dekui,reiks ir man trikoji isigyti :)idomu naktine fotografija isbandyti.ziuriu tau visai graziai gavosi
Sveikos
Rarity, geras portretas, jb tai isvis neblogai ziurisi, man gal irgi kiek ryskumo truksta, o siaip gal grudas visai ziuretusi
Blikiukai visu
Vijja, cia kur tiek sniego? Smagiai pasidukot
Naktinis kaimas Antajo ir Belges geras O is DI naktinejimuman labai smagiai berods antra atrodo, kur per langa 2 lempos matosi, o siaip labai idomiai tie judantys zmones, kaip vaiduokliai naktinese foto atrodo
Rarity, geras portretas, jb tai isvis neblogai ziurisi, man gal irgi kiek ryskumo truksta, o siaip gal grudas visai ziuretusi
Blikiukai visu
Naktinis kaimas Antajo ir Belges geras O is DI naktinejimuman labai smagiai berods antra atrodo, kur per langa 2 lempos matosi, o siaip labai idomiai tie judantys zmones, kaip vaiduokliai naktinese foto atrodo
QUOTE(Melodi @ 2009 12 13, 22:12)
šiauliuose o vaikui kiek laimės
QUOTE(rarity @ 2009 12 13, 20:12)
Labai grazus vyriskio portretas
QUOTE(antajo @ 2009 12 13, 20:52)
labai siltas tavo buitiakas super, man patiko labai
QUOTE(vijja @ 2009 12 13, 21:28)
eik tu sau kiek sniego atrodo kaip ne Lietuvoj Linksmas kadras pagautas
QUOTE(Tiny @ 2009 12 12, 21:15)
man si patinka..ir kaledom kvepia
QUOTE(antajo @ 2009 12 12, 23:12)
naktinejimai patiko
QUOTE(BElge @ 2009 12 13, 00:44)
gerai cia
QUOTE(antajo @ 2009 12 13, 16:11)
vat ta ir dar man visia nieko
QUOTE(antajo @ 2009 12 13, 19:52)
va cia super..silta
AŠ PIRMA gavau savo kalėdinį dovanėlę . Super labai faina .
Pelene, ačiū tau labai . Aš jau beveik pradėjau spėlioti, kas mano fėja, bet žiūriu, kad pati prisipažinai .
Na, čia visoms spyris į minkštą vietą, kas dar neturi, nerado foto, kad jau laikas neieškoti, o siųsti (man taip pat geras spyris ) .
Su stiklo ND man prastai, nesugalvoju nieko idomus, arba tiesiog visai netaip atrodo foto kaip norėčiau .
Blikai visų gražūs , labai patiko antajo ir belges "kaimas" , visai kaip pilies g. vilniuje .
Labai įstrigo Melodi kalėdinė sesija .
Loretoidas tai be konkurencijos , o jos darbelius ne tik žmonėse mačiau, taip pat kažkokiam naujam rankdarbių žurnale, kaip pasigaminti knygos aplankalą (jeigu neklystų ) .
Man biški smalsu pasidarė, OT , Loretoidai, fotografavimas tavo pagrindė veikla? darbas? ar dar plius eini į kokį "valdišką" darbą? ir kažkaip tavo keliai su Elze persipyne, irgi kažko nepagaunu čia . Jeigu nenori - neatsakyk
SpaNguole, parodyk kokią dovaną gavai
Spanguole, gavai tik zinok neradau tavo foto kad paziuret kas tau patiktu kazkaip tai idejau savo nuoziura tokia neutralia kur mes visos fotkinam na bet tikiuosi stalciuke kur nors rasi jai vietos Gal kita met geriau ka nors sugalvosiu
o as norejau lerotoido paklausti ar ji fotkina raw? ir kaip nustatineje wb? rankiniu?
o as norejau lerotoido paklausti ar ji fotkina raw? ir kaip nustatineje wb? rankiniu?
Spanguole Sveikinu gavus dovanele (Pelene pas mus pirmune, saunuole! )
O as siandien kieme su vaiku laksciau .... va kas gavosi
QUOTE(DI @ 2009 12 14, 13:46)
Man ta su uogiene tik uzrasus pataisyk (klaida yra)
QUOTE(DI @ 2009 12 14, 14:46)
Labai gerai gavosi... Taip žiemiškai ir kartu šiltai. Gal paskutinės kairioji nuotrauką nelabai išryškėja, kas norėta parodyti.
Pirmoji man labai labai
Labai gražios visų nuotraukytės, komplimentai! Kokia šventiška nuotaika..