Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Uogienė @ 2009 12 15, 10:22)
aciu, Di, manau, visas koliazas netilps i avatara? jeigu iseis, noreciau tos vienos  bigsmile.gif

koks tavo skypas, atsiusiu wink.gif

QUOTE(tiesiog as1 @ 2009 12 15, 10:41)
labai aciu  4u.gif
bandau padaryt ND bet nelabai man gaunasi ax.gif

o kas konkreciai nesigauna? Megink atsakymo ieskoti fotikoinstukcijoje, aisku gali klausti ir pas mus jei kas neaisku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pelenė. @ 2009 12 15, 10:21)
atleiskit merginos, bet siunciau ta nuotraukyte asmeniskai tam zmogui, todel visai nenoriu jos cia kelti viesai,kad butu aptarinejama, ar tinka tokia siust ar netinka faina ar nefaina  blush2.gif Man svarbiausia, kad Spanguole tures mini atsiminima apie mane ir tiek  4u.gif

o jei ka tai ta foto jau cia buvo kelta ir aptarineta ir efoto net buvo, tad ja tikrai esat mate  tongue.gif taip, kad tcykiai bukit  tongue.gif

tai tuo labiau kad buvo cia ikelta, ir efoto, norisi labai pamatyti smile.gif prizadu neaptarineti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 12 15, 08:32)
Dar karta aciu visoms uz grazius zodzius mano batonui  biggrin.gif

Boruzka, man visai patiktu tik dabar yra vienas bet.. nuotraukos jungiasi ir susilieja krastai, bet jie spalviskai skirtingi labai... Daug geriau ziuretusi koliazas, jeigu tu ji jungtum per balta juostele. Ta prasme paliktum tarp ju balta tarpeli. O siaip tikrai labai idomu, tik gal antros techniskai noretusi tikslesnes, nes dabar visa paplaukusi siek tiek  4u.gif  bet tikrai saunuiole, matosi kad stengeisi, galvojai ir dirbai  4u.gif

man irgi patiko tavo batonas wub.gif

aciu uz nuomone, siaip galvojau del tos juosteles... apsisprendziau deti be jos butent del tu spalvu skirtingu ir taip, kad jos sueitu i visuma is kvapo ir jausmu bei svaju wub.gif del antros nuotraukos tai apkaltinsiu jauciu savo kitinuka blush2.gif nezinau ar galima dar geriau su juo ... eisiu pasiieskosiu info apie atspindzius , cia fotografuota gulint po stalu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 12 15, 10:50)
man irgi patiko tavo batonas  wub.gif

aciu uz nuomone, siaip galvojau del tos juosteles... apsisprendziau deti be jos butent del tu spalvu skirtingu ir taip, kad jos sueitu i visuma is kvapo ir jausmu bei svaju  wub.gif del antros nuotraukos tai apkaltinsiu jauciu savo kitinuka  blush2.gif nezinau ar galima dar geriau su juo ... eisiu pasiieskosiu info apie atspindzius , cia fotografuota gulint po stalu  lotuliukas.gif

man jos nesuejo i visuma unsure.gif jos kontrastuoja ir nesusilieja.. Bet gal cia tik man, palauksim ka kitos pasakys wink.gif
Papildyta:
Mergaites, saule Vilniuje bigsmile.gif thumbup.gif pagaliau!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Kariauju jau su avataru nustatymais mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 15, 11:06)
Kariauju jau su avataru nustatymais  mad.gif

Zinau kame problema, pirmiausia turi istrinti-isimti senaji avatara ir tik tada deti nauja wink.gif
Atsakyti
Nesuprantu kas per bajeriai. Istrinu senaji, uzkraunu naujaji ir man vistiek rodo senaji, nu priaugo jis ten matyt net neissitrina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 12 15, 10:02)

Papildyta:
Mergaites, saule Vilniuje  bigsmile.gif    thumbup.gif  pagaliau!!!!!!!!!!!

Aha , bet blyn kaip saltaaaa unsure.gif man sukas mintis galvoj, kad reik kada neatinget anksti atsikelti saulei kylant ir vaziuot kokio peizazo fotkint prie ezeriuko ar upes ... doh.gif
Atsakyti
jeeeeeee, gavosi thumbup.gif
o nebijai boruzka, kad fotikas persals? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, įšoksiu nepadarius jokių namų darbų - bet vis pasiskaitinėju temas apie fotografiją ir vis praktikuojuos praktikuojuos praktikuojuos... Kiek daug sužinojau iš jūsų 4u.gif
Vis žavėjausi retro, honey stiliaus foto - o iš čia sužinojau, kad tai actionai! Tad pabandžiau su jais pasižaisti... Oj kiek klausimėlių dar visokių turiu, bet bandau skaityti senas temas ir ieškoti atsakymų! Kaip gerai, kad esate!!!!! wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 15, 10:13)
jeeeeeee, gavosi  thumbup.gif
o nebijai boruzka, kad fotikas persals?  rolleyes.gif

bijau biggrin.gif
Atsakyti
murkute, sauniai! paziurejau bloga truputi - jaukiu vaizdeliu turi, sekmes tau toliau darbuojantis 4u.gif o kodel Kaledos pas tave is mazosios raides? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 15 gruodžio 2009 - 10:36
QUOTE(boruzka @ 2009 12 15, 11:10)
Aha , bet blyn kaip saltaaaa  unsure.gif  man sukas mintis galvoj, kad reik kada neatinget anksti atsikelti saulei kylant ir vaziuot kokio peizazo fotkint prie ezeriuko ar upes ... doh.gif

tai kad dabar nereikia anksti keltis wink.gif saule gan velai kyla smile.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 12 15, 11:13)
jeeeeeee, gavosi  thumbup.gif
o nebijai boruzka, kad fotikas persals?  rolleyes.gif

tik istampyta ji wink.gif jei nori tiksliau kad butu kai keli reik pikselius surasyti wink.gif auksti ir ploti

QUOTE(murkute @ 2009 12 15, 11:18)

Sveikute smile.gif
grazus koliazas wub.gif
Atsakyti