Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Melodi @ 2009 12 06, 10:49)
Labas rytas,

labas rytas,

Melodi, 10 balų thumbup.gif labai patiko visa tavo serija.
Atsakyti
melodi labai ryškios ir gražios nuotraukos. Čia dėl objektyvo, ar fotoparato? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2009 12 06, 11:07)
melodi labai ryškios ir gražios nuotraukos. Čia dėl objektyvo, ar fotoparato? bigsmile.gif

Manau, dėl fotografo mirksiukas.gif
Melodi, jau vakar seilę varvinau flickr'e. Super. Taip ir padvelkė Kalėdomis. Labai labai labai ... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 12 06, 12:11)
Taip ir padvelkė Kalėdomis. Labai labai labai ...  wub.gif

drinks_cheers.gif labai Kalediska serija wub.gif o ta kur mergaite lyzteli, tai visai thumbup.gif lotuliukas.gif
taip ir uzsimaniau sausainiu blush2.gif

Citros zentas labai fotogeniskas thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Melodi, nu labai super tavo serija, tokia iš ties labai Kalėdiška, spalvinga, ryški, o visų svarbiausia, kad ji tiesiog spinduluoja jaukumą ir šilumą wub.gif
Atsakyti
Melodi- labai labai labai grazi serija thumbup.gif Nuotaika, spalvos, modeliukas wub.gif

rarity- zinok stiklo foto neryskios, ir kito kampo gal noretusi, idomesnio, kad uzkabintu foto. Cia manau reiketu paeksperimentuoti dar rolleyes.gif

Irmoske tavo Raudoniji aikste irgi super! efoto pamaciau smile.gif
Atsakyti
Melodi, labai gražios nuotraukos bigsmile.gif !!!! Super !
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 06, 11:48)

rarity- zinok stiklo foto neryskios, ir kito kampo gal noretusi, idomesnio, kad uzkabintu foto. Cia manau reiketu paeksperimentuoti dar  rolleyes.gif

Irmoske tavo Raudoniji aikste irgi super! efoto pamaciau smile.gif

Sutinku dėl stiklo mirksiukas.gif
Ačiū už Raudonąją aikštę 4u.gif
Atsakyti
Kokia Melodi kalėdinė serija! wub.gif Kalėdomis net kvepia! wub.gif

Atsakyti
Rarity, man ir kaip citrai, kazko kitokio noretusi is tavo stiklo.. 4u.gif
o va maskva tai super! 4u.gif bigsmile.gif

Citra, man fainos foto! jeigu kibt tai kibciau prei pirmosios truputeli preikyje daugiau vietos noretusi.. ax.gif bet pati foto man labai patinka.. siaip spalvos labai grazios!

Tiny, tavo Lygiosios mane spalvom suzavejo!!! bigsmile.gif

melodi, niu truksta zodziu.. labai ir net labai patiko! bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Antajo, aciu 4u.gif

Melodi, labai gerai savo nuotraukomis kaledine dvasia perteikei wub.gif Grazus, spalvingi, kokybiski kadrai smile.gif

Rarity, man irgi stiklo foto nelabai, o va Raudonosios aikstes nuotraukos suzavejo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Melodi kaledine serija wub.gif , saunuole.

Raryti stiklas idomus sumanymas, bet man truksta ryskumo, kazkaip paplauke atrodo. 4u.gif
Atsakyti