Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėn. kūdikio dienos meniu

QUOTE(ozkyte30 @ 2010 08 17, 16:06)
Papildyta:
ne atsitiktinumas,o reklama. biggrin.gif Ant gerber indeliu yra aiskiai parasyta "visus produktus skirtus jaunesniems kaip 6 men. kudikiams galima vartoti tik gydytojui pediatrui rekomendavus".Pasiskaitykit,koks proc. LT yra nutukusiu ir sutikusios mitybos vaikuciu g.gif
Papildyta:

Na kažkaip brangoka reklama doh.gif Apie nutukimus gal jūs pati ir pasiskaitykit.. Jau tik nereikia aiškint, kaip nuo daržovių ar vaisių tyrelių vaikai nutukę.. O jei turima omeny vaikus apskritai (nemanau, kad tai kalba eina apie 4 mėn. kūdikius), tai gal vertėtų tėveliams jų racioną peržvelgt? doh.gif Beje, tie gydytojai pediatrai patys ir rekomenduoja, kaip kad tai mamytei, kuriai mano postas ir buvo skirtas. cool.gif

QUOTE(Voriuke @ 2010 08 17, 16:09)
Bet  juk nebutina pirkti ir duoti vaikuciui, ar ne?!  g.gif  O siaip tai kiekvienas atvejis individualus. Jei mazylis negauna MP, yra mazo svorio ar dar kas nors, tai kita kalba.

Taip, nebūtina. Taip, būtent geras pastebėjimas, kad kiekvienas atvejis individualus. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(icing sugar @ 2010 08 17, 23:26)
Na kažkaip brangoka reklama  doh.gif  Apie nutukimus gal jūs pati ir pasiskaitykit.. Jau tik nereikia aiškint, kaip nuo daržovių ar vaisių tyrelių vaikai nutukę.. O jei turima omeny vaikus apskritai (nemanau, kad tai kalba eina apie 4 mėn. kūdikius), tai gal vertėtų tėveliams jų racioną peržvelgt?  doh.gif  Beje, tie gydytojai pediatrai patys ir rekomenduoja, kaip kad tai mamytei, kuriai mano postas ir buvo skirtas.  cool.gif
Taip, nebūtina. Taip, būtent geras pastebėjimas, kad kiekvienas atvejis individualus.  drinks_cheers.gif

as turiu mintyje,kai papildomas maistas kudikiui yra ivedamas per anskti,o tada jau nesvarbu,kad tai tik tyrele ar darzoviene doh.gif thumbup.gif
Papildyta:
Na kažkaip brangoka reklama  doh.gif  Apie nutukimus gal jūs pati ir pasiskaitykit.. Jau tik nereikia aiškint, kaip nuo daržovių ar vaisių tyrelių vaikai nutukę.. O jei turima omeny vaikus apskritai (nemanau, kad tai kalba eina apie 4 mėn. kūdikius), tai gal vertėtų tėveliams jų racioną peržvelgt?  doh.gif  Beje, tie gydytojai pediatrai patys ir rekomenduoja, kaip kad tai mamytei, kuriai mano postas ir buvo skirtas.  cool.gif
Taip, nebūtina. Taip, būtent geras pastebėjimas, kad kiekvienas atvejis individualus.  drinks_cheers.gif

o be to kalbu ne vien apie nutukima,o ir apie virskinimo ir zarnyno problemas rolleyes.gif
Papildyta:

ir dar del brangokos reklamos,kai yra begale mamyciu,kurios nori vaikucius pradeti kuo anksciau maitinti,gal sakyciau noredamos gero,nes gi tyreles ir koseles tokias gamina doh.gif ,kuriu kaina uz 80 g. 1.5-iki 5 Lt. vidutiniskai,tai ar gi cia brangu pagaminti tyrele tinkancia ir nuo gimimo? lotuliukas.gif
atrodo viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ozkyte30 @ 2010 08 18, 13:19)
as turiu mintyje,kai papildomas maistas kudikiui yra ivedamas per anskti,o tada jau nesvarbu,kad tai tik tyrele ar darzoviene doh.gif  thumbup.gif
Papildyta:

o be to kalbu ne vien apie nutukima,o ir apie virskinimo ir zarnyno problemas rolleyes.gif
Papildyta:

ir dar del brangokos reklamos,kai yra begale mamyciu,kurios nori vaikucius pradeti kuo anksciau maitinti,gal sakyciau noredamos gero,nes gi tyreles ir koseles tokias gamina doh.gif ,kuriu kaina uz 80 g. 1.5-iki 5 Lt. vidutiniskai,tai ar gi cia brangu pagaminti tyrele tinkancia ir nuo gimimo? lotuliukas.gif
atrodo viskas ax.gif

