Gal kas turite M293 rašto schemutę?
http://www.mezgimas....=...ry&limit=60
Busiu labai dėkinga
Labai ačiū
Sveikos,
gal kas galetu pasakyti kaip megzti, kad abi puses atrodytu kaip gerosiomis akimis megztos?
gal kas galetu pasakyti kaip megzti, kad abi puses atrodytu kaip gerosiomis akimis megztos?
QUOTE(kačiux @ 2010 10 12, 17:44)
Sveikos,
nezinau tiksliai kaip tas rastas vadinasi, bet tipo dvigubas. paaiskinimas butu panasiai toks: 1gera, 1 nukeli ir t.t is kitos puses nukelta ismezgi gerai, o ismegzta aki nukeli.
QUOTE(Sandriene123 @ 2010 10 12, 10:47)
Už rašto schemą 10 litų? Mano manymu tas apatinis labai panašus.Tas išvirkščias akis gali pakeisti gerosiomis ir bus visiškai toks pat.
rastu tai tikrai daug graziu surinkta,tik per brangu jei kainuotu kokius 3 lt tai dar galima butu susigundyti jei labai reikia...moka visgi zmones pinigu pasidaryti
QUOTE(kačiux @ 2010 10 12, 16:44)
Sveikos,
cia su 6 akim tik bet principas toks:
pirma akis nukeliama, antra išmezgama geraja akim, trečia perkeliama ant dešinio virbalo neišmezgus (siūlas eina tos akies priekyje), ketvirta vėl išmezgama geraja akim, penkta perkeliama, šešta išmezgama blogaja akim. Apsukus viskas kartojama analogiškai. (sry pasiskolinau aprasymuka) is CIA
LAba diena,
Ieskau rasto, bet nezinau ar cia rasiu - gal galit pasufleruoti kur man jo ieskoti - esme kad noriu rasto is keliu siulu, ne mezgimo rasto vienamspalviams, o tiesiog kazkokio zieminio rastelio keliom spalvom megzti, pvz snaigutes, bangeles ir t.t ir pan. nebezinua kaip ieskot nei internete nei SM
Ieskau rasto, bet nezinau ar cia rasiu - gal galit pasufleruoti kur man jo ieskoti - esme kad noriu rasto is keliu siulu, ne mezgimo rasto vienamspalviams, o tiesiog kazkokio zieminio rastelio keliom spalvom megzti, pvz snaigutes, bangeles ir t.t ir pan. nebezinua kaip ieskot nei internete nei SM