulvė, žiediniai kopūstai) ir truputį mišinuko
16:30 mišinukas ir obuolių tyrlė
19:00 mišinukas
23:30 mišinukas
Po kokios savaitės bandysim įvesti kitokių daržovių ar kruopų (tik ne manų). Kiek žinau manų kruopose nėra nieko vertingo , tik svoris nuo jų auga. Kadangi mums svorio ir taip per akis , tai manų net neragausim
ohoho koks meniu... mūsiškiai tą pačią dieną gimę . Mano sūnelis irgi pavalgyti niekada nepamiršta .
QUOTE(musik @ 2010 01 06, 13:50)
Gal savo pienuku geriau nes aliejus irgi kaip naujas produktas, o po 2 neivedineja, ir su pienuku turbut skaniau
O mes dar ant MP, musu pediatre sake kol nesueis 5 men net negalvokit nieko ivedinet
O mes dar ant MP, musu pediatre sake kol nesueis 5 men net negalvokit nieko ivedinet
čia kiek pediatrių - tiek nuomonių. Mums irgi liepė pradėti daržovienes valgyti. Niu, man nekyla dar ranka pradėti jas virti. Atrodo per maži. Tuo labiau, kad PSO rekomenduoja nuo 6 mėn. pradėti ir nesvarbu ar MP, ar mišinėliais maitinami- jeigu geraiu priaugama svorio, tai kur skubėti...?
Aš bandysiu irgi nuo kokių 5 mėn. pradėti.