Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Abi @ 2009 12 04, 20:55)
nu gal ne taip išsireiškiau. Susiliejusios jos, ryškumo trūksta  ax.gif
O koks fotikas?

niu as nesharpinu nuotrauku stipriai..stengiuos palikt naturalias.. siaip jos ryskios..tik gal sumazinus suslijieja..
fotikas..pentax k10d.. o dabar jau ziuriu i canon 50d..gal kas turit..galit pasidalint ispudziais..
QUOTE(Viksvaite @ 2009 12 04, 21:38)
Ačiū už komentarus. Dėl pirmosios nesitikėjau sulaukti nieko gero  ax.gif
Šunį fotkinau visais rakursais, tik fotiką pagailo ant sniego dėti, kad sunėko nosis būtų paimta iš jo lygio, o ką pakišti po fotiku ant greičio neradau. Pasiteisinau  lotuliukas.gif Kaip tikrai studentei, pritrūko vienos nakties iki pilno užduoties išbaigimo.
Ačiū už įvertinimą  4u.gif
Nesikuklink, dėk savo variantą, aš irgi labai nedrąsi  ax.gif

man patiko pirmoji..labai svari grazi...puikus architekturos pateikimas.. mirksiukas.gif o del suniuko..zinok nei viena nuotrauka neverta technikos niokojimo.. mirksiukas.gif tad jei neina..reiskia kita karta biggrin.gif arba reikia kazka nesiotis pastoviai tasiukyje..

Atsakyti
Josephin o kodel nori canon'o?Kodel pentaxas negerai(na senesnis modeliukas pas tave).Klausiu del to,nes pati katik apsisprendziau pirkti pentax k20d,todel labai idomi bet kokia nuomone,jei nesunku papasakok arba brukstelk i az kad cia netrukdyt mirksiukas.gif

beje jus visos saunuoles 4u.gif As tyliai paziuriu kaip jus darbuojates,o pati i ta puse paziuret negaliu...
Atsakyti
Sveikos, grazus stiklai ,saunuoles thumbup.gif

Istrigo zydri akmenukai, ABI, Viksvaites pirmoji.

Josephin, na zinok ir man papalukusios foto unsure.gif Ypas pirmoji. Cia studijoj fotkinta?

As su stiklu pasuoju- nieko nesumastau.

Cia kelios mano foto,kad irgi neatrodytu kad nieko neveikiu biggrin.gif

Siaip for fun biggrin.gif

user posted image

mazosios pusryciai
user posted image

o cia is sesijos:
Zinau kad sioje blogai kojos nukirstos blush2.gif
user posted image

O cia fainuolis berniukas
user posted image

foto kokybe nekokia ir grindys svyra,bet emocija man atperka viska wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 04 gruodžio 2009 - 23:56
QUOTE(Ievukis @ 2009 12 04, 22:25)
Josephin o kodel nori canon'o?Kodel pentaxas negerai(na senesnis modeliukas pas tave).Klausiu del to,nes pati katik apsisprendziau pirkti pentax k20d,todel labai idomi bet kokia nuomone,jei nesunku papasakok arba brukstelk i az kad cia netrukdyt mirksiukas.gif

hm.. nuo ko pradet.. pentax lyg ir geras fotikas is pirmo zvilgsnio.. ir tarnavo jis man gerai.. bet..laaaaaaaaaaabai brangus papildomi stiklai..nesvarbu kieno..ar pentaxo ar tarkim sigmos..dar tie stiklai nepopuliarus..ju mazas pasirinkimas..o jei dar deveta nori rast tai sakes.. doh.gif paprasciausiai pentax vartotoju maziau..ir zinoma pagrindiai gamintojai labiau ziuri i canona ir nikona..pentax cia jau trecia koja.. niekam nerupi ar veiks ar neveiks..
kai as pirkau pentaxa tai rinkausi optimaliausia varianta..nes tai buvo 100% hobiui..tad norejau daugiausiai uz savo pinigus..ir tuo tarpu k1o buvo naujut naujutelis..ir buvo pigesnis, nes ne canonas ar tuo labiau nikonas. taciau dabar matau kad jis ne tai ko man reikia.. as noriu be problemu pirkti objektyvus zinodama kad jie veiks..norisi labai geros foto kokybes..ko kartais jau truksta..kaip kad jus pastebit tarkim kad nerysku ir pan...nors ant mano kompo rysku..bet va nera to skaidrumo tokio..nu pastebejau kad canonas duoda biski kitaip..aisku nuo stiklo daug kas priklauso..ko noret is kitinio doh.gif
anyway.. jei nori mano patarimo.. tai hmm.. pentaxai neblogi..esme ko noresi is jo.. jei noresi daugiau pbjektyvu, tai nusisausi..
as siulau canona 40d arba pagal pansia kaina..arba 50d.. paziurejau kad daug veju efoto prisnekejo apie ji.. ziuriu pas mus vieni isminciai tam kaime gyvena.. doh.gif kazkodel visas likes pasaulis mano kitaip biggrin.gif pasidomejau pas kitu fotografu..visi dziaugiasi 50d.. taigi.. as greiciausia ji ir pirksiu.. dar tik noriu nueit i parde..pasiciupnet..pasiziast..gal duotu dienai issinuomot tai visai liux butu..dar aisku tik stiklus reik issirinkt.. pas mus kaledom nerealiu akciju buna tongue.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 12 04, 22:32)

Josephin, na zinok ir man papalukusios foto  unsure.gif Ypas pirmoji. Cia studijoj fotkinta?

