Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Uogienė @ 2009 12 15, 10:10)
Nesuprantu kas per bajeriai. Istrinu senaji, uzkraunu naujaji ir man vistiek rodo senaji, nu priaugo jis ten matyt net neissitrina  lotuliukas.gif

ctrl ir f5 kartu riek nuspaust -atsinaujina tada mirksiukas.gif tavo kompe mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui, bonda, o dabar kaip atrodo, ar dar istampytas?
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 15, 12:14)
dekui, bonda, o dabar kaip atrodo, ar dar istampytas?

man lyg gerai rodo mirksiukas.gif del istampymo, tai dedant avatara riekia oparasyt pixelius tne yra aukstis ir plotis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Mano keli pasizolinejimai su pirmuoju sniegu wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 15, 12:48)
Sveikos. Mano keli pasizolinejimai su pirmuoju sniegu  wub.gif  wub.gif

Citra, fantastika. Jau koks švelnumas, lengvumas, trapumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 15, 12:48)

thumbup.gif wub.gif toks siltas saltis wub.gif wub.gif net ziema nebe tokia bjauri,atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 15, 13:48)

Citra...... be galo grazu wub.gif wub.gif wub.gif

as siandien vel vaika kankinau, o ka daugiau fotkint kai is namu neiseini blush2.gif
Jusu teismui..

user posted image

user posted image
Atsakyti
Citra, mhmmm, kaip svelnu wub.gif

DI, man melsvoka unsure.gif nzn, ar actionas, ar uzmanymas ar wb kaltas, bet kazkaip biski siltesnio odos atspalvio noretusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 12 15, 09:21)
atleiskit merginos, bet siunciau ta nuotraukyte asmeniskai tam zmogui, todel visai nenoriu jos cia kelti viesai,kad butu aptarinejama, ar tinka tokia siust ar netinka faina ar nefaina  blush2.gif Man svarbiausia, kad Spanguole tures mini atsiminima apie mane ir tiek  4u.gif

o jei ka tai ta foto jau cia buvo kelta ir aptarineta ir efoto net buvo, tad ja tikrai esat mate  tongue.gif taip, kad tcykiai bukit  tongue.gif

kaip pageidaus mano fėja , nerodysiu savo dovanėlės 4u.gif .
Murkute, labai gražus koliažas thumbup.gif , Citra wub.gif . DI, koks angeliukas wub.gif , tik pirmą foto norėčiau patiesinti, o šiaip man, biški per mėlyna g.gif . Bet kadangi aš visada sėdžiu prie laptopo doh.gif , tai apie spalvas tyliu ...

Loretoidas, nu kaip tau pasisekė su dukra: wub.gif ,arba dukrai su mama biggrin.gif . O kuri pirma pradėjot fotografuoti?
Nu bet kokia faina jūsų šeima wub.gif , o tavo rankdarbiai -pasaka wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 15 gruodžio 2009 - 13:57
QUOTE(Melodi @ 2009 12 15, 14:44)
Citra, mhmmm, kaip svelnu wub.gif

DI, man melsvoka  unsure.gif nzn, ar actionas, ar uzmanymas ar wb kaltas, bet kazkaip biski siltesnio odos atspalvio noretusi g.gif

Aciu Melodi, ir man melynuoja g.gif labai keista, nes kai su PS ziuriu tai spalvos lyg ir normaliai, o kai cia ikeliu kur fonas kitks, is kart kerta per akis melynumas. Cia nedetas joks actionas. Tik pasviesinta siek tiek. Matyt su WB nugrybavau.
Papildyta:
QUOTE(spaNguolė @ 2009 12 15, 14:52)
* kaip pageidaus mano fėja , nerodysiu savo dovanėlės  4u.gif .

**  DI, koks angeliukas  wub.gif , tik pirmą foto norėčiau patiesinti, o šiaip man, biški per mėlyna  g.gif . Bet kadangi aš visada sėdžiu prie laptopo  doh.gif , tai apie spalvas tyliu ...

*** Loretoidas, nu kaip tau pasisekė su dukra: wub.gif ,arba dukrai su mama  biggrin.gif  . O kuri pirma pradėjot fotografuoti?
Nu bet kokia faina jūsų šeima  wub.gif , o tavo rankdarbiai -pasaka  wub.gif .

* mergaites, nu baikit a unsure.gif taip smalsu paziuret..................

** Zinok netiesinsiu tongue.gif specialiai. Nes toks kampas cia pateisinamas. Lovos krastas vaikuti kaip ir prilaiko, taigi is kadro jis neisciuos smile.gif tai del to ir palikau kaip nufitkinta 4u.gif Aciukas wink.gif

*** Sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 12 15, 14:06)
Aciu Melodi, ir man melynuoja  g.gif  labai keista, nes kai su PS ziuriu tai spalvos lyg ir normaliai, o kai cia ikeliu kur fonas kitks, is kart kerta per akis melynumas. Cia nedetas joks actionas. Tik pasviesinta siek tiek. Matyt su WB nugrybavau.

man tai jau kaip tavo vizitine kortele tas melynumas/blankumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 12 15, 15:12)
man tai jau kaip tavo vizitine kortele tas melynumas/blankumas biggrin.gif

hihihi.gif

taisysimes pioneer.gif

Atsakyti