[quote=pgituke,2010 12 07, 15:32]
kazi kaip tokias rankovytes geriau buti ismegzti? Gal kas galit pasidalinti
Ir man labai rupi tokiu rankoviu mezgimas
QUOTE(Li @ 2010 12 08, 13:11)
Nenoriu prisizadet, bet man atrodo as kitam kompe turiu..
rytoj paziuresiu ir ikelsiu jei rasiu
QUOTE(ingapoc @ 2010 12 08, 20:46)
Nenoriu prisizadet, bet man atrodo as kitam kompe turiu..
Būsiu labai dėkinga
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2010 12 08, 21:55)
Ačiū
QUOTE(*Versacci* @ 2010 12 05, 17:12)
as siek tiek kitaip darau nei parodyta video: is vienos ismezgu reikiama akiu skaiciu 5-7, tada as apsuku mezgini man taip patogiau tada tas 5-7, vel apsuku, priklausomai kokio dydzio noriu tu zirniuku ar spurgiuku nezinau kaip tiksliai pavadint ir tada is gerosios mezginio puses visas iskarto sumezgu
Reikia pagalbos
Vyras užsiprašė kalėdom šilto megztinio į medžioklę.... nieko neįmanomo nėra Tačiau norėtų, kad išsiuvynėčiau ant krūtinės jam šerną, šerno galvą ar pan. Derėjausi dėl briedžio Vis lengviau rasti schema Tačiau neįkalbėjau
O šerno schemos nerandu Radau siuvinėjimui, bet jis man negrazus... Ilčių nesimato
Kalėdos artėja... o aš dar nepradėjau
Vyras užsiprašė kalėdom šilto megztinio į medžioklę.... nieko neįmanomo nėra Tačiau norėtų, kad išsiuvynėčiau ant krūtinės jam šerną, šerno galvą ar pan. Derėjausi dėl briedžio Vis lengviau rasti schema Tačiau neįkalbėjau
O šerno schemos nerandu Radau siuvinėjimui, bet jis man negrazus... Ilčių nesimato
Kalėdos artėja... o aš dar nepradėjau
Labas vakaras
Mamytes, ateinu pagalbos, nusprendziau numegzt megztuka busimam leliukui ir noriu tokio rastuko, bet jis man niekaip nesigauna gal galit pagelbeti? rastukas
Jei is vienos puse sumezgu, ir darau uzmetima, gaunasi milziniskos skyles, nors tikrai laisvai nemezgu net neismanau kaip ismegzt tuos rombiukus, tad betkokia pagalba man bus svarbi
Mamytes, ateinu pagalbos, nusprendziau numegzt megztuka busimam leliukui ir noriu tokio rastuko, bet jis man niekaip nesigauna gal galit pagelbeti? rastukas
Jei is vienos puse sumezgu, ir darau uzmetima, gaunasi milziniskos skyles, nors tikrai laisvai nemezgu net neismanau kaip ismegzt tuos rombiukus, tad betkokia pagalba man bus svarbi
QUOTE(bislema @ 2010 12 14, 19:09)
Labas vakaras
Nemanau, kad čia reiktų ką sumezginėt - toj vietoj mezgasi papraščiausiai išvirkščios akys. Pasibraižyk ant popieriaus kokio dydžio nori tų rombukų ir viskas - patį rombą mezgi gerom akim, o aplink po vieną išvirkščią. ( Iš blogos pusės pagal raštą )
QUOTE(L@imužė @ 2010 12 14, 21:37)
Nemanau, kad čia reiktų ką sumezginėt - toj vietoj mezgasi papraščiausiai išvirkščios akys. Pasibraižyk ant popieriaus kokio dydžio nori tų rombukų ir viskas - patį rombą mezgi gerom akim, o aplink po vieną išvirkščią. ( Iš blogos pusės pagal raštą )
Ačiū pasimezgiau pavyzdeli, gaunasi panasiai bet rombai gaunasi idube o ne iskile
man čia panašu į Enterlac techniką
QUOTE(W@idaw @ 2010 12 14, 22:46)
man čia panašu į Enterlac techniką
Sia technika esu bandziusi, tai tikrai ne toks rastukas Nors ir Enterlac man labai patiko
Ot galvos skausma isigijau, kol nesuzinosiu kaip istikro mezgasi. Sese pirko liemene tokiu rastuku megzta, tai ten tikrai buvau iziurejus papildomai uzmesta aki, gaila dabar neturiu po ranka tos liemenes sedziu ir paisausi ivairiausius variantus, bet gaunasi vis kitaip, bet ne taip kaip reik
na tada megzčiau su užmetimais platindama, o poto sumegzdama siaurinant o tarp rombų dar po blogą akį tik užmetimus kitoj pusėj megzti reiktų persuktus, kad neliktų skylučių