QUOTE(Ievukis @ 2009 12 04, 22:25)
Josephin o kodel nori canon'o?Kodel pentaxas negerai(na senesnis modeliukas pas tave).Klausiu del to,nes pati katik apsisprendziau pirkti pentax k20d,todel labai idomi bet kokia nuomone,jei nesunku papasakok arba brukstelk i az kad cia netrukdyt
hm.. nuo ko pradet.. pentax lyg ir geras fotikas is pirmo zvilgsnio.. ir tarnavo jis man gerai.. bet..laaaaaaaaaaabai brangus papildomi stiklai..nesvarbu kieno..ar pentaxo ar tarkim sigmos..dar tie stiklai nepopuliarus..ju mazas pasirinkimas..o jei dar deveta nori rast tai sakes..
paprasciausiai pentax vartotoju maziau..ir zinoma pagrindiai gamintojai labiau ziuri i canona ir nikona..pentax cia jau trecia koja.. niekam nerupi ar veiks ar neveiks..
kai as pirkau pentaxa tai rinkausi optimaliausia varianta..nes tai buvo 100% hobiui..tad norejau daugiausiai uz savo pinigus..ir tuo tarpu k1o buvo naujut naujutelis..ir buvo pigesnis, nes ne canonas ar tuo labiau nikonas. taciau dabar matau kad jis ne tai ko man reikia.. as noriu be problemu pirkti objektyvus zinodama kad jie veiks..norisi labai geros foto kokybes..ko kartais jau truksta..kaip kad jus pastebit tarkim kad nerysku ir pan...nors ant mano kompo rysku..bet va nera to skaidrumo tokio..nu pastebejau kad canonas duoda biski kitaip..aisku nuo stiklo daug kas priklauso..ko noret is kitinio
anyway.. jei nori mano patarimo.. tai hmm.. pentaxai neblogi..esme ko noresi is jo.. jei noresi daugiau pbjektyvu, tai nusisausi..
as siulau canona 40d arba pagal pansia kaina..arba 50d.. paziurejau kad daug veju efoto prisnekejo apie ji.. ziuriu pas mus vieni isminciai tam kaime gyvena..
kazkodel visas likes pasaulis mano kitaip
pasidomejau pas kitu fotografu..visi dziaugiasi 50d.. taigi.. as greiciausia ji ir pirksiu.. dar tik noriu nueit i parde..pasiciupnet..pasiziast..gal duotu dienai issinuomot tai visai liux butu..dar aisku tik stiklus reik issirinkt.. pas mus kaledom nerealiu akciju buna
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 04, 22:32)
Josephin, na zinok ir man papalukusios foto
Ypas pirmoji. Cia studijoj fotkinta?
Cia kelios mano foto,kad irgi neatrodytu kad nieko neveikiu
Siaip
for fun hm.. keista..ant mano ekrano viskas ok.. gal suspaudziant taip pasidare..
jo cia studijoj..na namu studijoj..ji pas mane i tase nemaza telpa..mobilus fotografas esu
citra kox pas tave objektyvas ir fotikas kad tavo nuotraukos tokios super ryskios..ar tu dar uzsharpini?
labai fainulkos fotkes..ypac tos su berniuku ant kedes