Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikutes, zadejau isitraukti, bet prieskaledinis maratonas neleidzia isibegeti doh.gif Tiek dovanu suruosti savo rankomis kad tos likusios 10 dienu kaip nieakas atrodo doh.gif
Na galit kelis darbelius ivertinti efoto:
Mano darbeliai
QUOTE(murkute @ 2009 12 15, 11:18)
Sveikutes, įšoksiu nepadarius jokių namų darbų - bet vis pasiskaitinėju temas apie fotografiją ir vis praktikuojuos praktikuojuos praktikuojuos... Kiek daug sužinojau iš jūsų  4u.gif
Vis žavėjausi retro, honey stiliaus foto - o iš čia sužinojau, kad tai actionai! Tad pabandžiau su jais pasižaisti... Oj kiek klausimėlių dar visokių turiu, bet bandau skaityti senas temas ir ieškoti atsakymų! Kaip gerai, kad esate!!!!!  wub.gif  wub.gif

wub.gif isimylejau labai i stiliu patinkanti lotuliukas.gif Va ir as pagaliau suzinojau kad tai actions, bet kaip su jais elgtis dar ne blush2.gif
Cia i tema puslapiukas:
Actions blog

QUOTE(*Citra* @ 2009 12 15, 13:48)
Sveikos. Mano keli pasizolinejimai su pirmuoju sniegu  wub.gif  wub.gif

Antra kerinti 4u.gif

QUOTE(DI @ 2009 12 15, 14:22)
Citra...... be galo grazu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

as siandien vel vaika kankinau, o ka daugiau fotkint kai is namu neiseini  blush2.gif
Jusu teismui..

Man irgi melynuoja 4u.gif
Laukiu kada atlaisvesiu ir imsiuosi fotiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 12 15, 14:15)
hihihi.gif
taisysimes  pioneer.gif

tai cia nieko neigiamo nenorejau pasakyt smile.gif visai man atrodo normalu,kad kiekviena turim savo stiliuka kazkoki ax.gif fotkes tai cia menas gi smile.gif kiekviena savaip ta grozi isivaizduojam ir matom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 12 15, 15:39)
tai cia nieko neigiamo nenorejau pasakyt smile.gif visai man atrodo normalu,kad kiekviena turim savo stiliuka kazkoki ax.gif fotkes tai cia menas gi smile.gif kiekviena savaip ta grozi isivaizduojam ir matom smile.gif

aciu Fea 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 12 15, 14:41)
aciu Fea  4u.gif

4u.gif
tik as su menu kazkokia susipykus doh.gif lotuliukas.gif vien buitiakam fotikas tarnauja. buvau kanaruose..ale nu kada ten mena lausi?? fotkinau ant smugio,kad bent akimirkas atostogu uzfiksuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 12 15, 15:45)
4u.gif
tik as su menu kazkokia susipykus doh.gif  lotuliukas.gif vien buitiakam fotikas tarnauja. buvau kanaruose..ale nu kada ten mena lausi?? fotkinau ant smugio,kad bent akimirkas atostogu uzfiksuot blush2.gif

rodyk kanarus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 12 15, 14:50)
rodyk kanarus  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

taigi sakau ner ka rodyt doh.gif tik jau ne cia blush2.gif blush2.gif draugams tik va..kaip irodyma,kad buvau lotuliukas.gif nu supranti,apie ka as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 12 15, 15:52)
taigi sakau ner ka rodyt doh.gif tik jau ne cia  blush2.gif  blush2.gif draugams tik va..kaip irodyma,kad buvau lotuliukas.gif nu supranti,apie ka as biggrin.gif

nea, nesuprantu, noriu dabar kanarus pamatyt ir taskas cool.gif sukelk kur nors ir linka mums atsiusk smagu gi ir i buitiskas nuotraukas ziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 12 15, 14:57)
nea, nesuprantu, noriu dabar kanarus pamatyt ir taskas  cool.gif  sukelk kur nors ir linka mums atsiusk smagu gi ir i buitiskas nuotraukas ziureti  mirksiukas.gif

ai ka jau cia... visur dar plius beveik mano snukelis figuruoja doh.gif lotuliukas.gif as tau i az imesiu tada biski,jei taip nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 12 15, 16:01)
ai ka jau cia... visur dar plius beveik mano snukelis figuruoja doh.gif  lotuliukas.gif as tau i az imesiu tada biski,jei taip nori biggrin.gif

noriu labai ax.gif
Atsakyti
Saule pasitinkant ...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 12 15, 14:08)
Saule pasitinkant ...

pirma rolleyes.gif tik vos vos daugiau desines noretusi ax.gif

Citra, atrodo tapyta ax.gif rolleyes.gif tik flikre geriau ziurisi, o cia tas SM rausvas fonas netinka blush2.gif
Atsakyti
Boruzka abi fainos, pirma labiau patinka, tik to juodo ala remo siauriau noretusi smile.gif

Sveikos
Atsakyti