QUOTE(cipa007 @ 2010 11 02, 19:50)
Jei nori, kad juosta eitų į kitą pusę akis nukelk už mezginio...
Nors man atrodo, kad čia ne visai paprasta pynė... Čia dar kažkas kitaip.... Gal kas tikrai žinos ir parašys.
Nors man atrodo, kad čia ne visai paprasta pynė... Čia dar kažkas kitaip.... Gal kas tikrai žinos ir parašys.
Bandziau ir taip,bet kazkas negerai.Pynes esu mezgusi,bet kur be viduriniu intarpu visokiu.Jeigu kas galite,paaiskinkite man 27 eile kaip daryti,o toliau jau bus aisku savaime... tikiuosi
QUOTE(kisiune @ 2010 11 02, 20:09)
http://club.osinka.r...022900
čia tema osinkoje apie suknelės mezgimą
http://www.part.lt/p...3dcd3c24381.jpg
kaip reikia megzti antra schema, am kazkaip rieciasi mezginys ir viskas. gal bus kur gera ir isvers rasta
kaip reikia megzti antra schema, am kazkaip rieciasi mezginys ir viskas. gal bus kur gera ir isvers rasta
QUOTE(*finy* @ 2010 11 02, 22:10)
Bandziau ir taip,bet kazkas negerai.Pynes esu mezgusi,bet kur be viduriniu intarpu visokiu.Jeigu kas galite,paaiskinkite man 27 eile kaip daryti,o toliau jau bus aisku savaime... tikiuosi
27 eilė:
4 geros, 3 gnukeli prieš mezginį, 1 bloga, tada tos trys nukeltos geros, 2 blogos, 3 blogos už mezginio nusikeli, 3 geros, tada tos trys nukeltos blogos, 2 blogos, 3geras nukeli prieš mezginį, 3 blogos, 3 geros kur nukeltos buvo, 2 blogos, 1 blogą nukeli už mezginio, 3 geros, 1 bloga nukelta, 4 geros.
QUOTE(kisiune @ 2010 11 02, 21:26)
http://www.part.lt/p...3dcd3c24381.jpg
I geroji akis
o ten kur su penketukais, tai pynė iš 10 akių: 5 a. nukelti ant pagalbinio virbalo prieš mezginį išmegzti 5 a. gerosiomis ir tada išmegzti nekeltąsias 5 a. taip pat gerosiomis. Taip pat ir į kitą pusę tik nukelti akis reikia už mezginio.
QUOTE(cipa007 @ 2010 11 03, 15:57)
I geroji akis
o ten kur su penketukais, tai pynė iš 10 akių: 5 a. nukelti ant pagalbinio virbalo prieš mezginį išmegzti 5 a. gerosiomis ir tada išmegzti nekeltąsias 5 a. taip pat gerosiomis. Taip pat ir į kitą pusę tik nukelti akis reikia už mezginio.
aciu
Laba diena,
esu visai zalia mezgejele.... kol kas megzdavau tik gerom ir blogom akim, bet nutariau pabandyti "aukstaji pilotaza" rastus... Aisku kol kas labai paprasta, bet jau iskilo klausimu...
Tikriausiai klausimas nuskambes labai kvailai, bet...
kai rastuose rasoma 1,3, 5 eilute, o kaip megzti 2, 4 ir pan?...
ir dar, gal kas galetu zmoniu kalba paaiskinti kaip ismegzti geraja aki, kuria reikia kabinti i zemiau esancia eile...
Is anksto labai didelis aciu
esu visai zalia mezgejele.... kol kas megzdavau tik gerom ir blogom akim, bet nutariau pabandyti "aukstaji pilotaza" rastus... Aisku kol kas labai paprasta, bet jau iskilo klausimu...
ir dar, gal kas galetu zmoniu kalba paaiskinti kaip ismegzti geraja aki, kuria reikia kabinti i zemiau esancia eile...
mergaitės,gal turit elnių schemų,bet tokių nedidelių kad kojinėms tiktų
QUOTE(Buratinuke @ 2010 11 03, 17:45)
Laba diena,
Kai taip rašoma, reiškia lygines eiles reikia megzti pagal raštą, t.y. jei 1-oj eilutėj buvo gerosios, tai 2-oje bus blogos ir t.t.
O į antrą klausimą tai net nežinau kaip atsakyt Nu elementariai, durt virbalą ne į ta akį kur ant virbalo, o į žemiau esančią.
Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2010 11 02, 19:44)
O man reikia pagalbos su angliškais sutrumpinimais, niekaip neišsiaiškinu rašto.
Gal kuri mezgėjėlė padėtų suprast ?
"slip 2 sts to cn and hold to front, K2, P2 from cn"
ir
"slip4 sts to cn and hold to back, K2, then P2 and K2 from cn".
Gal kuri mezgėjėlė padėtų suprast ?
"slip 2 sts to cn and hold to front, K2, P2 from cn"
ir
"slip4 sts to cn and hold to back, K2, then P2 and K2 from cn".
Gal vis dėlto kas nors žino????
QUOTE(cushy @ 2010 11 03, 03:07)
27 eilė:
4 geros, 3 gnukeli prieš mezginį, 1 bloga, tada tos trys nukeltos geros, 2 blogos, 3 blogos už mezginio nusikeli, 3 geros, tada tos trys nukeltos blogos, 2 blogos, 3geras nukeli prieš mezginį, 3 blogos, 3 geros kur nukeltos buvo, 2 blogos, 1 blogą nukeli už mezginio, 3 geros, 1 bloga nukelta, 4 geros.
Ojojoj kokia cia aukstoji matematika Aciu labai uz paaiskinima