[o kas liecia mainus... Kaip supratau reik pasirasyti ant siunciamos nuotraukos nuo ko ji nes kitaip kaip gi suzinosi nuo ko dovana
p.s. Labai noreciau Spanguoles dovanele paziuret
[/quote]
aš tai galvoju, kad nepasirašinėsim, bus idomiau spėlioti. Gal pelenė pati parodys dovanėlę? beje, gavau dvi foto .
aš turbūt nepasirašinėsiu.
DI , man, kaip ir daugumai, patiko batonas , labai "apetitnai" atrodo ir šiaip visas koliažas fainas .
Rarity, sveikinu su pirkiniu. Aš kai važiavau į vilbrą šviesaus objektyvo, nusipirkau tele f 4-5,6 .
o man speliot visai nesinori koks tikslas?
Di - laaabai gražūs tavo žieminiai pasivaikščiojimai O pirmas su sumuštiniais tai ypač
Loretoidas tai be konkurencijos , o jos darbelius ne tik žmonėse mačiau, taip pat kažkokiam naujam rankdarbių žurnale, kaip pasigaminti knygos aplankalą (jeigu neklystų ) .
Man biški smalsu pasidarė, OT , Loretoidai, fotografavimas tavo pagrindė veikla? darbas? ar dar plius eini į kokį "valdišką" darbą? ir kažkaip tavo keliai su Elze persipyne, irgi kažko nepagaunu čia . Jeigu nenori - neatsakyk
Aha, "Pagranduke" yra (Ir viršelis )
Į valdišką darbą neinu, mano darbus smarkiai krizė pakoregavo, tai dabar liko rankdarbiai ir fotografija O Elzė - mano vyresnioji dukra
Ir man labai smalsu pažiūrėti Spanguolės dovaną
QUOTE(spaNguolė @ 2009 12 14, 14:54)
Loretoidas tai be konkurencijos , o jos darbelius ne tik žmonėse mačiau, taip pat kažkokiam naujam rankdarbių žurnale, kaip pasigaminti knygos aplankalą (jeigu neklystų ) .
Man biški smalsu pasidarė, OT , Loretoidai, fotografavimas tavo pagrindė veikla? darbas? ar dar plius eini į kokį "valdišką" darbą? ir kažkaip tavo keliai su Elze persipyne, irgi kažko nepagaunu čia . Jeigu nenori - neatsakyk
Aha, "Pagranduke" yra (Ir viršelis )
Į valdišką darbą neinu, mano darbus smarkiai krizė pakoregavo, tai dabar liko rankdarbiai ir fotografija O Elzė - mano vyresnioji dukra
Ir man labai smalsu pažiūrėti Spanguolės dovaną
QUOTE(DI @ 2009 12 14, 22:51)
o man speliot visai nesinori koks tikslas?
Ir man Būtinai pasirašysiu ir gauti norėčiau pasirašytą. Juk čia sveikinimas, o ne - atspėk, kas
QUOTE(rarity @ 2009 12 14, 23:22)
Ir man Būtinai pasirašysiu ir gauti norėčiau pasirašytą. Juk čia sveikinimas, o ne - atspėk, kas
Patiko DI serija Niam niam..
rarity- sveikinu su nauju pirkiniu
Dar karta aciu visoms uz grazius zodzius mano batonui
Boruzka, man visai patiktu tik dabar yra vienas bet.. nuotraukos jungiasi ir susilieja krastai, bet jie spalviskai skirtingi labai... Daug geriau ziuretusi koliazas, jeigu tu ji jungtum per balta juostele. Ta prasme paliktum tarp ju balta tarpeli. O siaip tikrai labai idomu, tik gal antros techniskai noretusi tikslesnes, nes dabar visa paplaukusi siek tiek bet tikrai saunuiole, matosi kad stengeisi, galvojai ir dirbai
Boruzka, man visai patiktu tik dabar yra vienas bet.. nuotraukos jungiasi ir susilieja krastai, bet jie spalviskai skirtingi labai... Daug geriau ziuretusi koliazas, jeigu tu ji jungtum per balta juostele. Ta prasme paliktum tarp ju balta tarpeli. O siaip tikrai labai idomu, tik gal antros techniskai noretusi tikslesnes, nes dabar visa paplaukusi siek tiek bet tikrai saunuiole, matosi kad stengeisi, galvojai ir dirbai
Labas rytas
Di, gal paskolintum man gabaliuka foto su batonu, man avatarui tiktu
Mergaites, as jau atidaviau MB issiusti Kaledinius mainus, tai as nepasirasiau ten bet man labai nerimas sirdyje, kad neisizeistu zmogus gaves mano foto nors as tikrai nuosirdziai rinkau ir kankinausi pati ilgai, ir visus kankinau ka siusti, kazka isrinkau... bet ir taip bus aisku man atrodo, nuo ko mano laiskas... o jei ne, tai prisipazinsiu cia arba per skypa
Di, gal paskolintum man gabaliuka foto su batonu, man avatarui tiktu
Mergaites, as jau atidaviau MB issiusti Kaledinius mainus, tai as nepasirasiau ten bet man labai nerimas sirdyje, kad neisizeistu zmogus gaves mano foto nors as tikrai nuosirdziai rinkau ir kankinausi pati ilgai, ir visus kankinau ka siusti, kazka isrinkau... bet ir taip bus aisku man atrodo, nuo ko mano laiskas... o jei ne, tai prisipazinsiu cia arba per skypa
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 15, 09:44)
As tai mielai
pati pasiimsi ar atsiusti? Gali ir is flickr'o pasiimt
nors dabar pagalvojau tu turbut nori tik tos puses kur su uogiene, tik vienos foto?
atleiskit merginos, bet siunciau ta nuotraukyte asmeniskai tam zmogui, todel visai nenoriu jos cia kelti viesai,kad butu aptarinejama, ar tinka tokia siust ar netinka faina ar nefaina Man svarbiausia, kad Spanguole tures mini atsiminima apie mane ir tiek
o jei ka tai ta foto jau cia buvo kelta ir aptarineta ir efoto net buvo, tad ja tikrai esat mate taip, kad tcykiai bukit
o jei ka tai ta foto jau cia buvo kelta ir aptarineta ir efoto net buvo, tad ja tikrai esat mate taip, kad tcykiai bukit
aciu, Di, manau, visas koliazas netilps i avatara? jeigu iseis, noreciau tos vienos
QUOTE(rarity @ 2009 12 14, 19:26)
Žinoma priimsim, sveika prisijungusi. Laukiame ND
Asanti, kaip ir gerai. Trečia nelabai, bet tą ir pati matai
Asanti, kaip ir gerai. Trečia nelabai, bet tą ir pati matai
labai aciu
bandau padaryt ND bet nelabai man gaunasi