Citra, labai grazios zoleles Lengvutes, svelnios, siltos.
Boruzka, man pirmas labiau. Antram mano (dabartiniam) skoniui grudo per daug.
Zitlali Seniai matyta
Dedu kelis portretus. Daryti ant greituju. Veliau su ta pacia mergina esam numate daugiau foto, tik vis neistaikom kada.
Labas Zit, kur pradingai taves cia visos pasiilgom
Di, koliaze melynumo daugoka
Citros zolyneliai jau gyriau
Boruzka, man pirmoji labiau, matau patinka tau spraust i tokius remus, kaip scena is kino gaunasi Antras portretas irgi zavus, i kazkokia aktore moteris panasi, uzkrito pavarde dabar
Belges, portretus jau apziurejau Flickr man trecias is cia idetuju labiausiai patinka
labas
ka manot apie toki atviruka, cia giminem bus artejanciu svenciu proga
dabar ziuriu, kad sriftas skiriasi
arba toki
flickr didesnes yra
Citros zolyneliai jau gyriau
Boruzka, man pirmoji labiau, matau patinka tau spraust i tokius remus, kaip scena is kino gaunasi Antras portretas irgi zavus, i kazkokia aktore moteris panasi, uzkrito pavarde dabar
Belges, portretus jau apziurejau Flickr man trecias is cia idetuju labiausiai patinka
QUOTE(Zitlali @ 2009 12 15, 16:38)
Sveikos
labas
dabar ziuriu, kad sriftas skiriasi
arba toki
flickr didesnes yra
QUOTE(BElge @ 2009 12 15, 17:31)
Zitlali Seniai matyta
Trecia i violetinuma truputi,pirmoje lyg kokybes truksta, antra man faina
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 15, 17:40)
Labas Zit, kur pradingai
aj net nezinau ka ir atsakyti gal dazniau pasirodysiu db... skaitmena nebefotografuoju visai, kazkaip nulis noro su tuo fotiku belekokiu fotografuot, paskui tas sedejimas prie photoshopo, atsibodo bet tuoj vel teks dirbt su juo
cia kelios dar is to tylejimo periodo :
Olive tamsoka
tiesa, Loretoidai, su pasirodymu zurnale nemaciau bet kazkur skaiciau
Sveikutes
skaitineju skaitineju, ziurineju ziurineju ir isidrasinau parasyt. Man tai tik pirmoji pazintis su fotografavimu, turiu nikon D40x , ant objektyvo toks uzrasas: nikon AF snikkor 18-55 mm. nelabai nutuokiu cia gerai ar nea
is jusu mokausi kas yra kas, ir pradedu bandyt fotkint ne tik auto rezimu.
Labai labai istrigo Melodi kaledine fotosesija, jei taip mokeciau, nusipirkciau sau torta. Gal turit kokiu patarimu?
Skaiciau, kad kai darot blikiukus, reikia nustatyti MF, kas tai yra?
kai pasipraktikuosiu ir padarysiu ND, pasiprasysiu i jusu gretas, o dabar siunciu pirmo sniego linkejimus is savo dukreles rankyciu
skaitineju skaitineju, ziurineju ziurineju ir isidrasinau parasyt. Man tai tik pirmoji pazintis su fotografavimu, turiu nikon D40x , ant objektyvo toks uzrasas: nikon AF snikkor 18-55 mm. nelabai nutuokiu cia gerai ar nea
is jusu mokausi kas yra kas, ir pradedu bandyt fotkint ne tik auto rezimu.
Labai labai istrigo Melodi kaledine fotosesija, jei taip mokeciau, nusipirkciau sau torta. Gal turit kokiu patarimu?
kai pasipraktikuosiu ir padarysiu ND, pasiprasysiu i jusu gretas, o dabar siunciu pirmo sniego linkejimus is savo dukreles rankyciu
Sveikos senbuves ir naujai prisijungusios
Skubu pagirti Citros foto, laaabai man patiko
Dar Belges portretukai super
Olive, is tavo atviruku, man atroji
Zitlali, jau flickr'e pagyriau Sveika, sugrizus
Tai tiek trumpai
Skubu pagirti Citros foto, laaabai man patiko
Dar Belges portretukai super
Olive, is tavo atviruku, man atroji
Zitlali, jau flickr'e pagyriau Sveika, sugrizus
Tai tiek trumpai
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 15, 13:48)
Sveikos. Mano keli pasizolinejimai su pirmuoju sniegu
Kaip fainai
QUOTE(DI @ 2009 12 15, 14:22)
as siandien vel vaika kankinau, o ka daugiau fotkint kai is namu neiseini
Jusu teismui..
