Atrodo, kad pagaliau pavyko trys daiktai!
(Bent jau mano supratimu.. ) Ar tiks? Lauksiu komentarų.
QUOTE(Asanti @ 2009 12 04, 12:10)
Atrodo, kad pagaliau pavyko trys daiktai!
Asanti, gerai .
man regis pas vijja, alaus buteliai sustatyti ten labai fain atrodo
ketti, idek po viena fotke
ketti, idek po viena fotke
Asanti, gerai
Rarity, Vakar skrydis, snd Raudonoji aikštė, o rytoj kas? Floridos pajūris?
Aikštė graži, bet palik tu tą kremlių, prisimenam mes jį iš paradų likų, rodyk pasakiškai spalvotas cerkves
Nesu buvusi Maskvoj
Aikštė graži, bet palik tu tą kremlių, prisimenam mes jį iš paradų likų, rodyk pasakiškai spalvotas cerkves
Nesu buvusi Maskvoj
Labas,
wow
Aš pastaruoju metu visai neturiu laiko įgyvendinti ND minties Šiandien kaip tik tinkamos oro sąlygos, bet nėra kada Keliu archyvinę
Stiklinis atvaizdas
Nuotrauka labai sena, nerandu originalo dabar norisi truputį patvarkyti , kai surasiu, reiks prisėsti
Ir dar viena
Stiklinis dangoraižis
QUOTE(rarity @ 2009 12 04, 00:05)
ką tik parsibeldėm iš Raudonosios aikštės. Labai gražu buvo, tik oras fdotografavimui visisškai netinkamas - apsiniaukę, lynojo, be stovo neturėjau, jokio suoliuko, ar kitos vietos pasidėti fotikui Daug pleškinau, bet geresnių kadrų bus tik vienas kitas. Vieną iš jų noriu ir jums parodyti
wow
Aš pastaruoju metu visai neturiu laiko įgyvendinti ND minties Šiandien kaip tik tinkamos oro sąlygos, bet nėra kada Keliu archyvinę
Stiklinis atvaizdas
Nuotrauka labai sena, nerandu originalo dabar norisi truputį patvarkyti , kai surasiu, reiks prisėsti
Ir dar viena
Stiklinis dangoraižis
Dedu stiklo ND
Will, stiklinis dangoraizis labai patiko, o ypac ta desinej .
Abi, ne nu tu tikrai ne pradziamoksle . Labai grazu . Man ypac patinka kaip tu krentancia sviesa nufotkinai, kurioje naturaliai isryskeja taure .Kaip taip padarei?
Abi, ne nu tu tikrai ne pradziamoksle . Labai grazu . Man ypac patinka kaip tu krentancia sviesa nufotkinai, kurioje naturaliai isryskeja taure .Kaip taip padarei?
Pelene, po viena nesiziuri visai
Padarysiu dar ką nors iš stiklo
Will, patiko tavo stiklo sprendimai, nenaudojant tradicinių taurių ar pan.
Liuks idėjos ir lauksiu pirmos foto patobulinimo
Abi, man irgi antra
Asanti, gerai bet vieną apelsiną pasičiumpu
Padarysiu dar ką nors iš stiklo
Will, patiko tavo stiklo sprendimai, nenaudojant tradicinių taurių ar pan.
Liuks idėjos ir lauksiu pirmos foto patobulinimo
Abi, man irgi antra
QUOTE(ketti @ 2009 12 04, 15:23)
Labai prašom!!
will, sauniai sugalvojai su dangoraiziu
Abi, man abi patiko pirmoji kazkodel asocijuojasi su baznycia, altoriumi... o antroje lyg kazkoks laukimas
Abi, man abi patiko pirmoji kazkodel asocijuojasi su baznycia, altoriumi... o antroje lyg kazkoks laukimas