Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

[o kas liecia mainus... Kaip supratau reik pasirasyti ant siunciamos nuotraukos nuo ko ji smile.gif nes kitaip kaip gi suzinosi nuo ko dovana smile.gif

p.s. Labai noreciau Spanguoles dovanele paziuret blush2.gif

[/quote]

aš tai galvoju, kad nepasirašinėsim, bus idomiau spėlioti. Gal pelenė pati parodys dovanėlę? beje, gavau dvi foto thumbup.gif .
aš turbūt nepasirašinėsiu.

DI , man, kaip ir daugumai, patiko batonas thumbup.gif , labai "apetitnai" atrodo thumbup.gif ir šiaip visas koliažas fainas .

Rarity, sveikinu su pirkiniu. Aš kai važiavau į vilbrą šviesaus objektyvo, nusipirkau tele f 4-5,6 doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 14 gruodžio 2009 - 22:31
o man speliot visai nesinori unsure.gif koks tikslas?
Atsakyti
Di - laaabai gražūs tavo žieminiai pasivaikščiojimai 4u.gif O pirmas su sumuštiniais tai ypač wub.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2009 12 14, 14:54)

Loretoidas tai be konkurencijos  wub.gif , o jos darbelius ne tik žmonėse mačiau, taip pat kažkokiam naujam rankdarbių žurnale, kaip pasigaminti knygos aplankalą (jeigu neklystų  unsure.gif ) .

Man biški smalsu pasidarė, OT , Loretoidai, fotografavimas tavo pagrindė veikla? darbas? ar dar plius eini į kokį "valdišką" darbą?  unsure.gif  ir kažkaip tavo keliai su Elze persipyne, irgi kažko nepagaunu čia  g.gif . Jeigu nenori - neatsakyk  4u.gif

Aha, "Pagranduke" yra blush2.gif (Ir viršelis ax.gif )
Į valdišką darbą neinu, mano darbus smarkiai krizė pakoregavo, tai dabar liko rankdarbiai ir fotografija tongue.gif O Elzė - mano vyresnioji dukra bigsmile.gif

Ir man labai smalsu pažiūrėti Spanguolės dovaną rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 12 14, 22:51)
o man speliot visai nesinori  unsure.gif  koks tikslas?

Ir man schmoll.gif Būtinai pasirašysiu ir gauti norėčiau pasirašytą. Juk čia sveikinimas, o ne - atspėk, kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 12 14, 23:22)
Ir man  schmoll.gif  Būtinai pasirašysiu ir gauti norėčiau pasirašytą. Juk čia sveikinimas, o ne - atspėk, kas smile.gif

drinks_cheers.gif

Patiko DI serija wub.gif Niam niam..

rarity- sveikinu su nauju pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif wub.gif

user posted image

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 15 gruodžio 2009 - 07:50
Dar karta aciu visoms uz grazius zodzius mano batonui biggrin.gif

Boruzka, man visai patiktu tik dabar yra vienas bet.. nuotraukos jungiasi ir susilieja krastai, bet jie spalviskai skirtingi labai... Daug geriau ziuretusi koliazas, jeigu tu ji jungtum per balta juostele. Ta prasme paliktum tarp ju balta tarpeli. O siaip tikrai labai idomu, tik gal antros techniskai noretusi tikslesnes, nes dabar visa paplaukusi siek tiek 4u.gif bet tikrai saunuiole, matosi kad stengeisi, galvojai ir dirbai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif
Di, gal paskolintum man gabaliuka foto su batonu, man avatarui tiktu bigsmile.gif
Mergaites, as jau atidaviau MB issiusti Kaledinius mainus, tai as nepasirasiau ten doh.gif bet man labai nerimas sirdyje, kad neisizeistu zmogus gaves mano foto blush2.gif nors as tikrai nuosirdziai rinkau ir kankinausi pati ilgai, ir visus kankinau ka siusti, kazka isrinkau... bet ir taip bus aisku man atrodo, nuo ko mano laiskas... o jei ne, tai prisipazinsiu cia arba per skypa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 15, 09:44)
Labas rytas  ax.gif
Di, gal paskolintum man gabaliuka foto su batonu, man avatarui tiktu  bigsmile.gif

As tai mielai 4u.gif
pati pasiimsi ar atsiusti? Gali ir is flickr'o pasiimt wink.gif

nors dabar pagalvojau tu turbut nori tik tos puses kur su uogiene, tik vienos foto?
Atsakyti
atleiskit merginos, bet siunciau ta nuotraukyte asmeniskai tam zmogui, todel visai nenoriu jos cia kelti viesai,kad butu aptarinejama, ar tinka tokia siust ar netinka faina ar nefaina blush2.gif Man svarbiausia, kad Spanguole tures mini atsiminima apie mane ir tiek 4u.gif

o jei ka tai ta foto jau cia buvo kelta ir aptarineta ir efoto net buvo, tad ja tikrai esat mate tongue.gif taip, kad tcykiai bukit tongue.gif
Atsakyti
aciu, Di, manau, visas koliazas netilps i avatara? jeigu iseis, noreciau tos vienos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 12 14, 19:26)
Žinoma priimsim, sveika prisijungusi. Laukiame ND smile.gif
Asanti, kaip ir gerai. Trečia nelabai, bet tą ir pati matai smile.gif

labai aciu 4u.gif
bandau padaryt ND bet nelabai man gaunasi ax.gif
Atsakyti