Boruzka- liux tavo foto ir spalvos labai grazios O ypac ta su katinu- nu nereali man!
rarity- pirmas portretas butu idomiausias, jei ne triuksmas,sarpas, blogas wb Trecia taip pat idomi,bet velgi ryskumo truksta, tamsi foto, uzuolaida fone blasko.
rarity- pirmas portretas butu idomiausias, jei ne triuksmas,sarpas, blogas wb Trecia taip pat idomi,bet velgi ryskumo truksta, tamsi foto, uzuolaida fone blasko.
Siandien buvom Nidoj. Nu sustipom nerealiai- baisu nosi is manisos iskisti. Pafotkyjom vienas kita su mb ant smugio ir atgal grizom i masina Gaila, o taip norejau pasivaikscioti, kadru "pagaudyti". Na nieko, bus proga dar ji issitempti
Norejau paklausti jeigu nori namu darbus perdarytus parodyti, tai senuosius kazkaip reikia istrinti, nes labai jau eteri tersiu .. Bet man paciai jau neduoda trinti.. Ar cia tu pakartotinu namu darbu nereikia jau deti jeigu pirmieji neisejo ir zinai ka blogai padarei ?..
Norejau paklausti jeigu nori namu darbus perdarytus parodyti,
tai senuosius kazkaip reikia istrinti, nes labai jau eteri tersiu ..
Bet man paciai jau neduoda trinti.. Ar cia tu pakartotinu namu
darbu nereikia jau deti jeigu pirmieji neisejo ir zinai ka blogai
padarei ?..
Labas vakaras o as jau gavau dovanele! dabar spelioju nuo ko ir kazkodel speju, kad Viksvaite man siunte, bet neradau kad butu parasyta lauksiu, kad prisipazintu labai labai aciu uz dovana! Ji tikrai ras vieta musu namuose,