Help gal kas gali isnarpliot sitas pynes? paaiskint ar schemute pametet? aciu
Mergaites, gal kuri turit koki panasu rasteli savo lobynuose
man svarbu ne tiek pats rastas, bet kad jis graziai atrodytu is abieju pusiu..gali but ir siek tiek kitoks
man svarbu ne tiek pats rastas, bet kad jis graziai atrodytu is abieju pusiu..gali but ir siek tiek kitoks
QUOTE(Marti @ 2010 10 26, 18:16)
sveikos mezgėjėlės,
prireikė ir man Jūsų pagalbos gal kuri turite šio sijonuko pynučių raštą lietuviškai? ar bent jau dažniausiai naudojamais ženklais? iš anksto ačiū
prireikė ir man Jūsų pagalbos gal kuri turite šio sijonuko pynučių raštą lietuviškai? ar bent jau dažniausiai naudojamais ženklais? iš anksto ačiū
http://club.osinka.ru/topic-85044
Eiiii, ar dar kam reik Visą temą, tik rusiškai Ale kai turit tokias rankas, kalba nesvarbu
QUOTE(spaceRenata @ 2010 10 28, 15:32)
čia visada taip būna, kaimkonkrečiai kažko nori, tai būtinai nerandi.. deja peržiūrėjus savo pynes būtent tokios ir neradau. tik kiek panašių...
tai ir as praverciau begale mezgimo rastu pvz ir tokio nera..
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 10 28, 16:18)
tai, kad čia nieko sudėtingo, tik tiek, kad nėra išvirkščiųjų akių, kur paprastai jos būna.
Šiandien nelabai laiko turėsiu, tačiau kelių dienų bėgyje galėsiu panagrinėt ir papiešt schemutę.
Šiandien nelabai laiko turėsiu, tačiau kelių dienų bėgyje galėsiu panagrinėt ir papiešt schemutę.
valioooo nors kazkas atsiliepe
tai lauksiu labai, kai tik turesit laiko
QUOTE(makse* @ 2010 10 27, 21:59)
o kas cia neaisku?
Siaip labai paprasta tiesio tas pats kas butu 2 pynes po 4 akis. Viena persukam is desines i kaire vienoj eilej, tada ismegam pagal rasta bloga puse ir tada likusias 4 akis vel persukam i ta pacia puse
Ar aiskiau ar visgi nupiest?
QUOTE(aaagnex @ 2010 10 28, 16:33)
o kas cia neaisku?
Siaip labai paprasta tiesio tas pats kas butu 2 pynes po 4 akis. Viena persukam is desines i kaire vienoj eilej, tada ismegam pagal rasta bloga puse ir tada likusias 4 akis vel persukam i ta pacia puse
jau aiskeja po truputi.. o tai kiek pagal jus sitoj pynej akiu?
QUOTE(makse* @ 2010 10 28, 16:36)
jau aiskeja po truputi.. o tai kiek pagal jus sitoj pynej akiu?
Man atrodo, kad 8. Tik kai siulai ir virbalai stori, tai taip atrodo... galima pabandyt ir su daugiau akiu, jei siulai plonesni
Pamegzt pavyzdeli?
QUOTE(aaagnex @ 2010 10 28, 16:39)
Man atrodo, kad 8. Tik kai siulai ir virbalai stori, tai taip atrodo... galima pabandyt ir su daugiau akiu, jei siulai plonesni
Pamegzt pavyzdeli?
Pamegzt pavyzdeli?
tai pavyzdelis - foto
geriau papieskit schemute
QUOTE(DEM @ 2010 10 28, 14:53)
http://club.osinka.ru/topic-85044
Eiiii, ar dar kam reik Visą temą, tik rusiškai Ale kai turit tokias rankas, kalba nesvarbu
as is ten ir istraukiau ta sijonuka tik nesuprantu tu ju schemu, nes kai kurie zenklai tokie, kuriu iprastose schemose nesu macius arba perbuka esu tokiom pynem