Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

dekui,reiks ir man trikoji isigyti :)idomu naktine fotografija isbandyti.ziuriu tau visai graziai gavosi wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Rarity, geras portretas, jb tai isvis neblogai ziurisi, man gal irgi kiek ryskumo truksta, o siaip gal grudas visai ziuretusi g.gif

Blikiukai visu thumbup.gif

Vijja, cia kur tiek sniego? blink.gif Smagiai pasidukot 4u.gif

Naktinis kaimas Antajo ir Belges geras bigsmile.gif O is DI naktinejimuman labai smagiai berods antra atrodo, kur per langa 2 lempos matosi, o siaip labai idomiai tie judantys zmones, kaip vaiduokliai naktinese foto atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 12 13, 22:12)
Vijja, cia kur tiek sniego? blink.gif Smagiai pasidukot 4u.gif

šiauliuose mirksiukas.gif o vaikui kiek laimės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 12 13, 20:12)
Ačiukas antajo už pagalbą  4u.gif

Labai grazus vyriskio portretas 4u.gif

QUOTE(antajo @ 2009 12 13, 20:52)
dar siandienini buitiaka keliu i stiklo tema..  ax.gif

labai siltas tavo buitiakas smile.gif super, man patiko labai 4u.gif

QUOTE(vijja @ 2009 12 13, 21:28)

pasirodom kaip dukom lauke  biggrin.gif  kitos jau flickre mate  smile.gif
user posted image

eik tu sau kiek sniego bigsmile.gif atrodo kaip ne Lietuvoj smile.gif Linksmas kadras pagautas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 12 12, 21:15)

Va, turiu ir spalvota

man si patinka..ir kaledom kvepia wub.gif
QUOTE(antajo @ 2009 12 12, 23:12)

o cia dar is tu paciu naktinejimu : Lugano by night

naktinejimai patiko wub.gif
QUOTE(BElge @ 2009 12 13, 00:44)
mes su antajo tas pacias vietas fotkinam  hihihi.gif

gerai cia lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(antajo @ 2009 12 13, 16:11)

ir dar..  blush2.gif

vat ta ir dar man visia nieko thumbup.gif
QUOTE(antajo @ 2009 12 13, 19:52)
dar siandienini buitiaka keliu i stiklo tema..  ax.gif

va cia super..silta wub.gif
Atsakyti
yahoo.gif yahoo.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
AŠ PIRMA gavau savo kalėdinį dovanėlę thumbup.gif . Super labai faina thumbup.gif .
Pelene, ačiū tau labai 4u.gif . Aš jau beveik pradėjau spėlioti, kas mano fėja, bet žiūriu, kad pati prisipažinai 4u.gif .

Na, čia visoms spyris į minkštą vietą, kas dar neturi, nerado foto, kad jau laikas neieškoti, o siųsti (man taip pat geras spyris doh.gif ) .

Su stiklo ND man prastai, nesugalvoju nieko idomus, arba tiesiog visai netaip atrodo foto kaip norėčiau sad.gif.

Blikai visų gražūs wub.gif , labai patiko antajo ir belges "kaimas" wub.gif , visai kaip pilies g. vilniuje .

Labai įstrigo Melodi kalėdinė sesija wub.gif .
Loretoidas tai be konkurencijos wub.gif , o jos darbelius ne tik žmonėse mačiau, taip pat kažkokiam naujam rankdarbių žurnale, kaip pasigaminti knygos aplankalą (jeigu neklystų unsure.gif ) .

Man biški smalsu pasidarė, OT , Loretoidai, fotografavimas tavo pagrindė veikla? darbas? ar dar plius eini į kokį "valdišką" darbą? unsure.gif ir kažkaip tavo keliai su Elze persipyne, irgi kažko nepagaunu čia g.gif . Jeigu nenori - neatsakyk 4u.gif
Atsakyti
SpaNguole, parodyk kokią dovaną gavai biggrin.gif
Atsakyti
Spanguole, bigsmile.gif gavai thumbup.gif tik zinok neradau tavo foto kad paziuret kas tau patiktu kazkaip blush2.gif tai idejau savo nuoziura tokia neutralia kur mes visos fotkinam lotuliukas.gif na bet tikiuosi stalciuke kur nors rasi jai vietos 4u.gif Gal kita met geriau ka nors sugalvosiu biggrin.gif

o as norejau lerotoido paklausti ar ji fotkina raw? ir kaip nustatineje wb? rankiniu?
Atsakyti
Spanguole bigsmile.gif Sveikinu gavus dovanele thumbup.gif (Pelene pas mus pirmune, saunuole! smile.gif )

O as siandien kieme su vaiku laksciau .... va kas gavosi

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 12 14, 13:46)

Man ta su uogiene rolleyes.gif tik uzrasus pataisyk mirksiukas.gif (klaida yra)
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 12 14, 14:46)

Labai gerai gavosi... Taip žiemiškai ir kartu šiltai. Gal paskutinės kairioji nuotrauką nelabai išryškėja, kas norėta parodyti.
Pirmoji man labai labai wub.gif
Atsakyti
Labai gražios visų nuotraukytės, komplimentai! Kokia šventiška nuotaika.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samsara: 14 gruodžio 2009 - 15:20