Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Uogienė @ 2009 12 17, 22:08)
Kai kam jau pabodo eglute fotkinti, tai siulau tokia temas:
1. dvi spalvos - kaip is efoto kazkada buvusio konkurso. Netinka j/b foto, turi buti spalvota, bet uzfiksuotos 2 spalvos.
2. kavos puodelis, gali buti gal kaledines kavos puodelis, jeigu tiktu, kazkada tokia tema jau buvo, bet seniai ir gal noresis pabandyti, as nebandziau, man idomu butu  ax.gif
3. atspindziai - taip pat atrodo buvo
4. geometrines figuros.
Tiesiog ekspromtu sove i galva pasiulymai  4u.gif

thumbup.gif Man tinka visos tavo temos tongue.gif ,na gal paskutinė nelabai įdomi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 12 17, 22:19)
thumbup.gif  Man tinka visos tavo temos  tongue.gif ,na gal paskutinė nelabai įdomi  blush2.gif

aga ir man tinka, bet gal renkames viena?
man gal kava visai patiktu.. ar arbata.. nu vien zo puodelis blush2.gif

pagalvojau : gal paleikam viena kaip pagrindine tema - sventine - juk daug foto turesim dar.. o kita renkames atskirai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 17 gruodžio 2009 - 22:49
Gal yra norinciu pasimytint? smile.gif kita sav... susiorganizuot ka nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 12 17, 22:55)
Gal yra norinciu pasimytint? smile.gif kita sav... susiorganizuot ka nors smile.gif

nera nera ir prasom cia nesierzint tongue.gif tongue.gif tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 12 17, 22:01)
nera nera ir prasom cia nesierzint  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 17 gruodžio 2009 - 23:53
Zana, su gimtadieniu tave!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif

user posted image

p.s. as susitikt noreciau bet kad vaikai vel serga sad.gif neaisku ar pasveiks.. bet norinciu susitikti manau atsiras wink.gif
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimu!!!

Susitikti as noreciau, bet maziuko neturiu kam palikti prieziurai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 18, 09:19)
Prisidedu prie sveikinimu!!!
Susitikti as noreciau, bet maziuko neturiu kam palikti prieziurai  unsure.gif

su mazium galima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 12 18, 09:10)
su mazium galima wink.gif

oj mano mazius visur lenda, neimanoma su juo kol kas doh.gif nepasedi ramiai nei kiek, tai lakstysiu is paskos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 18 gruodžio 2009 - 09:56
Zana, su gimtadieniu! 4u.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 12 17, 23:46)

man gal kava visai patiktu.. ar arbata.. nu vien zo puodelis  blush2.gif

aha puodelio tema visai tinkama bigsmile.gif nors ir daryta kazkada rolleyes.gif

QUOTE(antajo @ 2009 12 18, 00:01)
nera nera ir prasom cia nesierzint  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Abi @ 2009 12 18, 11:04)
Zana, su gimtadieniu!  4u.gif  happybday.gif

prisidedu prie sveikinimu 4u.gif

pagaliau ir as issiunciau mainams foto blush2.gif tik ne ta kur buvau is anskciau nusprendus siusti, bet taip jau gavosi cool.gif tikiuosi labai nenusivils gavusioji blush2.gif
Atsakyti

bigsmile.gif aciuu mergaites uz sveikinimus wub.gif
Atsakyti