Tai tamstos nuomonė man aiški buvo jau aname poste cool.gif tas aklas sekimas kažkokias straipsniais, kasžkokiomis nuomonėmis - ypač kvailai atrodo mirksiukas.gif Jau vien tik jūsų labai išgirto straipsnio ištrauka "Pastaraisiais metais labai pagausėjo alerginių ligų tarp vaikų ir suaugusių. Nors sunku įrodyti..." gan nemažai pasako. Dar jei skaitėt mano ankstesnius postus - žinot, jei ne, tai galiu pakartot, kad kažkaip esu sveika, nors sulčių gavau nuo vieno mėn., obuolio, spėju, panašiai, vienintelis dalykas, kas "blogai"(nors man tai neblogai) - itin didelis potraukis rūkymui, gal čia dėl to per anksti duoto maisto? Kaip jūs manot? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo icing sugar: 18 rugpjūčio 2010 - 15:35
Na, mes visos buvome primaitinamos labai anksti, ar bent jau daugelis. Anksciau nebuvo galimybiu maitinti tik krutimi. Ir nemanau, kad mes del to isaugom blogesnes sveikatos, ar kad musu mamos buvo blogos. As manau, kad tai kiekvienos mamos reikalas kada supazindinti vaika su kitais maisto produktais. Aisku, su protu. As taip pat savo mazyle supazindinsiu nuo 4men. Tiesa, as jau dabar pasiulau ant saukstuko galiuko, po kelis lasus morkyciu sulciu; jei valgau obuoli, ir to pasiulau ant saukstuko galiuko, ar banano. Niekas nesako, kad duodu saukstais ar kazkas panasaus. Tik po labai mazai, ir tai ne kiekviena diena. Bet nuo 4men. pradesiu reguliariai supazindinti su maistu. Tiesa, pirkti tyreliu ar kosyciu nezadu, gaminsiu pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(icing sugar @ 2010 08 18, 17:32)
Tai tamstos nuomonė man aiški buvo jau aname poste  cool.gif tas aklas sekimas kažkokias straipsniais, kasžkokiomis nuomonėmis - ypač kvailai atrodo  mirksiukas.gif  Jau vien tik jūsų labai išgirto straipsnio ištrauka "Pastaraisiais metais labai pagausėjo alerginių ligų tarp vaikų ir suaugusių. Nors sunku įrodyti..." gan nemažai pasako. Dar jei skaitėt mano ankstesnius postus - žinot, jei ne, tai galiu pakartot, kad kažkaip esu sveika, nors sulčių gavau nuo vieno mėn., obuolio, spėju, panašiai, vienintelis dalykas, kas "blogai"(nors man tai neblogai) - itin didelis potraukis rūkymui, gal čia dėl to per anksti duoto maisto? Kaip jūs manot?  cool.gif

o gal tavo pyktis ir nuo per anksti duoto maisto? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif idomu kiek tau metu,nes tas kas buvo anksciau nelabai galioja mums g.gif nes pasak musu mamu,jos apie alergiskus ar nutukusius vaikus praktiskai negirdedavo,o kas darosi dabar..... unsure.gif ir as neseku aklai kazkokiais straipsniais ar patarimais, ir man visiskai vis vien kaip kitos mamos augina savo vaikus,man tik patinka pabendrauti ta tema,kuria(nesigirsiu)bet kazka ismanau ir paerzinti tokias kategoriskas uzsispyreles ir pikciurnas kaip tu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ozkyte30 @ 2010 08 20, 10:52)
o gal tavo pyktis ir nuo per anksti duoto maisto? thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif idomu kiek tau metu,nes tas kas buvo anksciau nelabai galioja mums g.gif nes pasak musu mamu,jos apie alergiskus ar nutukusius vaikus praktiskai negirdedavo,o kas darosi dabar.....  unsure.gif ir as neseku aklai kazkokiais straipsniais ar patarimais, ir man visiskai vis vien kaip kitos mamos augina savo vaikus,man tik patinka pabendrauti ta tema,kuria(nesigirsiu)bet kazka ismanau ir paerzinti tokias kategoriskas uzsispyreles ir pikciurnas kaip tu biggrin.gif  4u.gif

