Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stiklinė @ 2009 12 21, 21:23)
Gerai, gerai, kad įdėjai...visas tris  biggrin.gif    oj...13 numeras yra gerai  biggrin.gif  aš turiu pripažint, kad dar neišsiunčiau  blush2.gif

aš ir dar nea, ryt tik turėsiu progą, nes bus kas vaikus pažiūri. blush2.gif
Atsakyti
Melodi antra ne, kunas ir ranka negraziai atrodo, trecia nepatinka, kad prie automobilio, visa fejiska, ziemiskai romantiska nuotaika dingsta, nupigina 4u.gif labiausiai portretas, o visumoje saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 gruodžio 2009 - 21:52
Nu jau ta su akiniais tai gerule thumbup.gif

Man irgi nesijaucia... man sios kaledos asocijuojasi su nerimu del permainu... na ir su tustejancia pinigine taip pat doh.gif Greiciau jau prasidetu nauji metai... smile.gif

Tiesa, kam dekoti uz nuotrauka? Siandien gavau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 21 gruodžio 2009 - 21:59
Aš irgi dar neišsiunčiau doh.gif planavau šiandien, bet... doh.gif Tikiuosi, ryt nesusirgsiu visai, o tai tada bėda bus doh.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 12 21, 21:41)

Perfotografuojant rankos drebejo tongue.gif tai toks paplaukes...

As nejauciu sventines dvasios.. apart tai, kad saskaita tusteja  g.gif kaip jus?

Cia is siandienos dukimu smile.gif (Bet kotais itariu, kad visos matet biggrin.gif arba 99% biggrin.gif) vel skaitmenini ciumpu, reik isidirbti smile.gif beja, gal yra norinciu pasifotkint? reik modeliuku, noriu persilauzti siek tiek ir ikvepimas kazkaip atsirado smile.gif

Vnz noriu fotkint, jei yra norinciu man papozuoti tai parasykit, ekspromtu sugalvosim kaip kas, as noriu su apsvietimu padirbeti, ne lauke  4u.gif

labai patiko wub.gif antrą tai jau mačiau, o pirma tokia šilta šilta wub.gif

Šventinės nuotaikos ir aš nejaučiu... net sniegas jos nepridėjo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 12 21, 18:32)
Atėjo mano Kalėdinė dovana  clap.gif    notworthy.gif  yahoo.gif  sokiai.gif  oro_buckis.gif  assa.gif  aciuks.gif
antajo, slapuke tu  tongue.gif

visos gi slapukes! 4u.gif

melodi, man visumoj visos patiko smile.gif
Zitka, geruli ta su akiniais smile.gif ir .. jau pasiilagau tavo skaitmenos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 12 21, 23:09)
ir .. jau pasiilagau tavo skaitmenos  4u.gif

4u.gif tai, kad ner ka fotografuot, drauges issiskraide kai raganos is LT, nebeturiu modeliu blink.gif o jau norisi ir paciai... ner gyvenimo vnz
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 12 21, 22:10)
4u.gif  tai, kad ner ka fotografuot, drauges issiskraide kai raganos is LT, nebeturiu modeliu  blink.gif o jau norisi ir paciai... ner gyvenimo vnz

Dėk skelbimą SM, stovės eilė už durų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 12 21, 23:14)
Dėk skelbimą SM, stovės eilė už durų  mirksiukas.gif

nedristu zinok... bet cia jau OT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 12 21, 22:21)
nedristu zinok...  bet cia jau OT  ax.gif

tai mes galim tavo vardu! 4u.gif bigsmile.gif 4u.gif thumbup.gif

ech... as tai greitai ir su mielu noru leisciausi savo ryzas garbanas pafotkint!!
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 12 21, 23:26)
ech... as tai greitai ir su mielu noru leisciausi savo ryzas garbanas pafotkint!!

hihihi.gif

Tu turi Ryzas Garbanas ir iki siol as to nezinojau blink.gif tikiuosi neprasilenksim pavasariop biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti