Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ei, nu pasigirkit, kokias fotkes gavot ar siuntet -nugi smalsu labai blush2.gif blush2.gif
man tai ne nereik sakyt ka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o jei rimtai is tu triju aguoniniu, kur rinkaus -issiunciau sia 4u.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ievosius @ 2009 12 21, 12:37)
Zinai, labiausia krito i akis kokybe, estetika

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Will @ 2009 12 21, 12:39)
  Ar tik ne po gimtadienio pradėjai taip puikiai darbuotis?  bigsmile.gif

objektyvas vis tik labai daug ka duoda thumbup.gif wub.gif aisku, reik ne tik jo, bet...
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 21, 12:36)

Viksvaite, labai aciu tau uz dovana!

Prašom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 12 21, 12:37)
Melodi  bigsmile.gif liuks serija, man labiausia patiko portretukas, berots ketvirtas.Zinai, labiausia krito i akis kokybe, estetika ir nzn bent jau man atrodo, kad jauteisi tvritai fotografuodama, todel ir rezultatas geras  mirksiukas.gif
Uogiene, geros kepureles, man pirma labiausia.Malonios spalvos. smile.gif

OI, aciu, super malonu, kad patiko 4u.gif

QUOTE(Will @ 2009 12 21, 12:39)
Melodi  bigsmile.gif  Nuostabi sesija  thumbup.gif  Man išvis paskutiniai Tavo dabar labai labai patinka  thumbup.gif  Ar tik ne po gimtadienio pradėjai taip puikiai darbuotis?  bigsmile.gif

Neeee, gimtadienis dar tik 25 diena bus biggrin.gif bet siaip jo, po isankstines gimtadienio dovanos bigsmile.gif Tiesiog po kitinio tai as jau vien kokybe negaliu atsidziaugt, kazkoks stimulas atsirado fotkint, ideju daugiau igyvendint gali, na, tiesiog kazkokio azarto daugiau atsirado, nes kai kitinis tai atrodo ir sugalvoji ka, bet pasvarstai, kad tiesiog neisspausi to ko nori ir nusvyra rankos smile.gif
ACIU 4u.gif

OT, o siaip saviskiui tureciau padekot uz sios sesijos padrasinima, nes buciau nesiryzus saldyt modelio del nepasitikejimo savim. Maniskis ikalbejo, sako bandyk, kitaip nezinosi ar sugebi wub.gif Buvau nustebus, nes paprastai tai tik bumbejimus girdziu kai fotika i rankas paimu lotuliukas.gif
Atsakyti
Melodi, nu fantastiska tavo fotosesija wub.gif
QUOTE(Stiklinė @ 2009 12 21, 13:07)
Ačiū Tiny už Kalėdinę dovanėlę  4u.gif  net tris foto gavau  thumbup.gif

Kaip greitai gavai bigsmile.gif Nieko geriau neisspaudziau, tai siunciau visas matytas ax.gif Nezinau, gal as apie kokybe nenusimanau, bet man atrodo, kad fotoservisas visas padoriai atspausdino, kaip manai Stikline? Nes siaip pacios nuotraukos nebuvo labai kokybiskos blush2.gif , isskyrus ta melyna smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos, giriu rarity kepures thumbup.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 12 21, 11:45)
Aciu, merginos, malionu biggrin.gif

Na, as dar tikiuosi, kad nesusalo, labai pati norejo, prigirdziau brendziuko, prisildziau masina, tada ant smugio issoka-pafotkinu ir atgal, vel issoka - pafotkinu ir atgal, taip 3 issokimai po kokias 3 minutes ir i kailinius su karsta arbata, tai gal nieko... g.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Nu saunuole tu- sesija nereali tavo thumbup.gif thumbup.gif Bet kaip faina,kad radai modeli, kuris nepabijojo tokiom salygom papozuoti tau. ir TB saunuolis thumbup.gif

As jau foto turiu padarytas, bet vat bijau nosi kist is namu- iki pasto nueit, issiust,nes salta baisiai,, bet jau ryt reikia butinai susiruosti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 12 21, 15:20)
Kaip greitai gavai  bigsmile.gif Nieko geriau neisspaudziau, tai siunciau visas matytas  ax.gif Nezinau, gal as apie kokybe nenusimanau, bet man atrodo, kad fotoservisas visas padoriai atspausdino, kaip manai Stikline? Nes siaip pacios nuotraukos nebuvo labai kokybiskos  blush2.gif , isskyrus ta melyna  smile.gif

Manau tikrai normaliai atspausdino..man trečia labiausiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 12 21, 13:41)

QUOTE(Tiny @ 2009 12 21, 15:20)

nerealu wub.gif
Atsakyti
Melodi man labai patiko ryskumas, spalvos , bet kazkap nelabai ziurisi te uzriesti kampai koliazuose g.gif bet nuotraukose labai fainas spalvu darenys rolleyes.gif thumbup.gif

tiesa labai labai dekoju uz pagyras mano katinui rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 21 gruodžio 2009 - 15:21
Aciu, Zana 4u.gif
QUOTE(Stiklinė @ 2009 12 21, 16:13)
Manau tikrai normaliai atspausdino..man trečia labiausiai  wub.gif

Tai gerai visgi, kad idejau bigsmile.gif Jeigu buciau siuntusi viena, tai buciau siuntusi melyna. Smagu, kad bent kuri tiko, nes labai jau issigandau, kai suzinojau, kad istraukiau viena is labiausiai pazengusiu sitame skyrelyje, vat tau ir 13 numeris lotuliukas.gif

Labai skubejau issiusti penktadieni, net be pietu likau, del to labai greitai linksma pasidare Kalediniame vakarelyje ta pacia diena biggrin.gif Bet kaip greitai pastas sudirbo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 21, 15:00)
Sveikos, giriu rarity kepures  thumbup.gif
lotuliukas.gif  thumbup.gif 

Kepurėlės Uogienės mirksiukas.gif
Aš irgi penktadienį išsiunčiau dovanėlę smile.gif
Atsakyti
Melodi, ohoho koki pasiaukojanti modeli radai bigsmile.gif Grazi sesija thumbup.gif Toks tyrumas, gaivumas jaucias ziurint i jas
Atsakyti
Melodi,super fotosesija,jau flicre visas apziurejau thumbup.gif
Atsakyti