Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vijja @ 2009 12 16, 22:23)
Ich,fainai  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Zana,zinok man su kitiniu irgi tas pats budavo  doh.gif
50-tukas super daiktas,bet jo ne visur pakanka  ax.gif
pvz ryt darzelyje svente,vietos nedaug,tai su 50-tuku suvargciau,desiuos kitini  4u.gif

Mano svajonių pirkinys 17-70 f 2.8. Gal kada nors smile.gif
Atsakyti
Bandau i nauja kaledine tema ikelti portretuka kaledini smile.gif

user posted image
Atsakyti
Aciu visoms!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(rarity @ 2009 12 16, 23:49)
Mano svajonių pirkinys 17-70  f 2.8. Gal kada nors smile.gif

Sigma? As irgi apie sita galvoju, tik f2.8-4.5 tai gal irgi tamsus g.gif Gaila, kad nefiksuota f unsure.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 12 17, 00:20)
Bandau i nauja kaledine tema ikelti portretuka kaledini smile.gif

Idomiai, kaip pro langeli ziuri smile.gif Gal ryskumo truputi truksta, bet fainai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 16 gruodžio 2009 - 23:50
QUOTE(ich @ 2009 12 17, 00:49)
Aciu visoms!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sigma? As irgi apie sita galvoju, tik f2.8-4.5 tai gal irgi tamsus g.gif Gaila, kad nefiksuota f unsure.gif
Idomiai, kaip pro langeli ziuri smile.gif Gal ryskumo truputi truksta, bet fainai 4u.gif

blush2.gif mintis tokia, ne ryskus, dejau action, kad jis gautusi butent toks blush2.gif

aciu uz komentara bigsmile.gif

p.s. norejau akis paryskinti, tai baisiai gaunasi blink.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ich, thumbup.gif , labai liuks mintis ir foto.

Zana4, man gal kito kampo noretus 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 12 16, 23:49)
Aciu visoms!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Bliam, kažką sumaišiau besikuisdama. Fiksuotas 2.8 turi būti. Tada gal mm ne tie blink.gif Jo sumaišiau doh.gif Va šitas http://www.vilbrafot...id=122&pid=8387
O paskui gal zoomas iki kokių 400 mm. Svajuko dramblionės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 17 gruodžio 2009 - 00:06
QUOTE(Zana4 @ 2009 12 16, 23:53)
blush2.gif  mintis tokia, ne ryskus, dejau action, kad jis gautusi butent toks  blush2.gif

aciu uz komentara  bigsmile.gif

p.s. norejau akis paryskinti, tai baisiai gaunasi  blink.gif

o kodel norejai neryskaus? blush2.gif
Atsakyti
Solo greit jau ikelsiu, eisiu fotografuot mamka su lelium, paskui dar vyriski toki... teks papluset su PS... doh.gif

Turiu jau mainam foto, reiks eit issiusti smile.gif jau visos apsikeitet? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

man iskilo klausimas g.gif Ar galiu as, dar neatsiskaiciusi uz namu darbus, kelti savaites temos nuotraukas ir nuotraukas apie kurias noreciau zinoti Jusu nuomone?
Atsakyti
QUOTE(DASIK @ 2009 12 17, 08:07)
Sveikos, 4u.gif

man iskilo klausimas g.gif  Ar galiu as,  dar neatsiskaiciusi uz namu darbus, kelti savaites temos nuotraukas ir nuotraukas apie kurias noreciau zinoti Jusu nuomone?

Sveikos,
Gali, Dasik mirksiukas.gif
Zana, man kažkaip ryškesnio senio norėtūsi ax.gif O dėl kitinio sutinku, man ir, net lauke su juo tokiu metu per tamsu fotkint būna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 12 17, 07:50)

Turiu jau mainam foto, reiks eit issiusti smile.gif jau visos apsikeitet? smile.gif

as dar neissiunciau blush2.gif bet nunesiau padaryt... thumbup.gif ale norejau siandien ryte paimt -o tik veliau bus..nu nesekas nors tu ka doh.gif
Atsakyti
Ich, autoportretas thumbup.gif
Zana, senis, kaip ir kitos sakė, neryškus

Dėl savaitės temos, buvau sugalvojusi KAUKĖ. Bet manau, į tas temas, kurias jūs siūlote, ši įeina smile.gif
Atsakyti