Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aciu 4u.gif

as galvoju taip , kad vistik cia zvilgsnis turi kabintis uz tos gerai matomos sakeles , o paskui i antra plana , mane dar kabina sakeliu issidestymas, kad antroji tokia pusiau isplaukusi o trecia virsuje tokia jau visiskai neryski ...
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 12 03, 13:37)
baigiu isproteti namie sededama  doh.gif

aš ir doh.gif Man pirmoji super! Ypač spalvos wub.gif
Dasik, sveika prisijungus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 03, 01:02)
Uogiene, gerai tu cia  bigsmile.gif Spalvos patiko, o pirmoj nepasakyciau kad stikline  biggrin.gif

drinks_cheers.gif man ir kilo mintis, kad panašiau į metalinę

Uogiene, sveikinu su pirkiniu bigsmile.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 12 03, 14:37)

ikeliu viena foto prie kurios vis griztu ir griztu ir niekaip neapdoroju jos taip, kad kabintu .... uzsidejau ant desktopo, gal susigyvensiu su ja ...

ko konkreciai truksta?

cia originalas...

Ir aš namie su visom trim doh.gif

Tavo fotkė labai labai, tik pačiam kadro centre fonas per daug susilieja su pirmojo plano gėle. Originale mažesnis susiliejimas. Man ten šiek tiek melsvumo trūksta
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 12 03, 14:37)

ikeliu viena foto prie kurios vis griztu ir griztu ir niekaip neapdoroju jos taip, kad kabintu .... uzsidejau ant desktopo, gal susigyvensiu su ja ...

user posted image

ko konkreciai truksta?

cia originalas...

user posted image

Man atrodo butu super nuotrauka, jeidu butu pratesimas sakeles, kuri yra pirmame plane taip, kad jinia butu lygegreti sakeliai, kuri yra antrame plane. Ir kad nedingtu jos pabaigoje ryskumas. g.gif Labai jau jinai grazi, todel norisi jos daugiau matyti. bigsmile.gif
Papildyta:
Ikeliu antros užduoties nuotraukas smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DASIK @ 2009 12 03, 15:35)
Ikeliu antros užduoties nuotraukas smile.gif

gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nebespėju jau su jumis blush2.gif . Praleidau skaičiukų temą, tai bandau pateikti stiklą, bet su šiokiais tokiais skaičių elementais gavosi, tai išsyk du zuikius nušausiu lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū Abi už vertinimus 4u.gif . Štai trečios užduoties nuotraukos. smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dasik, netinkamą foną pasirinkai, nesimato užduoties tikslo mirksiukas.gif
Ketti, aš tik kamštelius matau, jie stikliniai ? tongue.gif Galėtų biškuti buteliai labiau matytis, o šiaip spalvos patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abi: 03 gruodžio 2009 - 18:07
Viska matanti stikline akis...
user posted image

Joje matau netgi savo atspindi tongue.gif .

Ketti, labai grazu, tik noretus didesnio varianto, o gal tiesiog vienos is tu foto 4u.gif .

Dasik paskutinis ND negeras, pasirink toki fona, kuriame matytus jo ryskumo pasikeitimas, tau artejant prie objekto mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Abi @ 2009 12 03, 16:59)
Dasik, netinkamą foną pasirinkai, nesimato užduoties tikslo  mirksiukas.gif
Ketti, aš tik kamštelius matau, jie stikliniai ? tongue.gif  Galėtų biškuti buteliai labiau matytis, o šiaip spalvos patiko  mirksiukas.gif

Tai, kad cia ne kamsteliai, man regis, kad stikliniai akmenukai padeti ant veidrodzio g.gif ...
Atsakyti
Gerai ,Laurx, tuoj pasitaisysiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DASIK @ 2009 12 03, 19:17)
Gerai ,Laurx, tuoj pasitaisysiu. smile.gif

Akumas nusėdo verysad.gif rytoj pasitaisysiu. Ačiū visoms padėjusioms taisingai atlikti užduotis. 4u.gif
Atsakyti
Stiklo temai

uztemimas

user posted image

(ui, kokia murzina foto atrodo ) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 03 gruodžio 2009 - 18:46