Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai veltiniai

Sveikos mielosios velejos. Nusprendziau pasitarti su jumis tokiu klausimu. Mano vaikas pirmi metai kaip eina i darzeli. Arteja Kaledinis karnavalas. Kol kas mums neliepe deti vaikams kazka konkretaus, tad reikia jungti savo fantazija.

Stai koks klausimas: ar kuri velet ka nors vaikams karnavalinio? Kokias kepures, ar veltinukus, ar kokius atributus?

user posted image/

Te nesupyksta sio kurinio autore , (radau sia kepure zavesfelt.lt) bet vat norisi kazka panasaus vaikui padaryt. Aisku ji pas mane mergyte, tai reik mergaitisko. Kol kas sugalvojau tiek:
Vaikas bus zvaigzdute, padarysiu dirza kurio vidury bus didele zvaigzde, o nuo dirzo ant siuliuku kabes mazos zvaigzdutes, kai suksis pvz suksis ir zvaigzdutes. Kadangi ji dar maza tai karuna atmetu, nuims, tai kilo mintis gal ant gumyciu nuvelti zvaigzdutes. Na ir veltinukus padaryti su zvaigzdutem, arba ant batuku nuvelt zvaigzdes.

Manau si tema bus naudinga, bent tikiuosi. Cia galim pasidalint idejom, ir nuvelti kazka ipatingo savo vaikuciam darzelio sventei 4u.gif
Papildyta:
user posted image/

user posted image/

Stai dar keletas ideju 4u.gif
Atsakyti
user posted image/
Atsakyti
mano chebryte pernai buvo tokie:

user posted image
Atsakyti
kaip gražu bigsmile.gif kaip man tokios visokios veltos ir linksmos kepurės patinka bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2009 12 05, 16:48)
mano chebryte pernai buvo tokie:

Tik norejau paklaust ar darei is sluoksnos? Nes maniskei karsinys labai badosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2009 12 06, 14:25)
Tik norejau paklaust ar darei is sluoksnos? Nes maniskei karsinys labai badosi  doh.gif

sluoksnos. karsini mazai naudoju.
Atsakyti
*Diva*, kostiumukai super thumbup.gif maniškis darželinukas šiemet zuikis bus, tai mąstau pabandyt kažką nuvelt, tik jau laiko nebe daug liko, o ir nesu vėlus tokių didelių dalykų, rūbų - mano veltinukai kol kas tik papuošaliukais ir žaisliukais apsiriboja ax.gif
Atsakyti
user posted image/

Planavom ir zvaigzdute but, ir uogyte, galiausiai isejo ntkstukas.

Velti kepuryte, lemene ir batukai.
Atsakyti
Na ir cia dar pasigirsiu siumetiniais saviskiais. Irgi nykstukas ir sniego senis:
user posted image
user posted image
Atsakyti
nu kur jau senis besmegenis - mazu maziausiai pasaku feja biggrin.gif
Atsakyti
Kokie nuostabūs ir pasakiški žmogeliukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Linada- besmegenis, besmegenis smile.gif)))

egluzem - dekui smile.gif
Atsakyti