Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Melodi thumbup.gif
Man septinta labiausiai. Tokia nuoširdi.
Atsakyti
Melodi nu tu pavarei thumbup.gif man salta i ja ziureti,zinant kad lauke sitoks saltis doh.gif rarity graziai ziurisi saulelydis mirksiukas.gif
O as siryt gavau savo kaledini sveikinima,vaaa tongue.gif Aciu tau Bonda mirksiukas.gif tavo aguonos fantastiskos wub.gif jau dairausi garbingos vietos joms cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 12 21, 09:47)

As imetu kelis kadrus is vakarykstes blic sesisjos, labai laiko mazai turejau, nes modelis salo, tai gavosi kas gavosi blush2.gif

Wau... Labai labai... jau ta mergina gražuolė sviego fone.... Mmmm...
Atsakyti
melodi, svarbu modelis nesusalo 4u.gif -tik nesitiki man tongue.gif

QUOTE(Ievukis @ 2009 12 21, 10:39)

O as siryt gavau savo kaledini sveikinima,vaaa tongue.gif Aciu tau Bonda mirksiukas.gif tavo aguonos fantastiskos wub.gif jau dairausi garbingos vietos joms cool.gif

blush2.gif sorry tik man atspausdinimo kokybe tai nepatenkino 100 proc -ale ner mano 'kaime' padorios vietos tam verysad.gif o kaune nebuvau dabar doh.gif
Atsakyti
Melodi, super! Spalvų sodrumas wub.gif
Atsakyti
Melodi, tavo sniego princese nuostabi! Ir kaip itikinti zmogu per toki salti pozuoji pusplikiam blink.gif bet kancios ne be reikalo... net nezinau kuria isskirti, nes man visos labai patiko 4u.gif
rarity, tavo gamykla jau gyriau mirksiukas.gif

Viksvaite, labai aciu tau uz dovana!
Atsakyti
Aciu, merginos, malionu biggrin.gif

Na, as dar tikiuosi, kad nesusalo, labai pati norejo, prigirdziau brendziuko, prisildziau masina, tada ant smugio issoka-pafotkinu ir atgal, vel issoka - pafotkinu ir atgal, taip 3 issokimai po kokias 3 minutes ir i kailinius su karsta arbata, tai gal nieko... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 12 21, 11:45)
Aciu, merginos, malionu biggrin.gif

Na, as dar tikiuosi, kad nesusalo, labai pati norejo, prigirdziau brendziuko, prisildziau masina, tada ant smugio issoka-pafotkinu ir atgal, vel issoka - pafotkinu ir atgal, taip 3 issokimai po kokias 3 minutes ir i kailinius su karsta arbata, tai gal nieko... g.gif

Na dėl tokios puikios sesijos vertėjo aukotis. Labai gerai padirbėjot, šaunuolės abi 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Tiny už Kalėdinę dovanėlę 4u.gif net tris foto gavau thumbup.gif
Atsakyti
Melodi, blic sesija thumbup.gif
Labai man patinka spalvos ir nuotaika wub.gif
Atsakyti
Melodi bigsmile.gif liuks serija, man labiausia patiko portretukas, berots ketvirtas.Zinai, labiausia krito i akis kokybe, estetika ir nzn bent jau man atrodo, kad jauteisi tvritai fotografuodama, todel ir rezultatas geras mirksiukas.gif
Uogiene, geros kepureles, man pirma labiausia.Malonios spalvos. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 21 gruodžio 2009 - 12:38
Melodi bigsmile.gif Nuostabi sesija thumbup.gif Man išvis paskutiniai Tavo dabar labai labai patinka thumbup.gif Ar tik ne po gimtadienio pradėjai taip puikiai darbuotis? bigsmile.gif
Atsakyti