Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėn. kūdikio dienos meniu

nu va gal i nauda visgi bus.svarbu nesustresuot paciai del to, nes visai pienas baigsis.o kad is buteliuko negeria gal ir gerai, bus 5 menesiai, tiesiai is gertuves kokios duoti viska, nereiks paskui atpratinti nuo puodelio.o tas saukstelis koses, tai cia ne primaitinimas:)sekmes maitinti ir ilgiau nei norisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2010 06 30, 10:27)
nu va gal i nauda visgi bus.svarbu nesustresuot paciai del to, nes visai pienas baigsis.o kad is buteliuko negeria gal ir gerai, bus 5 menesiai, tiesiai is gertuves kokios duoti viska, nereiks paskui atpratinti nuo puodelio.o tas saukstelis koses, tai cia ne primaitinimas:)sekmes maitinti ir ilgiau nei norisi 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Taip, norisi maitinti iki metukų. Tikiuosi, kad išeis.
O dabar klausimas mamytėms - gal kuri žinanti skaitys ir papasakos kaip reikia daryti.
Kaip gaminat vaisių tyreles? Pvz; kaip obuoliuką reikia duoti? Virtą ar ne? Arba kitokius vaisius, uogas, juos apverdat? Kalbu apie maždaug šešių mėnesių kūdikius. Kaip jiems duoti vaisius?
Atsakyti
kiek kartų per para valgo kūdikis 4 men ir kiek ml misinuko?
Atsakyti
mums dar tik uz 2 sav bus 4 men bet jau mielai ragaujame vaisiu tyreles Hipp nuo 4 men banana ragaujam nuo 2 men o dabar pries pietus suvalgom beveik visa banana (pacio vidurio neduodu kur su seklytem), ragavom ir obuoliuka bei morku sultciu pora sauksteliu. o valgom tik MP .3 men sverem 7,2 todel dar kosiu neduodu . tik iskilo klausimas ka duoti atsigerti karsta vasaros diena? duodam virinta vandenuka bet gal ka nors skanesnio jau galima duoti? g.gif
Atsakyti

oho kokie jusu pasiekimai smile.gif maniskis tik pietums tyreles gauna trecdali indelio, visa kita misinukas... Reiks pabandyt banana- zinau kad pries miega jis labai gerai.
O apie atsigerima -> karamele_21 - yra hipp arbatytes, pradziai duodavau silta, o dabar ir salta geria thumbup.gif

QUOTE(Palme22 @ 2010 07 06, 20:47)
kiek kartų per para valgo kūdikis 4 men ir kiek ml misinuko?

Atsakyti
ziurejau as tas arbatytes bet kad kur skanesne yra nuo 6 men o nuo 4 men tai vien zoleliu g.gif tai tos mums nepatinka blink.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Gal kasnors man patartumet ar pritartumet mano idejai... ax.gif mano berniukui greit 5 menuo, jis valgo MP ir misinuka, mazdaug 3 kartai MP ir 2 kartai misinukas, noreciau pameginti primaitinti kosytem ir likti tik ant PM... na kad misinuka pakeistu kosytes. Ar tai imanoma, ar nepakenksiu vaikiukui ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(VaivaMaciuliene @ 2010 07 12, 20:46)
Sveikos mamytes  4u.gif
Gal kasnors man patartumet ar pritartumet mano idejai...  ax.gif  mano berniukui greit 5 menuo, jis valgo MP ir misinuka, mazdaug 3 kartai MP ir 2 kartai misinukas, noreciau pameginti primaitinti kosytem ir likti tik ant PM... na kad misinuka pakeistu kosytes. Ar tai imanoma, ar nepakenksiu vaikiukui ?  g.gif

Geriau skatink pieno gamybą vaikeliui dažniau pasiūlydama krūtį, išstumk visiskai mišinius ir tada jau liks MP ir pradėsite košytes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2010 07 08, 18:48)
mums dar tik uz 2 sav bus 4 men bet jau mielai ragaujame vaisiu tyreles Hipp nuo 4 men banana ragaujam nuo 2 men o dabar pries pietus suvalgom beveik visa banana (pacio vidurio neduodu kur su seklytem), ragavom ir obuoliuka bei morku sultciu pora sauksteliu. o valgom tik MP .3 men sverem 7,2 todel dar kosiu neduodu . tik iskilo klausimas ka duoti atsigerti karsta vasaros diena? duodam virinta vandenuka bet gal ka nors skanesnio jau galima duoti? g.gif

blink.gif duokit dar dešros, picos kokios. o ką....
Atsakyti
QUOTE(IsaDora* @ 2010 07 12, 20:07)
Geriau skatink pieno gamybą vaikeliui dažniau pasiūlydama krūtį, išstumk visiskai mišinius ir tada jau liks MP ir pradėsite košytes  mirksiukas.gif

Viska isbandziau su tuo skatinimu, esme ta kad mano vaikiukas nakti ismiega 12 valandu be pabudimu, diena pietu miegeli miega po 5 valandas, nenoriu as jo zadinti ax.gif taigi neina ir skatinti gamybos... blush2.gif patikekit manim, as tikrai viska isbandziau ir man nesigavo, begalo daug domejausi ir priezastis tiesiog ta kad vaikutis nevalgo nakti. Taigi noreciau pameginti misinuka pakeisti naturaliomis kosytemis. Tik ar pakaks vaikiukui mano pieno , skysciu per para... g.gif
Atsakyti
QUOTE(VaivaMaciuliene @ 2010 07 12, 21:29)
Viska isbandziau su tuo skatinimu, esme ta kad mano vaikiukas nakti ismiega 12 valandu be pabudimu, diena pietu miegeli miega po 5 valandas, nenoriu as jo zadinti  ax.gif  taigi neina ir skatinti gamybos...  blush2.gif  patikekit manim, as tikrai viska isbandziau ir man nesigavo, begalo daug domejausi ir priezastis tiesiog ta kad vaikutis nevalgo nakti. Taigi noreciau pameginti misinuka pakeisti naturaliomis kosytemis. Tik ar pakaks vaikiukui mano pieno , skysciu per para...  g.gif

Jeigu kūdikį maitinate MP - jokių košių dar nereikia. MP visiškai pakanka iki 6 mėn.). Jūsų teisė rinktis - galite pradėti ir ankščiau savaite kita primaitinimą - čia jau spręsti Jums.
Tame ir esmė, kad Jūs vaikelį turite žadinti naktį, nes tada, naktį, išsiskiria didžiausias kiekis prolaktino, kuris skatina MP gamybą.
Kiek Jūsų vaikučiui laiko?
Atsakyti
QUOTE(IsaDora* @ 2010 07 12, 20:42)
Jeigu kūdikį maitinate MP - jokių košių dar nereikia. MP visiškai pakanka iki 6 mėn.). Jūsų teisė rinktis - galite pradėti ir ankščiau savaite kita primaitinimą - čia jau spręsti Jums.
Tame ir esmė, kad Jūs vaikelį turite žadinti naktį, nes tada, naktį, išsiskiria didžiausias kiekis prolaktino, kuris skatina MP gamybą.
Kiek Jūsų vaikučiui laiko?

Jam jau beveik 5 menesiukai. Bandziau kelis kartus zadinti nakti bet jis neatsibudo, tuom ir baigiau. Zinau kad pagrindas naktinis maitinimas. Bet sakau gal imanoma butu misinuka pakeisti kosytem ir maitinti tik savo pieneliu. Tik ar uzteks vaikiukui skysciu...
Atsakyti