laba diena,
mano dukrytei 4men. valgom MP, bet noretusi jai duot paraugauti kazko naujo..ne kaip primaitinima, tiesiog paraugauti..norejau paklausti Jusu nuomones, geriau duoti truputi pacio banano ar bananu tyreles? obuolio ar obuoliu tyreles?
QUOTE(Asasa @ 2010 10 04, 16:06)
laba diena,
mano dukrytei 4men. valgom MP, bet noretusi jai duot paraugauti kazko naujo..ne kaip primaitinima, tiesiog paraugauti..norejau paklausti Jusu nuomones, geriau duoti truputi pacio banano ar bananu tyreles? obuolio ar obuoliu tyreles?
aš tai daviau trupučio obuolio - prinokusio alyvinio, iš sodo tai dabar kasdien obuolio jam duodu, išeina ne pilnas ketvirtadalis. Maitinu sūnų savo pienu
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 10 05, 19:09)
aš tai daviau trupučio obuolio - prinokusio alyvinio, iš sodo tai dabar kasdien obuolio jam duodu, išeina ne pilnas ketvirtadalis. Maitinu sūnų savo pienu
kaip suprantu nesutrinta aboliuoka o siaip palaizymui?patiko mazyliui?
QUOTE(Asasa @ 2010 10 06, 00:16)
na kazin ar teisingai supratai? man atrodo kad butu labai rizikinga duoti nulupta obuoliuka ,netrinta...o jei uzsprings, o jei atsilaus didesnis gabaliukas obuolio,juk jie dar ne moka ryti taip kaip suauge o ir skrandukas kazin kaip sureaguotu
QUOTE(Asasa @ 2010 10 05, 23:16)
Pagremžk obuolio su šaukšteliu ir taip pabandyk duoti
QUOTE(lauricinaa @ 2010 10 06, 09:09)
na kazin ar teisingai supratai? man atrodo kad butu labai rizikinga duoti nulupta obuoliuka ,netrinta...o jei uzsprings, o jei atsilaus didesnis gabaliukas obuolio,juk jie dar ne moka ryti taip kaip suauge o ir skrandukas kazin kaip sureaguotu
ot mamka... reiks pabandyt pagremzus truputi duot paragaut
Kai mano dukrytei buvo 4 men. as su tarka plastmasine sutarkuodavau, ir duodavau ta tyrele Nes kai su sauksteliu gremzdavau pastoviai gabaliuku pasitaikydavo.
QUOTE(mamamia* @ 2010 10 06, 17:22)
Kai mano dukrytei buvo 4 men. as su tarka plastmasine sutarkuodavau, ir duodavau ta tyrele Nes kai su sauksteliu gremzdavau pastoviai gabaliuku pasitaikydavo.
ir as tik su tarka,nes su sauksteliu per stambus iseina obuoliukas mazei...kiek laimes ir dziaugsmo ir kiek pykcio kad tiek nedaug
Musu dukrytei 4men ir 2 sav, valgome tik MP ir jei viskas gerai, be 6men neragausime jokiu kosyciu
mano mažius valgo MP ir po kelis lašus obuolių sulčių. Obuoliukai ekologiški iš mūsų sodo. Sultis pradėjau duoti nes mums nuolat užketėja viduriai. stengiuosi koreaguoti savo mitybą bet to nepakanka. grudines kultūras duosiu tik nuo š mėn. Iki to laiko po truputi ragausim daržoves ir vaisius.
Mes kolkas valgom tik MP, bet jau reiks pradet ragaauti bulves, morkos, obuolio
Sveiki => mes gimem 3770g.db mums 4men.ir 18d.tai sveriam 9kg.,privalejom kazka ivesti valgyt papildomai,nes nuo misinuko jis per daug kg priauga,valgydavom 8k.per diena ir vis jam nepakakdavo.. bet db ivedem toki meniu: 6h-misinukas,9h-kosyte,misinkas. 12h-tyrele misinukas. 16h-darzove,misinukas. 19h,21h misinukas liko tik 6maitinimai,o ir svoris nelab.greit auga,ir vaikas sotus,linksmas o ragaujam grikius,moliuga,kriause,bulve,obuoli.