Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ketti @ 2009 12 03, 16:01)

Nebespėju jau su jumis blush2.gif . Praleidau skaičiukų temą, tai bandau pateikti stiklą, bet su šiokiais tokiais skaičių elementais gavosi, tai išsyk du zuikius nušausiu lotuliukas.gif

man labai labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2009 12 03, 18:16)
Viska matanti stikline akis...
user posted image

Tai, kad cia ne kamsteliai, man regis, kad stikliniai akmenukai padeti ant veidrodzio  g.gif ...

Tikrai kaip akis bigsmile.gif

doh.gif Ant mano moniko ,kaip kamšteliai atrodo. Kai pasakei, tai gerai isižiūrejus toj didesnėj foto matau ,kad akmenukai , o kitose man grynai kaip kamšteliai doh.gif
Atsakyti
bandziau stikla... vakaras,sviesos nulis,iso uzkeltas iki negalejimo...
stikliniai saldainiukai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 12 03, 22:38)
stikliniai saldainiukai  4u.gif
user posted image

mmm kokie blikai!!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

ką tik parsibeldėm iš Raudonosios aikštės. Labai gražu buvo, tik oras fdotografavimui visisškai netinkamas - apsiniaukę, lynojo, be stovo neturėjau, jokio suoliuko, ar kitos vietos pasidėti fotikui sad.gif Daug pleškinau, bet geresnių kadrų bus tik vienas kitas. Vieną iš jų noriu ir jums parodyti

user posted image
Atsakyti
Rarity, įvykdei savo sugalvotą ND užduotį lotuliukas.gif Labai graži nuotrauka thumbup.gif
Vijja, gražūs blikai ir spalvos wub.gif
Atsakyti
Vijja, blikiukas gražiai gavosi, bet akmenukai pirmam plane per tamsūs, gal juos reikėjo kokiu papildomu šviesos šaltiniu pašviesti g.gif

p.s. o kas ten fone taip išsirikiavę g.gif

Laurx teisingai pastebėjo mano foto, kad ten akmenukai ant veidrodžio mirksiukas.gif
Gal tikrai per maža foto ir nelabai kas matosi doh.gif
Pabandysiu dar pažaisti ir visai kitokį stiklo variantą išlaužti - čia dar ir prie skaičiukų derinausi biggrin.gif

Laurx, o tavo foto geras pastebėjimas dėl akies thumbup.gif

Rarity, kalėdiška raudona aikštė bigsmile.gif . Tai negi daugiau foto neparodysi verysad.gif

Liamunos įdomus stiklo sprendimas - atrodo tarsi stiklas stikle thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 12 03, 23:38)

man labai patiko fonas bigsmile.gif ten taures apvesrstos stovi? saunuole thumbup.gif

QUOTE(rarity @ 2009 12 04, 01:05)
Sveikutės,

jetau kokie vaizdai nerealus bigsmile.gif
foto svari, gera, vaizdas griuna blush2.gif bet as nesikabinesiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

ką tik parsibeldėm iš Raudonosios aikštės. Labai gražu buvo, tik oras fdotografavimui visisškai netinkamas - apsiniaukę, lynojo, be stovo neturėjau, jokio suoliuko, ar kitos vietos pasidėti fotikui sad.gif Daug pleškinau, bet geresnių kadrų bus tik vienas kitas. Vieną iš jų noriu ir jums parodyti

Wau, kaip ten gražu wub.gif

Vijja, antras planas baisiai užgožia pirmąjį smile.gif

laurx, aha tikrai akis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 04 gruodžio 2009 - 11:39
QUOTE(liamuna @ 2009 12 03, 19:44)
Stiklo temai
uztemimas

idomi ideja bigsmile.gif
QUOTE(vijja @ 2009 12 03, 23:38)
stikliniai saldainiukai  4u.gif

bigsmile.gif koks fonas gavosi, kaip po mirgancia Kaledu eglute fotkinta rolleyes.gif

bigsmile.gif koks grozis, spalvinga aikste 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, labai jau cia ramu paskutinem dienom. Kur visos dinge ? g.gif

vijja, labai grazus blikiukai thumbup.gif ir siaip viskas grazu, gal tik apacios daugiau man noretus 4u.gif .

rarity, bigsmile.gif thumbup.gif foto. Tokia ryski ir aiski. Tik kompoziciskai truputi ciuoza zemyn i kaire. Cia tau 4u.gif uz pastangas tokiom salygom mirksiukas.gif .

Dekui uz komentarus mano stiklinei akiai 4u.gif .
Atsakyti
vijja, kas per fonas ten?? na is kur toks vienodas gavos su blikais dar?? bigsmile.gif

QUOTE(rarity @ 2009 12 04, 00:05)

ką tik parsibeldėm iš Raudonosios aikštės.

man foto tai labai patinka, svaru grazu thumbup.gif
Atsakyti