Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Samsara @ 2009 12 14, 14:17)

Tai gal parasyk kur ka darei, ka keitei mirksiukas.gif as jau seniai dariau, nepamenu numeriu blush2.gif
Man atrodo trecioje jau per arti- ar fokusas pabeges,ar siaip akyse mirga
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 12 14, 16:15)
Man ta su uogiene  rolleyes.gif tik uzrasus pataisyk  mirksiukas.gif (klaida yra)

eik sau unsure.gif o kokia klaida? Siaip nusiziurejau nuo kito fotografo uzrasa, maniau kad jis neklystu su raidemis unsure.gif Kokia cia klaidele isivelus? As kaip ne angliste tai nelabai ir pastebet galiu....

QUOTE(rarity @ 2009 12 14, 16:15)
Labai gerai gavosi... Taip žiemiškai ir kartu šiltai. Gal paskutinės kairioji nuotrauką nelabai išryškėja, kas norėta parodyti.
Pirmoji man labai labai  wub.gif

Aciu smile.gif
na as todel ir dejau po dvi, kad jos viena kita papildytu, jau fotografuodama galvojau ka su kuo jungsiu. Atskirai vienos, su pauksciuku pedsakais nedeciau rolleyes.gif
Atsakyti
Samsara, negalima taip schmoll.gif neisiminek nuotrauku jei idejai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 12 14, 16:21)
Tai gal parasyk kur ka darei, ka keitei  mirksiukas.gif as jau seniai dariau, nepamenu numeriu  blush2.gif
Man atrodo trecioje jau per arti- ar fokusas pabeges,ar siaip akyse mirga

Labukas.

Jaučiuosi kaip kokia skautė su tais savo ND, visai be Kalėdinės nuotaikos, bet jau pradėjus reik užbaigti, tai rodausi 3-ią dalį:

user posted image

user posted image

user posted image

Bliamba, iš sesers nick'o papostinau, taisausi.. blush2.gif Fotkinau su Av, visur f4, nieko nekeičiau, tik zoominau. Jo, trečia matyt nušoko biški, sėdo batarkės, tai nebepavyko patobulint..
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 12 14, 14:24)
eik sau  unsure.gif  o kokia klaida? Siaip nusiziurejau nuo kito fotografo uzrasa, maniau kad jis neklystu su raidemis  unsure.gif  Kokia cia klaidele isivelus? As kaip ne angliste tai nelabai ir pastebet galiu....
Aciu smile.gif

Photographer- fotografas, jei rasai pabaiga kaip tu, tai rasyk Photography by DI
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 12 14, 16:28)
Photographer- fotografas, jei rasai pabaiga kaip tu, tai rasyk Photography by DI

ok, aciukas, taisysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 12 14, 15:46)
Spanguole  bigsmile.gif  Sveikinu gavus dovanele  thumbup.gif (Pelene pas mus pirmune, saunuole! smile.gif )

O as siandien kieme su vaiku laksciau .... va kas gavosi

user posted image

user posted image

user posted image

di, man labai patiko wub.gif

kokius action nudojai? as nelabai su jais susidraugauju, o noreciau blush2.gif matyt neatrandu tinkamo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 12 14, 16:37)
di, man labai patiko  wub.gif

kokius action nudojai? as nelabai su jais susidraugauju, o noreciau  blush2.gif  matyt neatrandu tinkamo  unsure.gif

aciu smile.gif
pirmam - jokio. Antram ir treciam - honey action. Bet po to dar sviesinau siek tiek. Siaip ne visoms spalvoms ir ne visoms nuotraukoms sis actionas tinka.
Atsakyti
DI suzavejo mane tavo atvirukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asanti @ 2009 12 14, 16:27)
Labukas.

Bliamba, iš sesers nick'o papostinau, taisausi.. blush2.gif Fotkinau su Av, visur f4, nieko nekeičiau, tik zoominau. Jo, trečia matyt nušoko biški, sėdo batarkės, tai nebepavyko patobulint..

viskas liuks wink.gif

QUOTE(Ievukis @ 2009 12 14, 16:44)
DI suzavejo mane tavo atvirukas wub.gif

Aciu, labai malonu kad patiko bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, gal ir mane priimsit, esu naujoke fotogravimo srity, nusipirkau fotika Nikon D3000, ir mokinuos fotografuoti. 4u.gif
Atsakyti
Antajo, puikus naminis kadras, dvelkia siluma wub.gif jaukiai rolleyes.gif

Di, uzsimaniau to batono su uogiene cool.gif grazios nuotraukos thumbup.gif
QUOTE(tiesiog as1 @ 2009 12 14, 17:54)
sveikos, gal ir mane priimsit, esu naujoke fotogravimo srity, nusipirkau fotika Nikon D3000, ir mokinuos fotografuoti.  4u.gif

skaityk pirma temos zinute ir junkis su ND mirksiukas.gif

Asanti, gerai 4u.gif jei pati matai skirtuma mirksiukas.gif
Atsakyti