Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėn. kūdikio dienos meniu

QUOTE(Luttuke @ 2010 12 18, 01:30)
Neskubekit su primaitinimu, nes jei tokio amziaus pucia dar pilveli, gali buti, kad yra bedu du maisto virskinimu. Laukit iki 6 men. butinai, nors pas mus ir 6 men dar nebuvo gerai, reikejo labai ziureti ka duodu. Pute ir nuo obuolio, ir nuo banano...  visu kopustiniu, razinu, dz. vaisiu ir pan., o virskinimas grybavo ilgi ilgai...

O jūs nuo ko pradėjote? Ir kiek vaikui buvo mėn., nes kaip suprantu ir jūs tokią pat bėdą turėjote su pilvo pūtimu
Atsakyti
mes dar nieko neragavom 4.5 men g.gif
Atsakyti
Mūsų vyrukas irgi dar nieko neragavo, maitinu pati ir iki 5.5men nežadu nieko duoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosyte_ @ 2010 12 27, 18:14)
Mūsų vyrukas irgi dar nieko neragavo, maitinu pati ir iki 5.5men nežadu nieko duoti  ax.gif

O mums jau sake pradet kosytes duot, nes mergina apetitu nesiskundzia
Atsakyti
Mes nuo 4 menesiuko pradejo vaisiu tyreles ragaut ir maziukui labai patiko, todel i diena karteli po nedaug paragaja. Maitinu MP. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, mes pries pora dienu pradejom ragauti morkyciu kosyte , tai jei labai patinka tik va problema kad jei nepatinka mano virta o va pirkta pasicepsedama valgo doh.gif
Atsakyti
Aš mėginau duoti ir blenderuotą bulvelę, ir košės pirktinės ryžių - bananų, pastarąją valgė vieną dieną, kitą kart net pažiūrėti nenorėjo, nuo bulvės net verkė nepatiko. Mums matomai dar ne laikas su kietu maistu, nes nei valgo, o tik pilvą paskiau pučia, daugiau bėdos nei naudos, teks palaukti iki 6 mėn. Pamėginau, bent sužinojau... smile.gif
Atsakyti
Mamytes, aisku kad kai kurios neprimaitinat ir nezadat kol kas, bet tema ne apie "duoti-neduoti" ar "kada pradeti duoti" smile.gif

Del pirktiniu tyreliu - jos manau daug geriau nei savo gamintos neaisku is kokiu atveztiniu darzoviu ar vaisiu. Pvz, as zadu retai duoti pirktines (kaip ir sau kartais padarai isimti, negamini, o nuperki kazka pagaminto), nes jau vasara pagalvojau kad reikes primaitinti ziema pradet ir prisaldziau darzoviu is darzo, kad nereiketu pirkti prikimstu nitratu. Jei netureciau tu darzoviu, pirkciau ekologiska tyrele o ne neaisku kokia morka. Cia tik mano nuomone, nenoriu pradet diskusijos, nes visu nuomones skirtingos.

I tema:
Mano dukrytei 4 menesiai ir kol kas jokio ypatingo meniu nera, valgo misinuka, ragavo tik obuoliuko ir pirktines obuoliu-kriausiu tyreles. Abu kartus raukesi. Jei jau raukosi nuo obuolio, neisivazduoju kaip reikes duoti bulve ar morka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina861: 12 sausio 2011 - 00:10
Na o mes jau ragavom obuoliuko, bet labai pilveli pute, tad jau neragausim, bent kolkas,siandien pabandem bananu tyreles, patiko thumbup.gif na o vakar aplankiusi sesele jau liepe duoti bulves, paskui bulves su morkyte ir taip vis darzoviu pridet kitu.
Atsakyti
Siandien daviau paragauti slyvu tyreles, patiko labiau nei obuolys, maziau raukesi biggrin.gif Bet irgi neliko suzaveta...
Atsakyti
5 men ir tik pienas bei misinukas, jei neuztenka..primaitinima sake nuo 6 men.
Atsakyti
mano dukryte nuo 3.5 men jau paragavo kriauses, banano (toks ten ir ragavimas - truputi apciulpe), o nuo 4,5 men paragavom koses grikiu, stebiuosi, kaip ji viska valgo, is karto ismoko net su saukstu pati sau isidet i burna wink.gif)))))

maitinu pati, nuo 3 men viena karta i diena duodu misinuko, nes truksta pieno.
gydytoja sake, jeigu maitini savo pienu, tai iki 6 men galima nieko nesiuyti vaikui. bet man patinka, kaip ji skaniai valgo is saukstelio smile.gif
Atsakyti