Cia kelios mano foto,kad irgi neatrodytu kad nieko neveikiu  biggrin.gif

Siaip  for fun  biggrin.gif

hm.. keista..ant mano ekrano viskas ok.. gal suspaudziant taip pasidare.. g.gif
jo cia studijoj..na namu studijoj..ji pas mane i tase nemaza telpa..mobilus fotografas esu lotuliukas.gif
citra kox pas tave objektyvas ir fotikas kad tavo nuotraukos tokios super ryskios..ar tu dar uzsharpini?
labai fainulkos fotkes..ypac tos su berniuku ant kedes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 12 04, 19:45)
kad neatrodyciau lyg nieko neveikiu metu ir as kazka..

neuzpyk, bet kaip jau kazkuri minejo, visoms foto truksta kokybes blush2.gif arba cia sumazinimo beda unsure.gif

QUOTE(Viksvaite @ 2009 12 04, 21:08)
Komentaras būtų "Lojau lojau, net sniegą ištrypiau" smile.gif

bigsmile.gif fainas suniukas, tik rakurso kito noretusi mirksiukas.gif

QUOTE(Viksvaite @ 2009 12 04, 23:38)
Ačiū už komentarus. Dėl pirmosios nesitikėjau sulaukti nieko gero  ax.gif
Šunį fotkinau visais rakursais, tik fotiką pagailo ant sniego dėti, kad sunėko nosis būtų paimta iš jo lygio, o ką pakišti po fotiku ant greičio neradau.

as fotiko juosta(ar kaip ten ji vadinasi kur ant kaklo kabiniesi fotika blush2.gif ) kisu po fotiku tokiu atveju mirksiukas.gif

QUOTE(Josephin @ 2009 12 05, 00:08)
fotikas..pentax k10d.. o dabar jau ziuriu i canon 50d..gal kas turit..galit pasidalint ispudziais..

turiu rolleyes.gif o ispudziai tai tikrai geri, tik dabar ant kitinio as supykus, tai neimu i rankas beveik verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Norėčiau jūsų paklaust kokia jūsų fotografių nuomonė apie Nikon D40, na kaina ganėtinai gera, kaip pradžiamoksliui ir neprofesionalui gal ir tiktų. Tik gal kas turi, ar geras nuotraukas, kokybiškas daro? Kokie trūkumai? g.gif
Atsakyti
kaip suprantu siai temai Stikline pati save fotkins? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 12 05, 12:22)
kaip suprantu siai temai Stikline pati save fotkins?  tongue.gif

lotuliukas.gif irgi variantas mirksiukas.gif
Josephin aciu uz issamu paaiskinima 4u.gif i canona visai neziurejau,rinkausi tarp pwntax k20d ir nikon d90.Buvau paciupinet,tai pentaxas rankoje gerokai smagiau guli ir del neaiskiu priezasciu as ji biski isimylejus esu,nors fotkint kaip ir neteko su juo blush2.gif kai buvau parduotuvej tai berniukas truputi is savo varpines uz nikona pasisake,nes pats ji turi.Bet issireiske taip: cia sitacija panasi kaip su zalgiriu ir lietuvos rytu lotuliukas.gif suprantu kad jis nera toks populiarus tai ir kaip tu sakei gali iskilt problemu ieskant stikliuku ir kitu priedu...Va...
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 12 05, 00:08)
man patiko pirmoji..labai svari grazi...puikus architekturos pateikimas.. mirksiukas.gif  o del suniuko..zinok nei viena nuotrauka neverta technikos niokojimo.. mirksiukas.gif  tad jei neina..reiskia kita karta biggrin.gif  arba reikia kazka nesiotis pastoviai tasiukyje..

4u.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 12 05, 00:32)
Istrigo zydri akmenukai, ABI, Viksvaites pirmoji.

Cia kelios mano foto,kad irgi neatrodytu kad nieko neveikiu  biggrin.gif

Ačiū už foto pastebėjimą 4u.gif

Tavo labiausiai patiko mergaitė ant arkliuko ir berniukas ant kėdės

QUOTE(Olive* @ 2009 12 05, 10:44)

bigsmile.gif fainas suniukas, tik rakurso kito noretusi  mirksiukas.gif
as fotiko juosta(ar kaip ten ji vadinasi kur ant kaklo kabiniesi fotika blush2.gif ) kisu po fotiku tokiu atveju  mirksiukas.gif

Ačiū už patarimą smile.gif
Atsakyti
Kaip jums toks ?

Tiesiog stikliukai... tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Kuku 4u.gif

Dedu i stiklo tema ax.gif

Lygūs...
user posted image

user posted image

Rikiuotė
user posted image

Ir siaip... zvake smile.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2009 12 05, 17:57)
Kaip jums toks ?

Idomiai, tik man tas gelsvumas nepatinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 05 gruodžio 2009 - 17:06
Tiny fainos, mane veza tokia zydra spalva, tik paskutinej noretusi daugiau virsaus 4u.gif
Atsakyti