Matyt, ponia tobulybe, bigsmile.gif tas mano "pyktis" kaip tik dėl to cool.gif Va, kas būna kai per anksti paragavau obuolio..
O aiškinti, kokia aš pikčiūrna ir užsispyrus - tai tau nelabai derėtų, nes lyg pažįstamos neesam cool.gif O jei labai domina kiek man metų, prašau, pažiūrėk profilį, pamatysi. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(icing sugar @ 2010 08 20, 16:17)
Matyt, ponia tobulybe,  bigsmile.gif tas mano "pyktis" kaip tik dėl to  cool.gif  Va, kas būna kai per anksti paragavau obuolio..
O aiškinti, kokia aš pikčiūrna ir užsispyrus - tai tau nelabai derėtų, nes lyg pažįstamos neesam  cool.gif  O jei labai domina kiek man metų, prašau, pažiūrėk profilį, pamatysi.  bigsmile.gif

nu tikra pikciurna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ozkyte30 @ 2010 08 20, 19:07)
nu tikra pikciurna rolleyes.gif

Daugiau nieko? rolleyes.gif Šiaip tamstos nick'as irgi nemažai pasako biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo icing sugar: 20 rugpjūčio 2010 - 18:36
QUOTE(icing sugar @ 2010 08 20, 20:33)
Daugiau nieko?  rolleyes.gif  Šiaip tamstos nick'as irgi nemažai pasako  biggrin.gif

nu kaip ir nieko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ozkyte30 @ 2010 08 20, 21:38)
nu kaip ir nieko bigsmile.gif

Na tai ir puiku.
Atsakyti
Mieelos mamos, palikit jūs tą kompleksų užkankintą poniutę, kuri neturi kur pykčio išlieti, tegu žaloja ji savo vaikus (nors iš tokių durnai užsispyrusių motinų, besidominčių tik savo EGO, reiktų apskritai vaikus atimt), tegu toliau aiškina, kad "šiuolaikinius tyrimus užsakinėja farmacininkai, norėdami pralobti" ir tegul toliau pildom godžių pramoninkų kišenes pirkdama tyreles vaikams nuo 4 mėn, kuriems "tikrai rūpi" jūsų vaikučių sveikata.
Atsakyti
QUOTE(SauleleRu @ 2010 08 21, 20:37)
Mieelos mamos, palikit  jūs tą kompleksų  užkankintą poniutę, kuri neturi kur pykčio išlieti, tegu žaloja ji savo vaikus (nors iš tokių durnai užsispyrusių motinų, besidominčių tik savo EGO, reiktų apskritai vaikus atimt), tegu toliau aiškina, kad "šiuolaikinius tyrimus užsakinėja farmacininkai, norėdami pralobti" ir tegul toliau pildom godžių pramoninkų kišenes pirkdama tyreles vaikams nuo 4 mėn, kuriems "tikrai rūpi" jūsų vaikučių sveikata.

Na, žinai, bendraforumiete, sukėlei tokį juoką, kokio jau senai nebuvo. bigsmile.gif Ne TAU aiškint, iš ko vaikus atiminėt rolleyes.gif O tuo labiau, kaip nustatei, kokius ir kiek kompleksų aš turiu? biggrin.gif Matau, kad kai kurie žmonės mąstyt apskritai nelinkę, na, ką darysi.. Negali pykt. smile.gif Pati juk savo pirmo vaiko nemaitinai išvis cool.gif
Atsakyti