sveikutes
pries mazdaug metus sm buvau radusi rasta ir numezgiau dukrai salika tik dabar vel prireike tokiu pat rastu megzti tik neberandu kaip gal ka matete kur panasaus
Uploaded with ImageShack.us
QUOTE(caramele87 @ 2010 11 17, 10:12)
na issiaiskinau jau, visaip mezgiau, bet geriausiai atrode ne ripsas, o viena gera, viena bloga, o kitoj eilutei viena bloga viena gera ) is vienos puses ziurint rastas toks :
+-+-+
-+-+-
tikiuosi supratot
labai graziai ir idomiai atrodo tokia pyne
+-+-+
-+-+-
tikiuosi supratot
tai cia ir yra ripsas - viena gera, viena bloga, o sekancioje eileje atvirksciai
QUOTE(Chera @ 2010 11 17, 10:09)
tai cia ir yra ripsas - viena gera, viena bloga, o sekancioje eileje atvirksciai
Ripsas yra kada ir lyginės ir nelyginės eilės mezgamos gerosiomis akimis. O čia pavaizduotas, kaip Gaudvilė ir sakė, perlinis raštas.
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 11 17, 10:37)
čia aš sumaišiau - vienas galvoj, o kitą parašiau. Turėjau galvoje perlinį raštą, kurį ir aprašėt
nu va, o as nezinojau kaip jisai vadinasi bet vaizdas zinokit
p.s. Chera google net ivestas "mezgimas ripsu" ismeta toki rasta kad visada mezgama gerosiomis akimis, tiek gerojoj tiek blogojoj pusej
QUOTE(cipa007 @ 2010 11 17, 11:15)
Ripsas yra kada ir lyginės ir nelyginės eilės mezgamos gerosiomis akimis. O čia pavaizduotas, kaip Gaudvilė ir sakė, perlinis raštas.
o as visada ji ripsu vadinau na dabar zinosiu kuom skiriasi
sveikos merginos ieskau siu sukneliu schemu labai reik kal kur matet?
QUOTE(caramele87 @ 2010 11 17, 10:12)
na issiaiskinau jau, visaip mezgiau, bet geriausiai atrode ne ripsas, o viena gera, viena bloga, o kitoj eilutei viena bloga viena gera ) is vienos puses ziurint rastas toks :
+-+-+
-+-+-
tikiuosi supratot
+-+-+
-+-+-
tikiuosi supratot
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 11 17, 10:37)
čia aš sumaišiau - vienas galvoj, o kitą parašiau. Turėjau galvoje perlinį raštą, kurį ir aprašėt
as irgi viena galvojau,kita parasiau ...net pasistikrinau,ka koks reiskai ...
sveiki gal kuri mamytė žino, kaip iššifruoti šios schemos ženklus
QUOTE(linella @ 2010 11 19, 20:45)
Čia visa tema http://club.osinka.r...pic.php?t=36413
dėkui ,man_patinka_lietus, bandysim