Jusu teismui..
Man irgi atrodo per melyna O tavo koliazai, tai labai patiko
QUOTE(boruzka @ 2009 12 15, 16:08)
Saule pasitinkant ...
Pirma labai faina, antroj gal per daug grudo
QUOTE(BElge @ 2009 12 15, 17:31)
Dedu kelis portretus. Daryti ant greituju. Veliau su ta pacia mergina esam numate daugiau foto, tik vis neistaikom kada.
Fainai, labiausiai antra ir trecia patiko
QUOTE(Olive* @ 2009 12 15, 17:49)
Man antras fainas
Zitlali, uzsuk dazniau, tavo foto atgaivina tema
Sveikos naujokes, laukiam ND!
Sveikos
Dekui uz pagyras mano sniegeliui Labai malonu
DI- man irgi zinok per melyna jau Vaikui per saltas toks atspalvis ir ryskumo akytese truksta, o del vizitines korteles pritariu Fea
Belge- 3 man labiausiai
Olive- as uz 2, tik pasviesinciau dar
Zit sveika pasirodziusi, darbai jau isgirti
Dekui uz pagyras mano sniegeliui Labai malonu
QUOTE(Fea @ 2009 12 15, 14:39)
tai cia nieko neigiamo nenorejau pasakyt visai man atrodo normalu,kad kiekviena turim savo stiliuka kazkoki fotkes tai cia menas gi kiekviena savaip ta grozi isivaizduojam ir matom
DI- man irgi zinok per melyna jau Vaikui per saltas toks atspalvis ir ryskumo akytese truksta, o del vizitines korteles pritariu Fea
Belge- 3 man labiausiai
Olive- as uz 2, tik pasviesinciau dar
Zit sveika pasirodziusi, darbai jau isgirti
Aciu uz komentarus Trecia nuotrauka maciau atspausdinta ant A4, tai visai gerai ziurejosi, su spalvom lyg viskas ok.
Olive, man pirmoj daugiau rykumo uogose norisi ir palyginto srifto
Olive, man pirmoj daugiau rykumo uogose norisi ir palyginto srifto
Sveikos,
prasau ivertinti mano trecios uzduoties nuotraukas.
prasau ivertinti mano trecios uzduoties nuotraukas.
DASIK, man tinka
QUOTE(Laurylia @ 2009 12 15, 18:39)
Sveikutes
skaitineju skaitineju, ziurineju ziurineju ir isidrasinau parasyt. Man tai tik pirmoji pazintis su fotografavimu, turiu nikon D40x , ant objektyvo toks uzrasas: nikon AF snikkor 18-55 mm. nelabai nutuokiu cia gerai ar nea is jusu mokausi kas yra kas, ir pradedu bandyt fotkint ne tik auto rezimu.
skaitineju skaitineju, ziurineju ziurineju ir isidrasinau parasyt. Man tai tik pirmoji pazintis su fotografavimu, turiu nikon D40x , ant objektyvo toks uzrasas: nikon AF snikkor 18-55 mm. nelabai nutuokiu cia gerai ar nea is jusu mokausi kas yra kas, ir pradedu bandyt fotkint ne tik auto rezimu.
Dar ne viska nurasei nuo objektyvo kas parasyta del to neaisku kokio jis ''gerumo''
MF - manual focus (nezinau ar gerai parasiau) tai kai fokusuoji rankiniu budu.
Aciu uz linkejimus nuo dukriuko
QUOTE(DASIK @ 2009 12 15, 21:04)
mano manymu - puiku!