Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(tiesiog as1 @ 2009 12 14, 16:54)
sveikos, gal ir mane priimsit, esu naujoke fotogravimo srity, nusipirkau fotika Nikon D3000, ir mokinuos fotografuoti.  4u.gif

Žinoma priimsim, sveika prisijungusi. Laukiame ND smile.gif
Asanti, kaip ir gerai. Trečia nelabai, bet tą ir pati matai smile.gif
Atsakyti

user posted image
[/quote]
Tiny, aš šitą tavo nuotrauką nukarosinau ir ant desktopo užsidėjau blush2.gif Labai tikiuosi, kad neliepsi ištrinti 4u.gif
Atsakyti
DI, patiko tavo foto 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2009 12 14, 12:33)
man si patinka..ir kaledom kvepia wub.gif

Aciu wub.gif

QUOTE(Valkiria @ 2009 12 14, 20:16)
Tiny, aš šitą tavo nuotrauką nukarosinau ir ant desktopo užsidėjau  blush2.gif  Labai tikiuosi, kad neliepsi ištrinti  4u.gif

Tokie zodziai - pats geriausias ivertinimas wub.gif parasyk mail'a i az, atsiusiu didesne mirksiukas.gif
Atsakyti
DI, liuks koliaziukai, as irgi batono uzsimaniau biggrin.gif
Atsakyti
Svaigau apie platų kampą, o nusipirkau 50'tuką Nikor f 1,8 wink.gif Vilbroj šiandien akcija buvo smile.gif Pamačiau ir neatsilaikiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 12 14, 21:28)
Svaigau apie platų kampą, o nusipirkau 50'tuką Nikor f 1,8 wink.gif Vilbroj šiandien akcija buvo smile.gif Pamačiau ir neatsilaikiau  doh.gif

bigsmile.gif sveikinimai su pirkiniu thumbup.gif lauksim foto 4u.gif

cia i tema stiklinis g.gif
tiesiog sviestuvas rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 12 14, 20:28)
Svaigau apie platų kampą, o nusipirkau 50'tuką Nikor f 1,8 wink.gif Vilbroj šiandien akcija buvo smile.gif Pamačiau ir neatsilaikiau  doh.gif

labai labai sveikinu 4u.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 12 14, 21:28)

bigsmile.gif kaip faina, kiek plojai blush2.gif jau matau ju psl, geras, jie atpigo? kazkada man rodos zymiai brangiau kastavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 14 gruodžio 2009 - 20:54
QUOTE(Zana4 @ 2009 12 14, 20:53)
bigsmile.gif  kaip faina, kiek plojai  blush2.gif jau matau ju psl, geras, jie atpigo? kazkada man rodos zymiai brangiau kastavo  biggrin.gif

449 Lt akcija. Jis ir šiaip nėra brangus - 549 Lt smile.gif
Atsakyti
Labutis.
Nuostabūs darbeliai wub.gif

O iš kur galima atsisiųsti honey action? blush2.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz batono su uogiene (is tikruju ten trintos saldytos braskes) ivertinima ax.gif 4u.gif

rarity sveikinu, tau balionas 4u.gif cia uz tai kad nauja objektyva isigijai smile.gif lauksim nauju darbeliu bigsmile.gif

o kas liecia mainus... Kaip supratau reik pasirasyti ant siunciamos nuotraukos nuo ko ji smile.gif nes kitaip kaip gi suzinosi nuo ko dovana smile.gif

p.s. Labai noreciau Spanguoles dovanele paziuret blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 12 14, 22:19)
*Aciu visoms uz batono su uogiene (is tikruju ten trintos saldytos braskes) ivertinima  ax.gif  4u.gif

**p.s. Labai noreciau Spanguoles dovanele paziuret  blush2.gif

* pamirsau pagirt - darbe ziurejau, tai toks noras uogienes uzejo!!! bigsmile.gif thumbup.gif

** ir as noreciau.. ax.gif
Atsakyti