Aciu
as galvoju taip , kad vistik cia zvilgsnis turi kabintis uz tos gerai matomos sakeles , o paskui i antra plana , mane dar kabina sakeliu issidestymas, kad antroji tokia pusiau isplaukusi o trecia virsuje tokia jau visiskai neryski ...
QUOTE(boruzka @ 2009 12 03, 13:37)
baigiu isproteti namie sededama
aš ir Man pirmoji super! Ypač spalvos
Dasik, sveika prisijungus
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 03, 01:02)
Uogiene, gerai tu cia Spalvos patiko, o pirmoj nepasakyciau kad stikline
man ir kilo mintis, kad panašiau į metalinę
Uogiene, sveikinu su pirkiniu
QUOTE(boruzka @ 2009 12 03, 14:37)
ikeliu viena foto prie kurios vis griztu ir griztu ir niekaip neapdoroju jos taip, kad kabintu .... uzsidejau ant desktopo, gal susigyvensiu su ja ...
ko konkreciai truksta?
cia originalas...
ikeliu viena foto prie kurios vis griztu ir griztu ir niekaip neapdoroju jos taip, kad kabintu .... uzsidejau ant desktopo, gal susigyvensiu su ja ...
ko konkreciai truksta?
cia originalas...
Ir aš namie su visom trim
Tavo fotkė labai labai, tik pačiam kadro centre fonas per daug susilieja su pirmojo plano gėle. Originale mažesnis susiliejimas. Man ten šiek tiek melsvumo trūksta
QUOTE(boruzka @ 2009 12 03, 14:37)
ko konkreciai truksta?
cia originalas...
ko konkreciai truksta?
cia originalas...
Man atrodo butu super nuotrauka, jeidu butu pratesimas sakeles, kuri yra pirmame plane taip, kad jinia butu lygegreti sakeliai, kuri yra antrame plane. Ir kad nedingtu jos pabaigoje ryskumas. Labai jau jinai grazi, todel norisi jos daugiau matyti.
Papildyta:
Ikeliu antros užduoties nuotraukas
Sveikos,
Nebespėju jau su jumis . Praleidau skaičiukų temą, tai bandau pateikti stiklą, bet su šiokiais tokiais skaičių elementais gavosi, tai išsyk du zuikius nušausiu
Nebespėju jau su jumis . Praleidau skaičiukų temą, tai bandau pateikti stiklą, bet su šiokiais tokiais skaičių elementais gavosi, tai išsyk du zuikius nušausiu
Ačiū Abi už vertinimus . Štai trečios užduoties nuotraukos.
Dasik, netinkamą foną pasirinkai, nesimato užduoties tikslo
Ketti, aš tik kamštelius matau, jie stikliniai ? Galėtų biškuti buteliai labiau matytis, o šiaip spalvos patiko
Ketti, aš tik kamštelius matau, jie stikliniai ? Galėtų biškuti buteliai labiau matytis, o šiaip spalvos patiko
Viska matanti stikline akis...
Joje matau netgi savo atspindi .
Ketti, labai grazu, tik noretus didesnio varianto, o gal tiesiog vienos is tu foto .
Dasik paskutinis ND negeras, pasirink toki fona, kuriame matytus jo ryskumo pasikeitimas, tau artejant prie objekto .
Papildyta:
Tai, kad cia ne kamsteliai, man regis, kad stikliniai akmenukai padeti ant veidrodzio ...
Joje matau netgi savo atspindi .
Ketti, labai grazu, tik noretus didesnio varianto, o gal tiesiog vienos is tu foto .
Dasik paskutinis ND negeras, pasirink toki fona, kuriame matytus jo ryskumo pasikeitimas, tau artejant prie objekto .
Papildyta:
QUOTE(Abi @ 2009 12 03, 16:59)
Dasik, netinkamą foną pasirinkai, nesimato užduoties tikslo
Tai, kad cia ne kamsteliai, man regis, kad stikliniai akmenukai padeti ant veidrodzio ...
Gerai ,Laurx, tuoj pasitaisysiu.
QUOTE(DASIK @ 2009 12 03, 19:17)
Gerai ,Laurx, tuoj pasitaisysiu.
Akumas nusėdo rytoj pasitaisysiu. Ačiū visoms padėjusioms taisingai atlikti užduotis.